Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 73

Tema: E dua ende

Question E dua ende

tungi
    jam e re ne forum dhe e pash kete rubrike qe vertet kam nevoj per nje keshill te cilen besoj qe do ta marr nga ju
    jam 17 vjeqare.vitin e kaluar e kam dashur nje djal.eshte me i madh 1 vit se un dhe e kam pasur ne shkoll.fillova te flisja ne msn me te dhe lindi dashuria dhe ne dy pas 1 viti kemi kaluar bashk nje kohe(2 muaj).ai esht shum i turpshem (e un vdes nga turpi) dhe ne s kemi bere asgje vetem kemi folur ne tel kemi biseduar bashk disa here
    .ati shoket filluan ti bejne presion si ai ka femer dhe nuk ka fjetur asnjehere me te dhe ai filloj te kembengulte qe te shkoja tek ai.dhe ne u prishem.po un e dua ende dhe ka kaluar nje kohe e ne ende e shikojme njeri tjetrin me at shikim te meparshem.
    ai disa here eshte munduar te me afrohet po un nga turpi jam largruar dhe tani as nuk flas fare me te.ju lutem tregomeni qfare te bej se un qmendem pas tij.
    e pres me padurim ndonje keshille nga ju !!!!!!!!!!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    sa vjec qenke ti ? 17 ... u know what ? mbaro shkollen ( high school ) njehere dhe pastaj shif e bej .. ;P

ps: rri mi goc rehat cte duhen dashurite qe tani .. pse i hyn halleve kaq e re :P
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Skam se c`shtoj

Ashtu si thote dhe Pink mbaro shkollen e dashur se djali aty eshte dhe nuk iken.

i/e regjistruar Maska e RuSsEl_NeSs
    Anėtarėsuar
    14-08-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    38

mos iu largo

Nqs e do pse i largohesh?Afroju atij dhe po qe se bindesh se dhe ai te do mos u ndiko nga faktoret e jashtem(fjalet e te tjerve).Kujdes se ndoshta kerkon te lidhet serish me ty vetem per figure para shokve.Sigurohu per dashurine e tij.Nuk je e vogel per lidhje as per seks.Shijoje adoleshencen tende merr maksimumin prej saj.Me mend ne koke lali.

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Do deshiroja te te jepja nje mendim, po besoj
    se ne nje lidhje dashurie duhet te besh ashtu si te thote zemra
    e jo te degjosh opinionet e te tjereve (se te gjithe kane kendveshtrime
    te ndryshme e te bejne te pasigurte per zgjedhjen tende)

pra..... bej ate qe mendon se eshte me e mira.

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga nordashala
    tungi
    jam e re ne forum dhe e pash kete rubrike qe vertet kam nevoj per nje keshill te cilen besoj qe do ta marr nga ju
    jam 17 vjeqare.vitin e kaluar e kam dashur nje djal.eshte me i madh 1 vit se un dhe e kam pasur ne shkoll.fillova te flisja ne msn me te dhe lindi dashuria dhe ne dy pas 1 viti kemi kaluar bashk nje kohe(2 muaj).ai esht shum i turpshem (e un vdes nga turpi) dhe ne s kemi bere asgje vetem kemi folur ne tel kemi biseduar bashk disa here
    .ati shoket filluan ti bejne presion si ai ka femer dhe nuk ka fjetur asnjehere me te dhe ai filloj te kembengulte qe te shkoja tek ai.dhe ne u prishem.po un e dua ende dhe ka kaluar nje kohe e ne ende e shikojme njeri tjetrin me at shikim te meparshem.
    ai disa here eshte munduar te me afrohet po un nga turpi jam largruar dhe tani as nuk flas fare me te.ju lutem tregomeni qfare te bej se un qmendem pas tij.
    e pres me padurim ndonje keshille nga ju !!!!!!!!!!

Shkolla yllo sic kane thone Pink me Odeonin ka kohe dashnija. Ti 17 vjec sa dashuri do njohesh ne jete ti ehuuuuuuu aq te mira qofshin. Lere , largohu dhe do harrohet edhe ai si shume shume te tjere.

Hajde gjithe te mirat, shiko shkollen dhe lere dashurine neve te tjereve qe po na dhemb koka u mesum tani.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

ouu ouu hey po qe jam e re un e di po s kam q bej
    un s kam ku iki tani por un vetem deshta nje keshill nga ju se si ti afrohem
    besoj qe pom kuptoni ???????

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    nordashala nqs e do ashtu si thua,
    atehere foli (meqe qenka shume i turpshem ai ) si shoqeri ne fillim,
    pastaj shikoni se cfare do beni me vone.

Te thashe e me larte "Mos prit shume nga te tjeret po bej ashtu si do ti , se do vi nje dite e do behesh pishmend nqs ke degjuar mendimet e te tjereve dhe ke vepruar ashtu."

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    nordashala,
    Mundesh ta afrosh,po ne nuk mundemi te te tregojm se si.E vetmja gje qe mund te te them eshte qe te vazhdosh kontaktin me te ne qofte se te pelqen dhe nqs e keni fatin per te qene bashke do jeni,dhe kete as topi nuk e luan.
    P.S: Shume mire qe jeni te dy te turpshem,do shijoni gjeja te reja,se bashku shpresoj.
    Vazhdo mesimet,dhe mos harxho me teper koha se sa duhet per kete problem,le te te tregon zemra dhe ndjenjat se cka duhet te besh.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e larguar Maska e _BoOtYlIcIoUs_
    Anėtarėsuar
    12-06-2004
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    43
    Un them se NQS ti e do ate shko dhe foli se pastaj me vone do te mbetet mendja dhe do te thuash "po si nuk i fola me ati" edhe mbase do pendohesh. Provoje ti flasesh njehere po nuk te pelqeu me lere, ka plot cuna te tjere qe do duash. Po prap ti do pyesesh shtate a tete dhe do besh si do vete , si thote fjala e urte. Beje si te thot zemra!!!

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •