Engjellushke, edhe ti qenke partizane e buzuqeve eh? hem hem (lol)
Engjellushke, edhe ti qenke partizane e buzuqeve eh? hem hem (lol)
Summertime, and the livin' is easy...
e paske haru skipen ti Kalto, a t'ka vra k'puca aa?Postuar më parë nga KaLTerSi
Te thashe, thuaj se cfare ke qejf te besh, se Boston, si shumica e qyteteve te mirfillta ofron shume gjera...shpreh preferencat dhe jam i sugurt qe te gjithe do kontribojme ne ymna vendesh, aq me teper keta qe kane ca kohe me shume ketu (Nursezi, Jonian, Cupka, King Gentius, Gospersmari, etj [Kolombi nuk eshte ketej gjithashtu?]
*Per Kuqe Case -_- : Edhe une per shoqeri e kisha fjalen NATYRISHT o Kaletersi, se cmund te ishte tjeter..propozim i ndermjetem ndaj Kuqes nepermjet temes tende?[e di une qe s'i keqkupton shakate Kuqja, hence i say it]
P.S. Kuqe, me fal se harrova te ve thonjezat tek fjale e martuar dhe u mor sikur kishe vajtur ne kishe -_-
Ka plot vende ketej. Ja p.sh. nga 1 per lagje e atmosfere: Venus, North End, Theater (something), Anthony's Pier, Fenway, Tonic, edhe....shpia ime![]()
kush jane clube me te mira ne boston?? Une skam qene ndonje here ne clubet ne downtown boston se sjam akoma 18 po desha me dit se cilit preferoni ju me shku??
Ju qe jeni ne Boston, na jepni ndonje informacion per Salem city. Thanks in advance.
HAKUNA MATATA
Aty eshte bukur te shkosh per HolloweenPostuar më parë nga My_Soul
![]()
shif shif, dishepulli i Millerit ky tjetri
baj dhe uej...ne koncertin e U2 ishe gje?
cne moj aman nuk isha...pastaj sikur na ftove ti (si me e vogel qe je) dhe nuk erdha une bashka me nja shtate a tete forumista te tjere...Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
![]()
se mos mi gjete biletat ti dhe ste ftova unePastaj, ti e di sa shume forumista ftoj une (lol)
ps. du u fill speshell nau?
indeed
Kjo koha kete pranvere ketej nga Bostoni i ka pire mente ... u shprengul drejtoria e shirrave ketej...![]()
Krijoni Kontakt