une do shkoj, ishalla ja vlen per te shkuar
une do shkoj, ishalla ja vlen per te shkuar
C'eshte ky plevit ketu mor amani....Erdhem me mini e po ikim me xhupa.![]()
![]()
Duke pritur Kuqalashen dhe Larsusin.
Trimi i mirë me shoqe shumë
Nga festimet e tjera
ncnncncnc lum si keta qe vijne miq i presin me tufa me lule... :P
ishalla na presin dhe ne bostonianet keshtu kur te shkojme nga NY![]()
Postuar më parë nga diikush
hehehhehe --- Bostonianet nuk dine rruget e qytetit te tyree kam seriozisht, plus rruge me te ngatarruara s'kemi pare ndonjehere....
te ka lezet NYC, nje avenue ketu e atje e rruget logjikisht me numra pas njeres tjetra (hiq village dhe wall st)
megjithe te ftohtin e madh (pah c'paskeni qene mopre njerez, si jetoni), cape cod-i ja vlente.. Joniani, nje faleminderit publike nga ana tone, me sycken
(p.s. Yankeet do tua shtypin koken kete fundjave ta shikoni loooooool)
TBD
Larsakepo ti sikur ke takuar nja 5,000 bostoniane qe e ke nxjerre perfundimin qe s'dine rruget, e sikur ke pire nja 3 fuci vere qe na e shan veren neve (le qe vera s'behet ne Bosotn after all) lol
C'ti bej drejtorit (Jonianit) une thuaj qe eshte djale i mire... dhe ja shani edhe qytetin tani
Besides, po te ishin gjithe qytetet si NYC do ishte creepy (si ajo reklama e Sprint me ata siblings me kemisha jeshile)
P.S. Per Yankeet, une nuk jam tifoz i baseball-it, po me c'me kujtohet mua edhe vjet ata ja u 'shtypen' koken Corape Kuqëve ... lol
Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 26-09-2005 më 15:20
Postuar më parë nga diikush
dik*ushte citoj kuqen: me gudulis pak te qesh loool
dhe kete e keni nga krietari lool se neve flasim me fakte...
Ndryshuar për herë të fundit nga Larsus : 26-09-2005 më 16:18
TBD
Per mua ishte kjo? Nuk besoj, po nejse...Postuar më parë nga Larsus
Ja, nje dite ika une dhe u be lemsh forumi, pa le te iki me pushime.
Ti diikush-i pse s'e ngre telefonin kur te marrin te shtunen ne oren nje e gjysme te nates? Po kalonim mire, me muzike sipas kumunitetit urupian dhe thame po te doje te vije dhe ti.Aq mire kaluam sa une ndryshova edhe firmen, lol.
Tani po iki se do shkoj te shikoj nje film te ri qe ka dale "Manushaqja ne Cape Cod". Thane qe ishte i mire.
Jonian, po juve mua si me i moshuari (te pakten se ty dhe kuqja) me moret ne tel mbas mesnate he?
Nejse, po kaluat mire juve edhe ne gezojme
Lars, Bostoni e ka infrastrukturen te vjeter dhe rruget jane te ngateruara, por mos na e shani anyway, se pervec te mirave te tjera, jemi college town ne, dhe gjithe inteligjenca ketu eshet mbledhur, aq sa po te dalesh shetitje buze Charles river vjen era tru/mendje qe tutje![]()
Krijoni Kontakt