LOL hahahhhahha ua ashtu diikushi??? Cun i keq pa edukate. Ok u r welcome any time shpirt ketu jam une te ruaj gocat e ndershme!!!! te jap dhe ca klasa Spanjishtje....Postuar më parë nga Kuqalashja
![]()
LOL hahahhhahha ua ashtu diikushi??? Cun i keq pa edukate. Ok u r welcome any time shpirt ketu jam une te ruaj gocat e ndershme!!!! te jap dhe ca klasa Spanjishtje....Postuar më parë nga Kuqalashja
![]()
(Yyy)... doregjati!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 22-02-2006 më 14:15
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
you know what they say....o eshte per hunden ajo. nevermind.Postuar më parë nga Leila
![]()
Jonian, te kishe pritur edhe ca muaj o aderbardhe sa te kisha mare nje (another one lol) ketej afer gjekundi per vete per te ndenjtur, dhe kishim levizur bashke...
http://www.download.com/3000-2250-10007677.htmlPostuar më parë nga Kuqalashja
Gojen lere pa lare me mire...lol
aty ke programin falas Winrar dhe i hap me ate. Per ti bere mp3 duhet program me vete, dhe nuk e kam, plus qe nuk te ftohet furriku po ti besh vete mp3 shalegjate
P.S. Mos me hap kshu namesh a derbardhe qe jo fus duart a kembet a ku di une se jemi edhe turpaman tipash... une llafet kam, po duart ncuq i fus kudo![]()
Po te kisha thene "kembegjati" atehere po, Kuqe.Postuar më parë nga Kuqalashja
(... s'kishte pse bente njeri kontroll hundesh, dmth)
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
nejse.. se u bo lemsh..me kom e me dur ktu
si eshte koha ne boston?![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Larsus : 22-02-2006 më 16:04
TBD
OK, ta marrim me radhe pergjigjen se jeni bere shume:
Diikush-o sa qenke fiksuar me Buddha Bar o burre.C'pate me muzike melankolike ti? Nje rruge ne New York te cova e te zune hallet, vaj halli po te kishe bere ndonje gje tjeter. Ndonje roommate me gjete apo akoma?![]()
Susglob, une edhe tani afer jam se banoj ne Melrose, as 5 minuta me makine nga kjo shtepia e re. Shih mos na gjesh ndonje roommate edhe ti.![]()
Kur te vije Kuqja & Co. do ta kuptosh vete se do fiket dielli ne Boston se po vjen nje diell tjeter.S'ka nevoje per ftese, dera eshte e hapur.
Leila, me ty s'njifem shume po shif mos na gjesh ndonje roommate edhe ti, lol. Jam cun figure keshtu, per referenca pyet keto shoqet e shoket me lart.
Ti tjetra s'kam c'te them me se flasim pothuajse perdite. O jes, ate glikone dhe CD-ne kur te vish. Thnx much kuptohet.
Larsus, koha ne Boston eshte pjeserisht e mire me vranesira te shumta. Era neser do te fryje e lehte dhe mesatare nga Jugu me shpejtesi 5-10 milje ne ore. Temperaturat me uleta do te jene 29 grade Fahrenheit dhe ato me te larta 43 grade Fahrenheit. Shiu do te bjere si zakonisht nga lart poshte, dhe debora gjithashtu.
Kaq per tani.
Trimi i mirë me shoqe shumë
Po po e kam vete parasysh une per komshiun. Po s'ndihmum komshiun ke do ndihmojme???Postuar më parë nga Jonian
Burri im e ka labratorin mu ne Holden St. ngjit me High School - Ke dhe disa shqiptare te tjere aty nga Korca. Prandaj thashe aty po behen plot shqiptar. Njof dhe disa goca te tjera aty afer por se di tamam ku.. Ka ka aty verdall.
Melrose eshte me bukur se Malden por nejse thuj se shtepi me qira sikur i kemi blere por qe nqs do blej nje dite atje jetoj eshte nice. Nqs nuk move fare nga MA.
i,Postuar më parë nga susglob
ketu m'u ndal dhe fillo zgjero tani se i kemi cunat beqare. c'moshe kane keto cupkat, nga c'familje vijne, edukimi, dine te gatuajne, lajne, qendisin, thurrin, e pastaj dytesorja per mua po primare per cunat tane....a jane naicik hot?
eh, kshu sic e kam nisur kushedi sa pale kepuce (mblesi) do me mblidhen deri ne fund te vitit. Larsi psh i mori nje pale gold already.![]()
P.S. Jonian, une isha ajo "tjetra"? Me rrofsh per dimer :-D
Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 23-02-2006 më 11:20
Postuar më parë nga Jonian
Jonian !
Diikushi ka hall me nxjerr jashte roommate e vet se edhe ne banjo shkojne me orar lol. Prandaj edhe rri ne forum ky me ore te zgjatura se e ka ate komshiun ke dhoma ngjitur per myzybet .
Apo jo gjatosh lol?
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Krijoni Kontakt