I'll hold you to itPostuar më parë nga gocpersmari
... Thanks
I'll hold you to itPostuar më parë nga gocpersmari
... Thanks
No problem, lol...Postuar më parë nga viksi
I like nothing but the truth
Socrates
Urdheroni dhe jepni mendimet tuaja per ndonje kafe persembari ne Boston ku mund te rrish rehat me shoket/shoqet ose thjesht per te lexuar dhe per tu clodhur. Me perpara kam patur qejf te shkoj ne North End, vecanerisht ne Cafe dello Sport ose tek Vittoria. Tani iki aty rralle sepse jane te rremujshme, te zhurmshme, dhe parkimi eshte i veshtire. Shkurt muhabeti na duhet ndonje vend tjeter per te clodhur syte. Caffe Grafitti dhe Paradiso ne North end nuk me duken sygjerime te mira sepse jane pothuajse njelloj me ato qe permenda me lart.
Rekomandimet e mia:
Nje kafe qe me pelqen eshte Cafe Paradiso ne Harvard square, megjithese tavolinat jane te vogla dhe te parehatshme. Gjithashtu dhe kafet nuk i bejne aq te mira, megjithate me duket vend i mire per te ardhur me shoqerine. Edhe n.q.s. merzitesh dhe do te besh dicka tjeter ne Harvard square ka plot gjera per te bere.
Rekomandimi i dyte eshte per nje kafe ne Norwood qe quhet Perks. Vendi eshte shume i rehatshme, jo shume e zhurmshme dhe ka wireless internet. Kafete i bejne te mira, gjithashtu ka dhe sanduice per te ngrene.
Vazhdoni na jepni ca sygjerime te tjera...gjithashtu sygjerimet per bar/lounges do ishin me interes. Pershendetje
Une fatkeqesisht nuk e njof vendin ende, pra nuk mund te kontriboj ne rekomandime, por kisha preferuar ndonje vend ku mund te parkosh veturen...Postuar më parë nga nursezi
Nga ke ardhur Viksi? Do te te duhet ca kohe neper trena dhe makina qe ta njohesh mire Bostonin. Megjithate ne fund besoj se do ta pelqesh sepse ka shume larmi. I vetmi minus per mendimin tim eshte se behet shume ftohte (dhe pak si i vdekur per nja 3 muaj ne dimer). Pershendetje.
Postuar më parë nga viksi
Good luck with that Viksi...Parking is overexpensive and very scarce...
Socrates
So true...edhe kjo bora qe ra te henen e vulosi dimrin per 4 jave te tjera...Dimri me te vertete eshte i padurueshem...Postuar më parë nga nursezi
Socrates
cheer up...ia hodhem edhe kete vit me duket
Harvard Square is my favorite place, po eshte pak i vogel dhe kafeja qe ti permende vuan pak nga kjo ane. Me pelqen me teper Au Bon Pain, mu aty te sheshi...eshte i vetmi qe me pelqen te shkoj sidomos ne vere, sheh gjithmone shahista pleq apo te rinj aq serioz me lojen, pastaj njerez te ndryshem nga preardhje te ndryshme, e se fundi atmosfera me kujton aq shume evropen sa ka raste qe rri me ore te tera ne tavolinat perjashta me nje late me kupe kartoni and some nice conversation. Bare apo kafe te lezetshme ka edhe ne Comm Ave, around Allston, apo edhe ne Coolidge Corner by Brookline. Ndersa North End mua s'me terheq me te them te drejten...Postuar më parë nga nursezi
Per lounges and clubs, Pravda apo Gypsy Bar qe quhet tani, will be my favorite. Pastaj, Felt dhe Saint jane vendet ku me pelqen shume te shkoj. I have been to Caprice, Il Panino, Embassy, Aria atj, po nqs nuk ka nje nate te vecante, u don't really have fun there. Anyways, for its size Boston offers so much in many areas of interest...
Socrates
Krijoni Kontakt