Si tu duk Apollonia ty patriot?Postuar më parë nga viksi
Si tu duk Apollonia ty patriot?Postuar më parë nga viksi
Apollonia me pelqeu shum, por me jan dashur me se 2 ore qe t'a gjej. Edhe ate heren e dyte se heren e pare heqa dore. Kam jetuar ne vende te ndryshme por vend me te komplikuar se Mass. nuk kam pare. Problemi me i madh eshte se rruget me emra te njejte nuk lidhen ne te gjitha qytetet.Postuar më parë nga diikush
Tash nga ky forum kuptova se qenka nje restorant edhe me afer meje, ne Quincy, ende nuk e kam vizituar.
Ke propozime?
Me kenaqesi, por une ne fakt vetem per Apollonine di qe eshte restorant i mirfillte shqiptar. Kam qene ne North End, dhe aty ka vende te lezetshme, restorante dhe Cae, sektori italian i zones, Fenuel Hall gjthashtu, edhe ne Boston brenda ka zona te kendshme, por nuk di ndonje vend tamam shqiptar tjeter prvec Apollonise (edhe aty akoma nuk kam qene, me te degjuar -_-).Postuar më parë nga viksi
Apollonia kishte menyne Shqiptare, me pelqeu ushqimi edhe prezantimi i ushqimit, porse atmosfera eshte Greke. Ndoshta ka qene me heret restoran Grek.Postuar më parë nga diikush
A di per ate kafe Rinia?
Jo nuk di gje fatkeqsisht.Postuar më parë nga viksi
Restorant Grek ka qene .... ke te drejtePostuar më parë nga viksi
Ju pershendes te gjitheve![]()
"Bar Rinia" nuk zhvillohet me. Ne fakt ai nuk ishte bar shqiptar, por dy shoke te mi kishin marre me qera nje bar dhe zhvillonin party per shqiptare. I benin te premten, nje jave po nje jave jo. Une per vete kam qene vetem dy here, nje here kur e hapen dhe nje here per Halloween.Ishte deri diku lezetshem, ose ndoshta mu duk mua sepse shkova ne dy ditet qe kishte me shume njerez.Pastaj pas Halloween filloi t'u dilte nga qejfi njerezve dhe u terhoqen. Keshtu qe tani eshte mbyllur fare.
Sa per restorant "ALBA" te vetmet gjera qe jane shqiptare aty jane, pronari, kamarieret dhe emri, pastaj te tjerat jane italiane.Nuk po e them me mendje te keqe, sepse Nardi (pronari) eshte njeri per se mbari, por thjesht si "paralajmerim" nese shkoni me mendjen per te ngrene ushqim shqiptar.
Trimi i mirë me shoqe shumë
Jonian, falemnderit per informata. E pra tash nuk ka ndonje vend ku mblidhen Shqiptaret ne Boston?Postuar më parë nga Jonian
A e pa njeri west side family te premten? Na tregoni pak pershtypjet...kam degjuar shume per kete grup.
ej Kuqalashe te paskam nga bashkqytetare, pse s'thua ti.lol. Ne Boston ka shume shqiptare sidomos kohet e fundit. Pervec restorantit, ka edhe disa organizata me natyre jo politike, si psh massalbania. Ndersa c'do te premte ne central square, afer harvard square, cambridge organizohet nate shqiptare. Kam qene tek e para, but that's about it. Me kane thene se te tjerat kane qene me te sukseshme se nata e pare. Gjithashtu ne shkollen time eshte formuar nje klub shqiptar dhe ka jane gati njezet veta a me shume pjesemarres. etj etjPostuar më parë nga Kuqalashja
I like nothing but the truth
Socrates
Krijoni Kontakt