I can, po eshte i shtrenjte... I'm working for him right now...Me thuaj po deshe...Postuar më parë nga diikush
I can, po eshte i shtrenjte... I'm working for him right now...Me thuaj po deshe...Postuar më parë nga diikush
I like nothing but the truth
Socrates
forward-ma ca infon e atij o shoqja marsitPostuar më parë nga gocpersmari
flm
apapa, c'behet ti kesh keta per roomates? like a zoo per koken time. Me mire te te hedhesh nje jorgan ne koke e te flesh poshte ures sesa te degjosh tere keto derdellitje.
rezumete, rezumete
ps. more, meqe ra llafi, ndonje ulje ne pazar apo hic?
Ndryshuar për herë të fundit nga Cupke_pe_Korce : 24-02-2006 më 00:06
Summertime, and the livin' is easy...
Cupke, akoma ulje do ti? Une $425 s'paguaja kur jetoja ne Dorchester, jo tani qe behet fjale per Malden.
Nuk e di e ke pare ate skecin ku ai korcari qe e kishin futur ne burg po tregonte si u kishte derguar leter gjithe ministrave dhe s'po nderhynte njeri ta nxirrte nga burgu. Ne fillim po fliste me vete duke thene "Po s'te leron njeri o byrazer" pastaj filloi t'i pyeste te gjithe "A me leron dot?". Edhe une si puna e tij, kujt s'i kam thene per roommate po akoma hic. Te te them edhe ty "A me gjen dot njeri?"
shinte binteshinte binte
neve ça bënte?
neve po i binte (karadyzenit ore, se mos e marresh tjeter per tjeter)
Trimi i mirë me shoqe shumë
mor po mua syri me qan, po ce do se ma ka zene rrota bishtin (lol) Edhe ty s'te durohet aman, po dale te dale dimri nje here. Nejse, mua po me ra nder vesh, ta them si jo (megjithese ti e di kur vjen puna per roomates, nganjehere ta besh shtepine ne maje te malit e s'gjen derman)
ke pas jetuar ne dorchester the? paskemi qene komshinj o derezi.
Ndryshuar për herë të fundit nga Cupke_pe_Korce : 24-02-2006 më 00:44
Summertime, and the livin' is easy...
Postuar më parë nga Jonian
Kjo ishte e forte hera e pare qe e degjoj, po mire thote Ajo Cupka duro njecike sa te dale Dimri, Se po punojme po punojme per te Leru njeri edhe per ty nuk do te leme ashtu Ne dore te Fatit.....![]()
Postuar më parë nga Kuqalashja
Mire thote djali te ma presesh mire ciftin se si dy pellumba i kemi.......
Ore po sa pak prezence paskemi ne te Bostoni ne forum, keta te qyteteve te tjera na mbyten ...
ngrehuni o njerez
ja vdekje ja liri
ose
ja vdekje fashizmit
liri popullit
Jonian, ca u be me apartamentin?
that was long time ago Einstein ...Postuar më parë nga LoveLyBruneTT
besides, now ky djali (Kuqja) is not couple with Larsin anymore...
Postuar më parë nga diikush
Lol hahhahaha me pelqen me pleqen gjithmone kshu i mbron shoket ti?
Tek krahu i djathte right? shpresoj qe edhe ata te bejne te njeten gje.....
By the way cu be me Apartamentin se ngeli legjende........?
je je apartament u be gje ? lol
B
Krijoni Kontakt