Une tani vij rralle aty...megjithate ku i dihet...po u takuam do e pime nga nje gote![]()
Une tani vij rralle aty...megjithate ku i dihet...po u takuam do e pime nga nje gote![]()
a ti a ti...e poshter je fare...missing u in Boston, se kur te vish ti permbys do e e kthejmePostuar më parë nga marsela
I like nothing but the truth
Socrates
Pershendetje.Shkova tek koncerti i WSF por u bera pishman.45$?Edhe tek konceri i MADONES kam paguar 50$.Fundi dihet ,si gjithmone se ne shqiptaret jemi te cuditshem vetem kur mblidhemi per qejf fillojme e zihemi me njeri tjetrin.Kam degjuar qe do te beje koncert MERITA HALILI di ndonjeri me shume informacion?
madona me wsf aty aty jane...lol. Merita halili ia vlen te shikohet se ka muzike te mire. Kjo me duket se kendon neper restorante ne new york apo jo?
Ata shoket e mi nga grupi i valleve me thane qe po planifikojne nje koncert me Merita Halilin. Kur te marr vesh dicka me shume do t'ju lajmeroj.
Trimi i mirë me shoqe shumë
Jonian...meqe te kam edhe shok. Isha kurioz te dija nese merita halili kendon rregullisht ne ndonje lokal ne new york. Do kisha deshire ta shikoja ndonjehere kur te iki ne ny.
S'ka dy jave qe Merita kendoi ne NY. I think she is a very good singer...dhe me pelqen si i kendon kenget e shqiperise se mesme.Postuar më parë nga nursezi
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
Po te doni te shkoni ne kafenete e North Endit mund te parkoni ne Haymarket per 3 ore 3 dollare me validation. Validationin mund ta beni ne kinkaleria e arabeve qe ndodhet ne bllokun perballe me ndertesen e parkingut. Kur ta shikoj emrin e kinkalerise do e postoj. Po kaloi nga tre ore do paguani 32$, keshtu qe pijeni shpejt kafene, loooooooool.
Hi ex pats
Di ndonjeri ndonje cafe ne Cambridge ku mblidhen shqipo?
Miredita/mirembrema te gjitheve.
Sic mund ta keni marre vesh (po s'e keni marre, ua them une) Erion Veliaj, Besjan Pesha dhe Jona Repishti, tre perfaqesues te levizjes MJAFT! do te vijne ne Boston ne datat 22-24 mars. Po pergatitet nje takim i tyre me komunitetin shqiptar, ne Boston University ne daten 23 mars ne oren 7:00 pasdite.Takimi do te kete formen e nje fondmbledhesi ku gjithashtu do te dikskutohen arritjet e deritanishme si dhe planet qe levija MJAFT! ka per te ardhmen. Hyrja eshte $5 ndersa donacioni i sugjeruar eshte $20 (nuk do te thote patjeter qe te jepni kaq, mund te jepni edhe me shume ose edhe me pak).
Nese doni me teper informacion per viziten e MJAFT-it ose nese deshironi te ndihmoni me organizimin e takimit ne cfaredo lloj menyre, mund te me kontaktoni ne privat ose email (per ata qe me njohin, me merrni ne telefon).
Per me teper informacion per viziten e MJAFT ne Boston shihni skedaret e bashkengjitur ne temen "Aktivitete, organizime ne MA" .
Ndryshuar për herë të fundit nga Jonian : 12-03-2005 më 00:44
Trimi i mirë me shoqe shumë
Krijoni Kontakt