Thanks... e kam perjetuar tashme. Gjeja me e keqe eshte se edhe nese gjen vend, shansat jan te medhaja per ndonje gervishje te veturesPostuar më parë nga gocpersmari
... Porse me duket se transporti publik eshte efektiv (?)...
Thanks... e kam perjetuar tashme. Gjeja me e keqe eshte se edhe nese gjen vend, shansat jan te medhaja per ndonje gervishje te veturesPostuar më parë nga gocpersmari
... Porse me duket se transporti publik eshte efektiv (?)...
Njemend, a jan keto vende ku behet mire apo vende takimi te Shqiptareve?Postuar më parë nga diikush
Kam ndegjuar se ka shum studenta Shqiptare ne Boston, a jan te organizuar? A organizojne gjera?
Pershendetje ju shqiptarve atje!Do na prisni ne Boston e
?
Gocpersmari e paske marre ne dore situaten ..dhe..c'te kthej permbys qe se paske harruar Cd: )..E bukur foto!
Ja kalofshi sa me mire..!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Postuar më parë nga diikush
Hey diikush hidhi nje sy ketij site. Per sa i perket adresave te klubeve mund t'i gjesh ne websitet e tyre ose mund te kerkosh ne yellow pages
http://www.bostonfashion.com/directory/night2night.html
Shqiptare neper universitete ne boston ka sa te duash po niveli i organizimit nuk eshte dhe aq i mire. Me perpara studentet e UMass benin party here pas here po tani jo dhe aq shume. Edhe ne BU ka shume shqiptare (dhe nje klub studentesh shqiptare me sa di une) po pervec nje party para nja dy muajsh nuk i kam degjuar te bejne gje. Gjithashtu viksi ketu ne boston eshte dhe nje grup vallesh shqiptare qe paraqiten shpesh per festa flamuri ose ne party te medhaja shqiptare. Website eshte www.bashkimidance.com. Party shqiptare te medhaja (si psh. festa e flamurit) behen nja 3 -4 here ne vit...aty ftohen dhe kengetare dhe humoriste nga shqiperia. Lajmerimet e tyre mund t'i gjesh edhe ne forum...une po mora vesh gje do e postoj. N.q.s. ke mall te degjosh shqip mund te shkosh tek cafe paradiso ne hanover st. ne North end sepse aty ka shume shqiptare...zakonisht mosha te reja. Aty kemi varur dhe flamurin...bile ndonjehere mund te degjosh dhe ndonje kengetare shqiptare psh. julka etj.Njemend, a jan keto vende ku behet mire apo vende takimi te Shqiptareve?
E kontrollova po nuk ishte anna vissi...megjithate ajo kishte ca kenge te lezetshme qe i kam degjuar shpesh neper keto netet greke. Kisha dhe nje pyetje per ty. A ke qene ndonjehere per russian night tek Aria. Me kane thene qe behet lezetshem me international music. Na jep ndonje rekomandim. Pershendetje.Postuar më parë nga gocpersmari
Flmnd. per informata. E kam gjetur ate adresen bashkimidance por nuk kam pare ndonje date per shfaqje end (ndoshta nuk kam shikuar shpesh).Postuar më parë nga nursezi
Cafe Paradiso? A eshte North End ne Boston? E di gjeografikisht ku ndodhet por pyes per pune te adreses se ketu qdo qytet i ka rruget me emra te njajte. A ka ndonje nate kur behet me mire se tjerat? Edhe a eshte ambienti ku mund te njoftosh njerez? Une nuk e njof asnje shqiptare ne kete rrethine...
Po ne north end eshte. Ne harte shiko per hanovers st. rreth zones se fanuil hall. Me sa di une tani per tani nuk kan ndonje nate me te mire se te tjerat...eshte thjesht kafe me muzike. Megjithate per mendimin tim shko te premte ose te shtunen ne darke se do degjosh shume shqip. Shumicen e shqiptareve i ke tek bari dhe mendoj se mund te zesh muhabet me ndonjerin pa problem. Mund te pyesesh the baristin (dy nga baristat kane qene shqiptare...nuk e di tani) kur behet me bukur ne kafe. Disa here ne north end organizohen nete shqiptare neper kafe ose bar keshtu qe mund te marresh me shume informacion atje. Per sa i perket femrave eshte pak ters...lol. Mos harro qe je ne vend shqiptar keshtu qe raporti femra/meshuj eshte 1:3...hahahah. Per mendimin tim si i ri qe je ne qytet ia vlen te shkosh dhe te shikosh se cfare behet me komunitetin.Postuar më parë nga viksi
Hahaha... flmnd. shum per informata. E kam mendimin vetem t'i rikthehem komunitetit Shqiptare, prej se jam ne SHBA kam humbur kontaktin fare.Postuar më parë nga nursezi
D.m.th. ky vend edhe restorant eshte? (e permende darken...)
Jo eshte thjesht kafe po servirin dhe embelsira, akullore, dhe ndonje sanduic. Ia kalofsh mire.
Flmnd. shume... ndoshta takohemi aty ndonjherePostuar më parë nga nursezi
![]()
Krijoni Kontakt