Close
Faqja 22 prej 38 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 378
    football Maska e football
    Anëtarësuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Citim Postuar më parë nga nursezi
    Kur e paske patur kaq inat pse ke vajtur 5-6 here....me duket se nuk ta kane varur shume kesaj radhe

Nuk eshte e vertete, gjithmone ma kane varur se nuk e kane kuptuar qe jam shqiptare, sidomos ndihmeset qe jane shume me te sjellshme dhe te dashura. Supervizorin harroje, duket si nje xhandar sikur vjen me te vra jo me te sherby. Eshte shume qesharake, te pakten flas per kete te fundit qe kane tani. Une e kam vene re sjelljen e keqe te tyre tek shqiptaret e tjere. Dhe une shkoj atje me teper per ndonje gjelle shqiptare me ndruar gojen, jo se jam fan i madh i lokalit.

Shendet
    pikesynimi eshte te besh gol

Anëtarësuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Citim Postuar më parë nga susglob
    Por se kisha mare gocen prandaj. Nuk e dija qe do ishte kaq loose se po ta dija do e kisha mare se asaj i pelqen te kercej (ne menyren e vet of course). Pastaj thashe shume vone per ate ajo eshte gati 17muajshe dhe do nje njeri nga mbrapa dhe mendova sdo beja qef. Nejse se here tjeter ndoshta.

Po ajo Soni ishte in fact shume e shkurter dhe nje surrat te vogel. Floket shume te bukura dhe rrobat a para nuk me pelqeu shume (pamvaresisht qe pantallonat i beme xing). Fustani me pelqeu me shume.

Ashtu ka lezet party VIP per forumistat. Good idea LOL.
    Me duket se ty susglob te pashe, ishe me burrin. Mos jeni te dy pak te shkurter Ti me duket se ishe me floke te shkurter dhe nuk kerceve shume. Ju njojta nga fotografia e burrit qe ke vene ne forum me vajzen. Nejse n.q.s. jeni ata ishit shume cift i lezetshem.
    Sa per mbremjen mua me pelqeu, te dy u munduan ta mbanin gjalle mbremjen deri sa Sinani i shkrete u ngjir fare. Edhe Sony me mundesite qe kishte i dha te tera energjite. Kercyem valle nga te gjitha krahinat. Eshte kaq bukur me qene mes shqiptareve dhe me rujt traditat. Gocat tona jane kinge per zotin, po ashtu edhe djemte.

Mbremjet e shqiptareve cdo vit po permiresohen dhe po behen interesante.

Gezuar Vitin e Ri 2006

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga football
    Me duket se ty susglob te pashe, ishe me burrin. Mos jeni te dy pak te shkurter Ti me duket se ishe me floke te shkurter dhe nuk kerceve shume. Ju njojta nga fotografia e burrit qe ke vene ne forum me vajzen. Nejse n.q.s. jeni ata ishit shume cift i lezetshem.
    Sa per mbremjen mua me pelqeu, te dy u munduan ta mbanin gjalle mbremjen deri sa Sinani i shkrete u ngjir fare. Edhe Sony me mundesite qe kishte i dha te tera energjite. Kercyem valle nga te gjitha krahinat. Eshte kaq bukur me qene mes shqiptareve dhe me rujt traditat. Gocat tona jane kinge per zotin, po ashtu edhe djemte.

Mbremjet e shqiptareve cdo vit po permiresohen dhe po behen interesante.

Gezuar Vitin e Ri 2006
    LOL me bere me qesh. Po si mund te thuash qe nuk kerceva une shume une su ula deri ne fund. E para e hodha vallen me kercyer. Vetem kur ishin shume popullore pastaj ulesha. Te lutem shume mos me ofendo Po floket i kam jo shume te shkurtra mund ti thuash mesatare (tek supet pak me poshte) i kisha te lidhura si bisht kali LOL, dhe une jam e gjate rreth 5'3 - 5'4 ku di une se di tamam. Ndoshta me ngaterron me ndonje tjeter se ne te vertete qe kerceva gjithate dhe deri ne 12e30. Nejse rendesi ka qe kaluam shume mire dhe po na njofte na flit per Vitin e Ri.

Per Sinanin dhe Sonin te drejte ke they did their best se kur tha Sinani shume njerez nuk jane por e beri sallen te gjithe me kercyer.

Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Emri:  sin.jpg

Shikime: 200

Madhësia:  28.8 KB

Ja nje foto e Sinanit per ju qe nuk ishit. Spaskam nje me te mire dhe shikoka nga ana tjeter por kete pata.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ueee cjane ato dallare ne toke bre .

Akoma hedhin njerezia , shqiptaret paret ne toke si dikur ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Ueee cjane ato dallare ne toke bre .

Akoma hedhin njerezia , shqiptaret paret ne toke si dikur ?
    Por po stregum ne qe kemi pare kush do tregoj??? Papa te lutem shume. By the way kam mor vesh qe dhe nga New York erdhen per Arditin keshtu qe 5hr po vijne. Ca te tjere donin te vinin per Sinanin nga FL.

Ca kalamaj po mblodhnin te shkretet kujtonin se ishin tek ato dasmat e shqiperise ne vitet kur isha une ne shqiperi qe turreshin dynjaja per leket LOL.

Kjo me larte seshte e vertete thjesht mu kujtua mua

Anëtarësuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    LOL me bere me qesh. Po si mund te thuash qe nuk kerceva une shume une su ula deri ne fund. E para e hodha vallen me kercyer. Vetem kur ishin shume popullore pastaj ulesha. Te lutem shume mos me ofendo Po floket i kam jo shume te shkurtra mund ti thuash mesatare (tek supet pak me poshte) i kisha te lidhura si bisht kali LOL, dhe une jam e gjate rreth 5'3 - 5'4 ku di une se di tamam. Ndoshta me ngaterron me ndonje tjeter se ne te vertete qe kerceva gjithate dhe deri ne 12e30. Nejse rendesi ka qe kaluam shume mire dhe po na njofte na flit per Vitin e Ri.

Per Sinanin dhe Sonin te drejte ke they did their best se kur tha Sinani shume njerez nuk jane por e beri sallen te gjithe me kercyer.

Me fal pra qe te bera te shkurter D.m.th. ti ishe brunka e bukur me fustan te gjate jeshil, se une ate mbaj mend qe filloi kercimin
    What about New Year Eve? Where are you going to be?

Happy New Year!

Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Me fal pra qe te bera te shkurter D.m.th. ti ishe brunka e bukur me fustan te gjate jeshil, se une ate mbaj mend qe filloi kercimin
    What about New Year Eve? Where are you going to be?

Happy New Year!
    LOL Jo me jo nuk isha une ajo brunka e bukur thote. Ku e filloi ajo kercimin me?? E fillova une me kunaten time u cuam te parat. Ajo foli qe thua ti dhe beri prezantimin e kengetareve qe foli ne stage. Por sjam une ajo jo. Tani e gjate sjam por as e shkurter - futem tek mesataret. Do doja te isha pak me e gjate por cte bejme??? Rraca shqiptare nuk shquhemi per gjatesi.

Nuk e di tamam vendin por e di qe eshte ne Quincy at some place qe organizon Iliri.

Anëtarësuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    LOL Jo me jo nuk isha une ajo brunka e bukur thote. Ku e filloi ajo kercimin me?? E fillova une me kunaten time u cuam te parat. Ajo foli qe thua ti dhe beri prezantimin e kengetareve qe foli ne stage. Por sjam une ajo jo. Tani e gjate sjam por as e shkurter - futem tek mesataret. Do doja te isha pak me e gjate por cte bejme??? Rraca shqiptare nuk shquhemi per gjatesi.

Nuk e di tamam vendin por e di qe eshte ne Quincy at some place qe organizon Iliri.
    Mos eshte ne ALBA restaurant, se ate di une ne Quincy. Sa keq me vjen qe nuk e mbaj mend kush e hapi vallezimin. S'ka gje here tjeter do te me thuash cfare do te veshesh Sa per gjatesine e races shqiptare mos u ndiej se jemi me te miret (i mesit gjithmone eshte me i miri)

Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Mos eshte ne ALBA restaurant, se ate di une ne Quincy. Sa keq me vjen qe nuk e mbaj mend kush e hapi vallezimin. S'ka gje here tjeter do te me thuash cfare do te veshesh Sa per gjatesine e races shqiptare mos u ndiej se jemi me te miret (i mesit gjithmone eshte me i miri)
    E di qe eshte e nje shqiptari. Kunata ime e di me mire prandaj une si kam dhene shume rendesi ku si qysh tek se zakonisht shkojme bashke. Mjafton te jemi me njerezit tane dhe ta kalojme sa me mire. Por me duket se ky restorant eshte por nuk jam 100% e sigurt. Te genjej.

PO SFOLEM GEZUAR VITIN E RI 2006

Faqja 22 prej 38 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  2. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  3. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  4. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Kënga e Gjergj Elez Alisë
    Nga Ullmar Qvick në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •