Close
Faqja 5 prej 38 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 378
    i/e regjistruar Maska e gocpersmari
    Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga nursezi
    A e pa njeri west side family te premten? Na tregoni pak pershtypjet...kam degjuar shume per kete grup.
    Shoqja ime shkoi, po nuk e kam pyetur akoma, do e pyes. Bileta ishte shume shtrent vec, $45 just to get in, edhe nuk eshte se organizohej ne Boston, po ne Revere-not cool, dhe ne nje klub spanjollesh, Lido e ka emrin. I'm sure it was fun though
    I like nothing but the truth
    Socrates

Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga Jonian
    "Bar Rinia" nuk zhvillohet me. Ne fakt ai nuk ishte bar shqiptar, por dy shoke te mi kishin marre me qera nje bar dhe zhvillonin party per shqiptare. I benin te premten, nje jave po nje jave jo. Une per vete kam qene vetem dy here, nje here kur e hapen dhe nje here per Halloween.Ishte deri diku lezetshem, ose ndoshta mu duk mua sepse shkova ne dy ditet qe kishte me shume njerez.Pastaj pas Halloween filloi t'u dilte nga qejfi njerezve dhe u terhoqen. Keshtu qe tani eshte mbyllur fare.
    Sa per restorant "ALBA" te vetmet gjera qe jane shqiptare aty jane, pronari, kamarieret dhe emri, pastaj te tjerat jane italiane.Nuk po e them me mendje te keqe, sepse Nardi (pronari) eshte njeri per se mbari, por thjesht si "paralajmerim" nese shkoni me mendjen per te ngrene ushqim shqiptar.
    Ej bar Rinia eshte mbyllur? S'e dija une kete? That's too bad, though I am not surprized, it had no quality whatsoever, te pakten naten e pare qe isha une, nuk me pelqeu, shume e varfer muzika, shume i varfer ambjenti, edhe pijet e barit ishin 99% uje dhe akull, so I ended up getting a beer after an extremely diluted coctail.
    Socrates

i/e regjistruar Maska e King_Gentius
    Anëtarësuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    485

Wasssuuuuuuuup Bostoooon

Hey forumista te nderuar,
    Ca beni?

Isha ne festen e Shen Valentinit. Kete rradhe ishte me nivel 6 nga 10 pike. Arsye:

Lendina Celo ishte kengetare e pjerdhur, vetem kur ju keput rripi i bluzes sec pame dicka shum te bukur mashalla. (3 pike)

West Side Family ishte e nivelit me te larte po nuk i kishin te gjitha kenget e bukura. (1 pike)

DJ ishte kishte nja dy kenge te bukura po i perseriste, edhe mu duk se ishte grek techno maniak. (1 pike)

Mbremja u mbyll me nje sherr tradicional ne banjot e meshkujve, dhe policia erdhi i mblodhi te gjith. (1 pike)

Mendimi juaj per kete party???????????

i/e regjistruar Maska e viksi
    Anëtarësuar
    21-01-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA (USA)
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga gocpersmari
    ej Kuqalashe te paskam nga bashkqytetare, pse s'thua ti.lol. Ne Boston ka shume shqiptare sidomos kohet e fundit. Pervec restorantit, ka edhe disa organizata me natyre jo politike, si psh massalbania. Ndersa c'do te premte ne central square, afer harvard square, cambridge organizohet nate shqiptare. Kam qene tek e para, but that's about it. Me kane thene se te tjerat kane qene me te sukseshme se nata e pare. Gjithashtu ne shkollen time eshte formuar nje klub shqiptar dhe ka jane gati njezet veta a me shume pjesemarres. etj etj
    Tung Goce, a ke me shume informata per keto organizime? Ke ne mend se jam i ri ne Boston dhe nuk di ku jan shumica e vendeve qe i permende. Flmnd.

i/e regjistruar Maska e viksi
    Anëtarësuar
    21-01-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA (USA)
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga King_Gentius
    Lendina Celo ishte kengetare e pjerdhur, vetem kur ju keput rripi i bluzes sec pame dicka shum te bukur mashalla. (3 pike)
    Wardrobe malfunction?

xha Barka Maska e Jonian
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Ja dhe mbyllja e koncertit te West Side Family sic e ka pasqyruar gazeta Boston Herald. Bera mire qe nuk erdha vallahi.Te vetmet raste kur jane mbledhur shqipot dhe nuk jane zene kane qene mbremjet e studenteve te UMASS Boston, por tani kane firasur edhe ata.

http://news.bostonherald.com/localRe...rticleid=68287

4 stabbed in Revere club lot
    By Franci Richardson
    Sunday, February 13, 2005

Four Albanian club-goers were stabbed in the parking lot of the Wonderland Ballroom in Revere early yesterday morning after a fight with at least one suspect, MBTA officials said.

"This was not a random act,'' said Joe Pesaturo, spokesman for the MBTA.

The men, who were not identified, but ranged in age from 22 to 27, made it to the East Boston Neighborhood Health Center, where they reported that a fight led to a stabbing.

Two men were taken to Boston Medical Center, while the others were taken to Massachusetts General Hospital. Only one man, who is 25, was in guarded condition after he suffered a stab wound to the back and abdomen. None of the injuries were life-threatening, Pesaturo said. Police are looking for one suspect.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jonian : 15-02-2005 më 01:39
    Trimi i mirë me shoqe shumë

i/e regjistruar Maska e King_Gentius
    Anëtarësuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    485
    Nuk behet kshu o njerez se eshte turp.

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anëtarësuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Vallaj menyra me e mire per t'i vene frena shqiptareve eshte te vesh nga nje polic tek dera. Vetem ne keto raste nuk kam pare sherre. A kishte polic tek dera tek kjo party?

Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    bobo, lere lere se na e nxine faqen, me keq se atehere, ku ai bounceri shqiptar u pre me thike nga ata cunat ne Caprice, crazy I tell u
    Socrates

Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga viksi
    Tung Goce, a ke me shume informata per keto organizime? Ke ne mend se jam i ri ne Boston dhe nuk di ku jan shumica e vendeve qe i permende. Flmnd.
    Viksi I let u know whenever there is sth going on... ciao
    Socrates

Faqja 5 prej 38 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  2. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  3. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  4. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Kënga e Gjergj Elez Alisë
    Nga Ullmar Qvick në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •