Close
Faqja 4 prej 38 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 378
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga viksi
    Jam ne Boston prej ne Korrik 04 e ende nuk kam gjetur asgje. Me eshte dashur nje kohe e gjate deri sa e kam gjetur restaurantin "Apollonia", per tjeter nuk kam pas fat...
    Si tu duk Apollonia ty patriot?

i/e regjistruar Maska e viksi
    Anëtarësuar
    21-01-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA (USA)
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga diikush
    Si tu duk Apollonia ty patriot?
    Apollonia me pelqeu shum, por me jan dashur me se 2 ore qe t'a gjej. Edhe ate heren e dyte se heren e pare heqa dore. Kam jetuar ne vende te ndryshme por vend me te komplikuar se Mass. nuk kam pare. Problemi me i madh eshte se rruget me emra te njejte nuk lidhen ne te gjitha qytetet.

Tash nga ky forum kuptova se qenka nje restorant edhe me afer meje, ne Quincy, ende nuk e kam vizituar.

Ke propozime?

Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    ...Tash nga ky forum kuptova se qenka nje restorant edhe me afer meje, ne Quincy, ende nuk e kam vizituar.

Ke propozime?
    Me kenaqesi, por une ne fakt vetem per Apollonine di qe eshte restorant i mirfillte shqiptar. Kam qene ne North End, dhe aty ka vende te lezetshme, restorante dhe Cae, sektori italian i zones, Fenuel Hall gjthashtu, edhe ne Boston brenda ka zona te kendshme, por nuk di ndonje vend tamam shqiptar tjeter prvec Apollonise (edhe aty akoma nuk kam qene, me te degjuar -_-).

Anëtarësuar
    21-01-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA (USA)
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga diikush
    Me kenaqesi, por une ne fakt vetem per Apollonine di qe eshte restorant i mirfillte shqiptar. Kam qene ne North End, dhe aty ka vende te lezetshme, restorante dhe Cae, sektori italian i zones, Fenuel Hall gjthashtu, edhe ne Boston brenda ka zona te kendshme, por nuk di ndonje vend tamam shqiptar tjeter prvec Apollonise (edhe aty akoma nuk kam qene, me te degjuar -_-).
    Apollonia kishte menyne Shqiptare, me pelqeu ushqimi edhe prezantimi i ushqimit, porse atmosfera eshte Greke. Ndoshta ka qene me heret restoran Grek.

A di per ate kafe Rinia?

Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    ...A di per ate kafe Rinia?
    Jo nuk di gje fatkeqsisht.

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anëtarësuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Ndoshta ka qene me heret restoran Grek.
    Restorant Grek ka qene .... ke te drejte

Ju pershendes te gjitheve

xha Barka Maska e Jonian
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    "Bar Rinia" nuk zhvillohet me. Ne fakt ai nuk ishte bar shqiptar, por dy shoke te mi kishin marre me qera nje bar dhe zhvillonin party per shqiptare. I benin te premten, nje jave po nje jave jo. Une per vete kam qene vetem dy here, nje here kur e hapen dhe nje here per Halloween.Ishte deri diku lezetshem, ose ndoshta mu duk mua sepse shkova ne dy ditet qe kishte me shume njerez.Pastaj pas Halloween filloi t'u dilte nga qejfi njerezve dhe u terhoqen. Keshtu qe tani eshte mbyllur fare.
    Sa per restorant "ALBA" te vetmet gjera qe jane shqiptare aty jane, pronari, kamarieret dhe emri, pastaj te tjerat jane italiane.Nuk po e them me mendje te keqe, sepse Nardi (pronari) eshte njeri per se mbari, por thjesht si "paralajmerim" nese shkoni me mendjen per te ngrene ushqim shqiptar.
    Trimi i mirë me shoqe shumë

Anëtarësuar
    21-01-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA (USA)
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga Jonian
    "Bar Rinia" nuk zhvillohet me. Ne fakt ai nuk ishte bar shqiptar, por dy shoke te mi kishin marre me qera nje bar dhe zhvillonin party per shqiptare. I benin te premten, nje jave po nje jave jo. Une per vete kam qene vetem dy here, nje here kur e hapen dhe nje here per Halloween.Ishte deri diku lezetshem, ose ndoshta mu duk mua sepse shkova ne dy ditet qe kishte me shume njerez.Pastaj pas Halloween filloi t'u dilte nga qejfi njerezve dhe u terhoqen. Keshtu qe tani eshte mbyllur fare.
    Sa per restorant "ALBA" te vetmet gjera qe jane shqiptare aty jane, pronari, kamarieret dhe emri, pastaj te tjerat jane italiane.Nuk po e them me mendje te keqe, sepse Nardi (pronari) eshte njeri per se mbari, por thjesht si "paralajmerim" nese shkoni me mendjen per te ngrene ushqim shqiptar.
    Jonian, falemnderit per informata. E pra tash nuk ka ndonje vend ku mblidhen Shqiptaret ne Boston?

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anëtarësuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    A e pa njeri west side family te premten? Na tregoni pak pershtypjet...kam degjuar shume per kete grup.

i/e regjistruar Maska e gocpersmari
    Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    erdhe ti? epo ju andej sillni furtuna me vete, ndaj s'ju do njeri.

ja te thom c'ka ne boston lidhur me vendin tend. Ke nje restorant Apollonia qe ka ushqime shqiptare, bifteke, patate, fergese, etj. Namin ka, po gje s'eshte. Por ama nese te ka marre malli per kukurece e qengj ne hell, eja ne Astoria

Por, por nese do vend ku flitet vetem shqip e pallatet 10 kateshe perbehen vetem nga shqiptare, shko ne Uster Aty ke dhe nje kishe te madhe ortodokse.

kaq di une me disa vizita te shkurtera. per me teper hidhu nga tema e mass.

e.
    ej Kuqalashe te paskam nga bashkqytetare, pse s'thua ti.lol. Ne Boston ka shume shqiptare sidomos kohet e fundit. Pervec restorantit, ka edhe disa organizata me natyre jo politike, si psh massalbania. Ndersa c'do te premte ne central square, afer harvard square, cambridge organizohet nate shqiptare. Kam qene tek e para, but that's about it. Me kane thene se te tjerat kane qene me te sukseshme se nata e pare. Gjithashtu ne shkollen time eshte formuar nje klub shqiptar dhe ka jane gati njezet veta a me shume pjesemarres. etj etj
    I like nothing but the truth
    Socrates

Faqja 4 prej 38 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  2. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  3. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  4. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Kënga e Gjergj Elez Alisë
    Nga Ullmar Qvick në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •