Pershendejte ja tek erdha edhe un ketu ku mblidhen shqiptaret per te kuvebduar un jam Blerimi 22 Shkruaj nga United Kingdome Origjina Lacion
Pershendejte ja tek erdha edhe un ketu ku mblidhen shqiptaret per te kuvebduar un jam Blerimi 22 Shkruaj nga United Kingdome Origjina Lacion
pershendetje patrioto,
edhe une andej afer jam...(flasim ne MP, mbase njifna, megithese munesia e vogel)
mirese erdhe...
Blerimi mire se erdhe .![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StterollA : 01-10-2004 mė 17:29
mireseerdhe blerim!!!!!!!!!!!! ja kalofsh sa me bukur ne sofren e shqiptareve ane e mbane botes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~Nje zemer e mbushur me dashuri....zgjon nga gjumi miliona zemra te fjetura.........
~~~Nje mendje e mbushur me dituri..cliron nga erresira,miliona mendje te errta....
thnx sh.hasanaj KoTeLja_VL edhe ledi01 Mirseju gjeta atehere shperej ti akloj bukur mes jush jeni shum te mire![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StterollA : 01-10-2004 mė 17:29
Mirėserdhe Blerim!
Uroj tė kalosh sa mė mir mes nesh...
LINDI EDHE "ANDREA"
Mire se erdhe Blerim!
Ja kalofsh sa me mire midis nesh. lexim te mbare te Forumit te Albasoulit.
Gjithe te mirat .
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Pershendetje guyssssssss wuts up here i gues nowbody nows me caus u now y im new
but we will have a chance to now each other :PPPPP k ppl mire se ju gjeta iher
si hera e par qe po futem ne kte forum hajt ja kalofshi mire)))))
Postuar mė parė nga SeXy^-^ElBa
HAHAHAHA WELCOME,.JE NJISH SA TE PASHE SOT NE CHAT DIREKT ME HIQ BAN.PREZANTIM I MIRE.
PS:
HARROVE TE HAPESH TEME TE RE PER PREZANTIMIN TEND KE SHKRUAR TE TEMA E NJI TJETRI
Mirė se erdhe ktu ne Forum. Bro
Kalofesh mire.
Suksese. Ne Flood. :P
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt