Close
Faqja 7 prej 38 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 378
    i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anëtarësuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Citim Postuar më parë nga gocpersmari
    Harvard Square is my favorite place, po eshte pak i vogel dhe kafeja qe ti permende vuan pak nga kjo ane. Me pelqen me teper Au Bon Pain, mu aty te sheshi...eshte i vetmi qe me pelqen te shkoj sidomos ne vere, sheh gjithmone shahista pleq apo te rinj aq serioz me lojen, pastaj njerez te ndryshem nga preardhje te ndryshme, e se fundi atmosfera me kujton aq shume evropen sa ka raste qe rri me ore te tera ne tavolinat perjashta me nje late me kupe kartoni and some nice conversation. Bare apo kafe te lezetshme ka edhe ne Comm Ave, around Allston, apo edhe ne Coolidge Corner by Brookline. Ndersa North End mua s'me terheq me te them te drejten...
    Per lounges and clubs, Pravda apo Gypsy Bar qe quhet tani, will be my favorite. Pastaj, Felt dhe Saint jane vendet ku me pelqen shume te shkoj. I have been to Caprice, Il Panino, Embassy, Aria atj, po nqs nuk ka nje nate te vecante, u don't really have fun there. Anyways, for its size Boston offers so much in many areas of interest...
    Na fol pak me shume per ndonje kafe ne Allston ose ne Coolidge Corner...une andej iki vetem naten se ka bare te mira. Per sa i perket Pravdes edhe per mua eshte nje nga klubet me te mira ne boston. Ka nje turme te diversifikuar...nuk eshte dhe aq cliche. Nata spanjolle te merkurave behet shume bukur. Felt me duket cka...muzika dy heret e fundit qe kam qene ishte cope cope. Ne pergjithesi me duket si vend ku mund te ikesh me "your buddies to get drunk and hit on every chick that goes by" megjithese here pas here merr dhe ngjyra me serioze. Ne saint kam qene 2 here deri tani dhe me ka pelqyer shume. Atmosfera eshte shume classy dhe muzika me duket shume e mire. Vajta para nja 1 muaji nje te merkure dhe kishin nje bande qe luante fast, new age jazz. Nje nate tjeter pashe dhe McGuinness (me duket se ky eshte emri) qe luan me patriots. Besoj se do ike prape se shpejti ne Saint. Caprice me duket vend i lezetshem sepse ka nga te gjitha nacionalitetet. Nata braziliane behet bukur. Natet greke kane qene te bukura...megjithate nate te bukura greke behen ne Fever ne Boylston street te shtunave. Kurse tek panino kam kohe pa vajtur...me ka pas pelqyer si vend.

i/e regjistruar Maska e gocpersmari
    Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga nursezi
    Na fol pak me shume per ndonje kafe ne Allston ose ne Coolidge Corner...une andej iki vetem naten se ka bare te mira. Per sa i perket Pravdes edhe per mua eshte nje nga klubet me te mira ne boston. Ka nje turme te diversifikuar...nuk eshte dhe aq cliche. Nata spanjolle te merkurave behet shume bukur. Felt me duket cka...muzika dy heret e fundit qe kam qene ishte cope cope. Ne pergjithesi me duket si vend ku mund te ikesh me "your buddies to get drunk and hit on every chick that goes by" megjithese here pas here merr dhe ngjyra me serioze. Ne saint kam qene 2 here deri tani dhe me ka pelqyer shume. Atmosfera eshte shume classy dhe muzika me duket shume e mire. Vajta para nja 1 muaji nje te merkure dhe kishin nje bande qe luante fast, new age jazz. Nje nate tjeter pashe dhe McGuinness (me duket se ky eshte emri) qe luan me patriots. Besoj se do ike prape se shpejti ne Saint. Caprice me duket vend i lezetshem sepse ka nga te gjitha nacionalitetet. Nata braziliane behet bukur. Natet greke kane qene te bukura...megjithate nate te bukura greke behen ne Fever ne Boylston street te shtunave. Kurse tek panino kam kohe pa vajtur...me ka pas pelqyer si vend.
    u're right, they'r mostly bars...po edhe kafe ka sidomos ne harvard ave, yuppi land caffes but still really nice gourmet coffee served and nice desserts. Mu kujtua dhe nje tjeter qe eshte ne Roslindale, I loved going there when I lived around the area, mu perballe ku kalon commuter rail...se me emra s'jam edhe aq e mire. Ej a ishe ne greek night tek pravda te djelen, president's day? I couldn't make it, but I had planned to go, though I ended up not doing it...If so tell what it was like
    I like nothing but the truth
    Socrates

Anëtarësuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Mu kujtua dhe nje tjeter qe eshte ne Roslindale, I loved going there when I lived around the area, mu perballe ku kalon commuter rail
    ue komshija...lol. Une kam jetuar ne w. roxbury per nja dy vjet. Ai vendi nuk me kujtohet se si e ka patur emrin. E ke fjalen per ate kafen ne roslindale square apo jo? Pasi u mbyll u kthye ne akullore/kafe...aty tani rrine shume shqiptare...sidomos tek trotuari dhe te stolat perballe ne vere. Eshte vend i lezetshem. Edhe une e humba pravden te djelen. Greek night tek pravda?...besoj se duhet te jete bere bukur.

Meqe ra fjala a e di njeri se si e ka emrin nje kenge greke qe eshte bere remix nga luis de vito. Eshte kenge techno qe e luajne shpesh ne keto natet greke. E kam kerkuar ne internet po nuk e gjej dot...nuk di greqishte keshtu qe s'ia kam idene se per cfare ben fjale kenga.

Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    ue komshija...lol. Une kam jetuar ne w. roxbury per nja dy vjet. Ai vendi nuk me kujtohet se si e ka patur emrin. E ke fjalen per ate kafen ne roslindale square apo jo? Pasi u mbyll u kthye ne akullore/kafe...aty tani rrine shume shqiptare...sidomos tek trotuari dhe te stolat perballe ne vere. Eshte vend i lezetshem. Edhe une e humba pravden te djelen. Greek night tek pravda?...besoj se duhet te jete bere bukur.

Meqe ra fjala a e di njeri se si e ka emrin nje kenge greke qe eshte bere remix nga luis de vito. Eshte kenge techno qe e luajne shpesh ne keto natet greke. E kam kerkuar ne internet po nuk e gjej dot...nuk di greqishte keshtu qe s'ia kam idene se per cfare ben fjale kenga.
    E per ate e kam fjalen, po u be goxha qe s'jam me andej so I don't know anymore. Kush e kendon kengen, mashkull apo femer, maybe I can help u. Pravda te djelen was jamming I heard, hip hop ne front and greek ne dance lounge...It must have been awsome.
    Socrates

Anëtarësuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Kengen e kendon nje femer...me duket se e njejta kenge eshte kenduar me perpara nga po e njejta kengetare ne version muzike te lehte.

Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    Kengen e kendon nje femer...me duket se e njejta kenge eshte kenduar me perpara nga po e njejta kengetare ne version muzike te lehte.
    cause I think it might be Anna Vissi...
    Socrates

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Hej, Nursezi & GocePersemari,

Mund te na i shpjegoni juve icik keto vendet e lezetshme qe i keni permendur nga jane, se ne te rinjte ne qytet nuk i dijme.

Thanks.

Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga diikush
    Hej, Nursezi & GocePersemari,

Mund te na i shpjegoni juve icik keto vendet e lezetshme qe i keni permendur nga jane, se ne te rinjte ne qytet nuk i dijme.

Thanks.
    Diikush, po kaq pak kohe pask eketu ti o lal?
    Socrates

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga gocpersmari
    Diikush, po kaq pak kohe pask eketu ti o lal?
    Indeed Goce

i/e regjistruar Maska e viksi
    Anëtarësuar
    21-01-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA (USA)
    Postime
    33
    Nga ke ardhur Viksi? Do te te duhet ca kohe neper trena dhe makina qe ta njohesh mire Bostonin. Megjithate ne fund besoj se do ta pelqesh sepse ka shume larmi. I vetmi minus per mendimin tim eshte se behet shume ftohte (dhe pak si i vdekur per nja 3 muaj ne dimer). Pershendetje.
    Ah deri para dy vitesh isha ne Texas, porse u pregadita per dimer vitin e kaluar ne Ithaca (upstate NY).

Nuk me pengon dimri aq, me duket pak monoton dhe pritoj te pastroj veturen qdo mengjes por perndryshe te ftohtit e duroj mire (kam jetuar edhe ne Austri me heret)...

Prej Korrikut te kaluar paksa e kam mesuar Bostonin, porse prap me duket shum i pshtjellur. Jetoj ne Weymouth (ne jug te Bostonit) dhe ngas veturen per ne qytet kur me duhet, parkoj afer zyres dhe pastaj shfrytezoj transportin publik.

Kur erdha per te kerkuar banese ne Boston nuk dija se qfar te kerkoja, besoj se do te ndrroj banesen sapo te me kaloj kontrata. Rekomandime?

Faqja 7 prej 38 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  2. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  3. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  4. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Kënga e Gjergj Elez Alisë
    Nga Ullmar Qvick në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •