Close
Faqja 23 prej 38 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 378
    xha Barka Maska e Jonian
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Darka e Vitit te Ri qe organizon Ilir Qirici eshte ne Dorchester, ose me sakte ne kufirin mes Dorchester dhe Quincy. Restoranti quhet Phillips Old Colony House dhe adresa eshte 780 Morrissey Boulevard.(kam punuar atje para 3-4 vjetesh). Per ata qe njohin zonen, eshte ngjitur me hotelin Ramada dhe afer me kompleksin e argetimit Boston Bowl.

Edhe te restoranti ALBA zhvillohet nje darke por nuk di hollesi.Telefononi restorantin vete.
    Gjithashtu te restoranti "Converse" ne Malden behet nje darke e vogel 70-80 veta, por nuk e di nese jane rezervuar te gjitha vendet apo jo.Cmimi eshte $40. Atje shkova vjet dhe kalova shume mire. Edhe sivjet atje do shkoj, bile me sa lexova ne Boston Globe, do jete edhe diikush-i aty.
    Trimi i mirë me shoqe shumë

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    e, me tha njeri qe eshte mire dhe ma mbushi mendjen

Ky Jonian-i qe thoni ju e ka mire muhabetin me keta te Converse, se me ckam degjuar une, ata i kane thene qe ne kemi plot rezervime, dhe tani e tutje do marim rezervime vetem per goca qe jane single & simpatike, kshu qe lidhuni me kete siper meje per me shume detaje se si mund te pjese-merni ne kete ambient te zgjedhur

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga Jonian
    Darka e Vitit te Ri qe organizon Ilir Qirici eshte ne Dorchester, ose me sakte ne kufirin mes Dorchester dhe Quincy. Restoranti quhet Phillips Old Colony House dhe adresa eshte 780 Morrissey Boulevard.(kam punuar atje para 3-4 vjetesh). Per ata qe njohin zonen, eshte ngjitur me hotelin Ramada dhe afer me kompleksin e argetimit Boston Bowl.

Edhe te restoranti ALBA zhvillohet nje darke por nuk di hollesi.Telefononi restorantin vete.
    Gjithashtu te restoranti "Converse" ne Malden behet nje darke e vogel 70-80 veta, por nuk e di nese jane rezervuar te gjitha vendet apo jo.Cmimi eshte $40. Atje shkova vjet dhe kalova shume mire. Edhe sivjet atje do shkoj, bile me sa lexova ne Boston Globe, do jete edhe diikush-i aty.
    Thank you very much per informacjonin. Une i le keto per oren e fundit. Tani per tani po merem me cfare do veshim hehehehhehe????
    Keta ne Malden i njof shume mire jemi shoqeri por nuk shkojme dot pasi sic thashe na duhet familja afer. Jane shume nice ata njerez te mire. Vjet mbasi beme vitin e ri atje ku ishim shkuam dhe tek Converse pasi sic thashe i njohim ata qe kane restorantin dhe shume nga rrethi jone shkojne atje. Shume familjare eshte atje dhe shume nice me pelqeu ambjenti me simple se te tjerat dhe si me familjare. Dhe kete vit rrezik mbasi te mbarojme atje e bejme nje xhiro tek Converse-i. Will c
    Ua diikush-e ta kisha lexuar ne Boston Globe qe do ishe ti atje kisha ardhur aty . Apo s'e kam shtepine dy min nga Converse.
    Ndryshuar për herë të fundit nga susglob : 28-12-2005 më 21:43

football Maska e football
    Anëtarësuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Per cfare artikulli behet fjale ne Boston Globe nga Diikush. Me bete kurioz ta lexoj.
    Please info:
    pikesynimi eshte te besh gol

Anëtarësuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Mora vesh qe do te behet edhe nje tjeter ne Quincy "Bryan"

Anëtarësuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42
    Citim Postuar më parë nga susglob
    E di qe eshte e nje shqiptari. Kunata ime e di me mire prandaj une si kam dhene shume rendesi ku si qysh tek se zakonisht shkojme bashke. Mjafton te jemi me njerezit tane dhe ta kalojme sa me mire. Por me duket se ky restorant eshte por nuk jam 100% e sigurt. Te genjej.

PO SFOLEM GEZUAR VITIN E RI 2006

OK lol GEZUAR VITIN E RI gjithashtu me familjen, gocen dhe burrin.
    Une e ndava mendjen do te iki me korcare ne Nantasket

Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga football
    OK lol GEZUAR VITIN E RI gjithashtu me familjen, gocen dhe burrin.
    Une e ndava mendjen do te iki me korcare ne Nantasket
    Ajo per Diikush-in eshte a joke (i thought).

Goxha party u bekan dhe kete vit. E kalofsh sa me mire. Une sic e pe tek Iliri ne Dorchester/Quincy line i guess me sa me tha Jonian LOL.

Keshtu eshte kur nuk meresh me organizimin e gjerave. Detajet ne fund oren e fundit si ne shqiptaret pastaj me vonese nje apo dy ore se humbim rrugen LOL.

xha Barka Maska e Jonian
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    332
    Citim Postuar më parë nga football
    Mora vesh qe do te behet edhe nje tjeter ne Quincy "Bryan"
    Kjo tjetra ne Quincy mendoj se eshte ajo qe organizohet nga familja Plluska, pronaret e Brian's Fine Desserts. Detajet nuk i di por mund t'i merrni ne telefon ne numrin 781-380-3666 nese doni te shkoni.

Gjithashtu degjova qe edhe te "Cafe Apollonia" do mblidhen nja 60-70 veta.

P.S: Ajo per diikushin dhe Boston Globin ishte shaka.

Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga Jonian
    Kjo tjetra ne Quincy mendoj se eshte ajo qe organizohet nga familja Plluska, pronaret e Brian's Fine Desserts. Detajet nuk i di por mund t'i merrni ne telefon ne numrin 781-380-3666 nese doni te shkoni.

Gjithashtu degjova qe edhe te "Cafe Apollonia" do mblidhen nja 60-70 veta.

P.S: Ajo per diikushin dhe Boston Globin ishte shaka.
    Po po sa dike ti me Jonian. Une tani po i mor vesh te gjitha keto mbremje qe u benkan - nga ty. Mire eshte kjo jo keq.

xha Barka Maska e Jonian
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    332
    Edhe une keto dite po i marr vesh se po t'i dija me perpara i kisha postuar. Fakti qe nuk reklamohen gjekund, tregon qe jane me teper ne rang familjeje ose shoqerie te ngushte dhe e hapin fjalen nga njeri te tjetri.Pronaret e Apollonise i njoh, gjithashtu edhe familjen Plluska edhe Ilir Qiricin, keshtu qe tani qe po kembejme emaile per disa gjera te tjera, po me thone edhe per keto.

Faqja 23 prej 38 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  2. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  3. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  4. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Kënga e Gjergj Elez Alisë
    Nga Ullmar Qvick në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •