Close
Faqja 26 prej 38 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 378
    i/e regjistruar Maska e susglob
    Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    i,
    ketu m'u ndal dhe fillo zgjero tani se i kemi cunat beqare. c'moshe kane keto cupkat, nga c'familje vijne, edukimi, dine te gatuajne, lajne, qendisin, thurrin, e pastaj dytesorja per mua po primare per cunat tane....a jane naicik hot?

eh, kshu sic e kam nisur kushedi sa pale kepuce (mblesi) do me mblidhen deri ne fund te vitit. Larsi psh i mori nje pale gold already.

P.S. Jonian, une isha ajo "tjetra"? Me rrofsh per dimer :-D
    Ua per te qendisur jane pappappa cte them mo e vetmja gje qe te them eshte qe e hedhin peun tej per tej.....LOL Per te thurur mo s'kam fjale me ta pershkrujt....Mos me ve te flas per dynjane se mos jane verdalle dhe kam dhene shume info se ku jam dhe kush do me gjen LOL...

P.s. si njof dhe aq mire..

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    i,
    ketu m'u ndal dhe fillo zgjero tani se i kemi cunat beqare. c'moshe kane keto cupkat, nga c'familje vijne, edukimi, dine te gatuajne, lajne, qendisin, thurrin, e pastaj dytesorja per mua po primare per cunat tane....a jane naicik hot?

eh, kshu sic e kam nisur kushedi sa pale kepuce (mblesi) do me mblidhen deri ne fund te vitit. Larsi psh i mori nje pale gold already.

P.S. Jonian, une isha ajo "tjetra"? Me rrofsh per dimer
    Kuqke ajo e tha pra me lart , jane Korcarka . lol

Ku ka korcarka ka dhe grep , ka dhe thurrje .

Gud llack me gjetjen e roomates ti o shoku Jonian ( besoj tani me ngritjen ne pergjegjesi ngjire green , bio-n e ke me purrfecte , ska pse mos te sharing apartamentin me ty , vetem mos rri naked around lol ) .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    White Angel, jo moj ne forum une rri me ore te gjata se mbasi me ne fund binda veten qe duhet te martohem, po bredh ketej neper kodrat e forumit per nuse...me qiri ne dore lol

ndaj dhe Kuqja po perpiqet per te bere shkesira me komshinjte, se ka hallin e kepuceve qe do mare, plus qe me kete rast e hedh si me spont qe edhe ajo eshte beqare (avatari i CK-se qe ka vene ncuq count, mos u dekurajoni cuna e goca)

Kete cunin qe kerkon roomate kur ta takoni do ju japi rekomandime te shkruara nga te tjithe ne qe eshte djale i mire etj etj, plus qe po deshet merreni me prove, si shaleqinjte e Shijakut keshtu qe o burra leshohuni me koke sa pa u zene dhoma, se eshte edhe e lire
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 23-02-2006 më 14:38

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar më parë nga diikush
    white ange, jo moj ne forum une rri me ore te gjata se mbasi me ne fund binda veten qe duhet te martohem, po bredh ketej neper kodrat e forumit per nuse, ndaj dhe Kuqja po perpiqet per te bere shkesira me komshinjte, se ka hallin e keupceve qe do mare, plus qe me kete rast e hedh si me spont qe edhe ajo eshte beqare (avatari i CK-se qe ka vene ncuq count, mos u dekurajoni)

Kete cunin qe kerkon roomate kur ta takoni do ju japi rekomandime te shkruara nga te tjithe ne qe eshte djale i mire etj etj, plus qe po deshet merreni me prove, si shaleqinjte e Shijakut keshtu qe o burra leshohuni me koke sa pa u zene dhoma, se eshte edhe e lire

Mire do ishte qe ti shtosh oret e ndenjes ne forum sepse akoma ke mangesi ne te shkruar , apo e ke se je eksituar shume nga ndihma e Kuqes. Te pakten na e shpjego edhe ne ca jane KEUPCEVE , mos vdesin injorante lol.

Te me trashegohec ,

edhe mos me ler mangesi ne emer
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga White_Angel

edhe mos me ler mangesi ne emer
    Mos ki merak se vetem pertac ishte qe te shtonte dhe L-ne... LOL

Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    mos mi tjetersoni fjalet qe shkruaj juve

Kush mund te rekomandoje ndonje good tax accountant ne zenen e Bostonit?

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar më parë nga diikush
    mos mi tjetersoni fjalet qe shkruaj juve

Kush mund te rekomandoje ndonje good tax accountant ne zenen e Bostonit?

ne ZENEN e Bostonit nuk ka por mund t'i besh fare mire vete. Ble diskun TurboTax edhe rregjistrohe ne pc ( lere forumin per na nji ore ) dhe beji vete . E lehte fare , madje ja ben edhe dikujt tjeter i ben nder.

Hajde mos perto .
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    po i rrike cunit me thuper mbi koke ti shoqe

diiKo, vertet c'ke ti qe te merret goja (gishtat). T'ka vajt menja - do thoshte populli.

e sa per ck-ne ....kaq, e di vete ti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 23-02-2006 më 16:01

Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    [
    Hajde se ti boj une taxat diikush...... Jam accountant sa good nuk e di will see kur te bej ate experimentin me taxat e tua..

p.s. jam ne te vertete accountant por ajo qe te thane me lart i ben vete nqs si ke shume te veshtira s'jane te veshtira dhe po pate ndonje pyetje te ndihmoj uen me dergo e-mail ose MP. Keshtu qe pa problem dhe nqs nuk e di dicka shoqeria ime normalisht shumica jane accountants dhe mund ti pyesim dhe kam pas punuar ne CPA firm ne Boston keshtu qe po pate nevoje per ndihme ketu jam. Jo me leke sti bej se ta dish.. Beji vete dhe te ndihmoj per free...

Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    eh lum si ne qe ju kemi

o gruja bardh lol, vete i kam bere ka kaq vjet ne H&R block, po tani situata financiare eshte paksa e e komlikuar, dhe desha te mi beje nje tax accountat, pra nje llogaritar qe ka shume eksperience me berjen e taksave, pase ka shume ligje dhe rregulla te komplikuara,dhe po ti beje nje njeri me pervoje taksore, mund te dalesh mire -_-

sus flm shume per ndihmen e ofruar; do te trokas ne dere te mp-se po u desh ndihme -_-

Kuqe, mua mendja nuk me ka shkuar (se aty ka qene keto 20 vjetet e fundit, kshu qe ska nevoje te shkoje lool) po ty te paska shkuar, qe na i nderon avataret e cunave si mbreti mbathjet e markes CK

Mos harrojme mbi te gjitha, Jonian-it i duhet nje roomate, so who will be the lucky one to get into his ... apartment?
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 23-02-2006 më 18:27

Faqja 26 prej 38 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  2. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  3. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  4. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Kënga e Gjergj Elez Alisë
    Nga Ullmar Qvick në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •