Pse i mbyllim syte kur perjetojme kenaqesi?
E di qe eshte paksa e veshtire kjo pyetja po si ka mundesi qe ne i mbyllim syte sa here qe puthim apo perjetojme kenaqesi te madhe....?
Si do ta shpjegonit ju kete....
Pse i mbyllim syte kur perjetojme kenaqesi?
E di qe eshte paksa e veshtire kjo pyetja po si ka mundesi qe ne i mbyllim syte sa here qe puthim apo perjetojme kenaqesi te madhe....?
Si do ta shpjegonit ju kete....
Per ta bere plotesisht tonen kete lumturi. Kur mbyllim syte "e burgosim" kenaqesine qe ta kemi sa me brenda vetes.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
pse kenaqsia del prej syve?Postuar mė parė nga Mina
![]()
nje shpjegim mund te ishte ky:
a keni degjuar qe te verbrit i kane me te zhvilluara shqista e tjera ngaqe nuk shohin d.m.th. edhe ne kete rast perqendrimi eshte me i madh, kur syte mbyllen...
edhe gjeli p.sh. kur kendon i mbyll syte qe t'i kujtoje me mire notat per njeinterpretim me te sukseshem, d.mth. nuk shperqendrohet duke pare pulat...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 30-09-2004 mė 07:04
pse, kenaqsia del prej syve?
----------------
Perqendrohu pak zoteri per te kuptuar me mire ate qe kam dashur te them!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
une e kuptova mire ate qe the ti dhe te njejten gje thashe dhe une...Postuar mė parė nga Mina
![]()
mos u nxe...ajo presja ime ishte e tepert...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 30-09-2004 mė 07:04
Mbullen Syte Per Te Perqendruar Vemenden Vetem Tek Kenaqesia Qe Provojme. Me Sy Hapur Eshte E Lehte Qe Te Iki Vemendja Diku Tjeter.
Pse i mbyllim syte ?
Qe mos ta leme te na ike! Qe ta mbajme ne mendje! Qe te perpiqemi ta pikturojme ne mendje!
<",.,">
::|maDes!gn © 2009|::
eshte instikt ... duke mbyllur syte .. perqendrohesh ... ne veprimin qe po ben .. dhe njekohesisht te marresh back kenaqesine qe te dhuron ... ( duke mbyllur syte nuk mendon tjeter vec .. kenaqesise qe po te jep ajo puthje ne ato momente ...dhe te ben te japesh puthje me me pasion ... se cmund te japesh me sy hapur ) ..
pastaj po ti mbash syte hapur ... fap kalon nje mize aty afer .. dhe aq do ti .. te kesh mendjen si te vrasesh ate mize .. :PPP
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Varet se edhe per cilin lloj te ndjenjes flitet.
Mbyllim syte ne shume raste.Me se shpeshti nga eksitimi.Ndonjehere edhe nga ndjenja e fuqishme qe ndjejme nuk durojme dot dhe mbyllim syte.Sic thane,eshte instinktive.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Hahahaha...me kenaqe Pinko!Postuar mė parė nga Pink_Girl
Jam dakord me shpjegimin qe ndodh keshtu ngaqe i perkushtohemi plotesisht asaj qe po ndodh. (Mos na e shpifni tani me fjale te tilla si psh eksitim-se bajatoset muhabeti). Per efekt perqendrimi - po! Po nuk e kisha menduar ndonjehere pse i mbyllim syte kur puthim, vetem di qe dhe une i mbyll...lalala
![]()
Krijoni Kontakt