Na fol pak me shume per ndonje kafe ne Allston ose ne Coolidge Corner...une andej iki vetem naten se ka bare te mira. Per sa i perket Pravdes edhe per mua eshte nje nga klubet me te mira ne boston. Ka nje turme te diversifikuar...nuk eshte dhe aq cliche. Nata spanjolle te merkurave behet shume bukur. Felt me duket cka...muzika dy heret e fundit qe kam qene ishte cope cope. Ne pergjithesi me duket si vend ku mund te ikesh me "your buddies to get drunk and hit on every chick that goes by" megjithese here pas here merr dhe ngjyra me serioze. Ne saint kam qene 2 here deri tani dhe me ka pelqyer shume. Atmosfera eshte shume classy dhe muzika me duket shume e mire. Vajta para nja 1 muaji nje te merkure dhe kishin nje bande qe luante fast, new age jazz. Nje nate tjeter pashe dhe McGuinness (me duket se ky eshte emri) qe luan me patriots. Besoj se do ike prape se shpejti ne Saint. Caprice me duket vend i lezetshem sepse ka nga te gjitha nacionalitetet. Nata braziliane behet bukur. Natet greke kane qene te bukura...megjithate nate te bukura greke behen ne Fever ne Boylston street te shtunave. Kurse tek panino kam kohe pa vajtur...me ka pas pelqyer si vend.Postuar më parë nga gocpersmari
Krijoni Kontakt