Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 73

Tema: E dua ende

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Mua lali historia me pelqeu shume...................

Sa per "njollat" mos e vrit trunin fare.....

Shiko shijoje kete gje se ke per tu bere pishman...........

Kaq nga mua dhe ja kalofsh sa me mire...............

Me shume keshilla te sofistikuara nuk mund te te jap pasi fatkeqesisht nuk jam psiholog

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

mendimi im

Kete quani hall ju?

Eh... mashkull i dobet, i jepet presioneve teper lehte.
    Ka plot persona te turpshem, por me karakter, te pakten.
    Do gjesh me te mire.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

SPIDER Maska e TIRONCI_UK
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    19
    pyt 100 vete lal,dhe beje si te dishe vete.
    I Love you eyes,becouse they are very nice Baby,Look at me,sepse I can't live pa ty.

ok flm te gjitheve (k)

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    uaaa .. paskemi shpresa dhe ne te tjeret mesa lexoj .. hahahahha
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ne kete moshe qe je ti zemra mund te besh gabime shume lehte ngaqe je e brishte dhe je gati ti japesh atije cdogje vetem nga frika per te mos qene vetem.Por te jesh e sigurte qe me keto strukture karakteriale qe tregon ti,nese e ben kete hap ne kete moshe dhe nen presion,do pendohesh mbas shume pak kohesh.Pikerisht ne ate moment qe ai do te te lere mbasi ka marre ate qe do,fundja si ka ngelur gje tjeter te te kerkoje.

Mua s'me bind ky versioni qe te ka dhene ai dmth qe i paskan thene shoket "ke femer dhe s'ke fjetur me te".Cunat nuk flasin per "humbjet" e tyre por per "arritje",biles te jesh i sigurte qe keto "humbje" mundohen ne syte e shoqerise ti kthejne nepermjet genjeshtrave ne "arritje".E thene shkurt,ketije i ka vajtur mendja per keq por s'guxon te ta thote direkt por perdor devijime si"i detyruar na shoqeria se po te ishte per mua do ishte mire keshtu".
    Ky s'ja vlen te vazhdosh dicka me te,meshkuj ka plote dhe ky as s'eshte i pari e as do jete i fundit.

Ti je vetem 17 dhe te mendosh per seks e dashuricka?Aman,rritu njehere,formohu mire fizikisht e psikologjikisht pastaj kalo ne te tjera.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    P.sh ky qielli me siper ta ka skjaruar qofte nga teoria feministike apo pse jo edhe e influencuar prej doktrines mashkullatoristike ---> mosplotesim-arritjesh(humbje)-mungese-humbjesh(arritje)...(lol)-(j/k)
    B.sky, per nje moment po te drejtohesha me inicialet B.S dhe hoqa dore perderisa ky duet perfaqeson gershetime me karakter zhbiruso-palavozllek ne gjuhen englistike -lol-

Ndersa ti hapsja e temes (nord...) mbertheju autopolantet e veshve atyre fjaleve qe te ka keshilluar kjo Missy Blue se mesa duket e ka shpullezuar jeta me vaj-kryp, limontoz e uthull...(lol)

Se pari ti shkruan se ai eshte i turpshem...po?! Nga ana tjeter ti shkruan; ai i nxitur nga shoqnia te kerkon ty te flesh me te kunder vullnetit tat...apo jo?!
    Po ti lexosh disa here me vemendje dy fjalite e mesiperme do te arrish ne perfundimin se ai nuk eshte edhe "aq" i turpshem perderisa ai i detyruar nga turma, te detyron ty apo te kercenon se do te ndahet me ty nese nuk ia ben qejfin(kete te fundit e shtova, pasi menyra se si e ke shtruar hallin tregon qarte se je ne gjendje alarmante duke ia celur porten frikes se do e humbasesh...apo jo?!

Per ty kjo eshte ndoshta dashuri e pare dhe ajo cka ndjen eshte mese normale dhe i ndodh cdo kujt ne te njejtin stad jete, por nese ti e don me zemer (pavaresisht nga rrethanat e casteve te fundit) dhe ai robi te imponon veprime kunder vullnetit tat atehere kjo tregon se ti je nje vajze e sinqerte, e dashuron me sinqeritet dhe planifikon te perfundosh ne martese (hamendja ime kjo) me ket Bobin e Sulēes. Por duke qene ne te njejtat shina, prej ketu arrijme ne perfundimin se nese ti pranon ti nenshtrohesh kerkeses per te fjetur atehere ti i ke mohuar vetvetes aspiratat e nje femre te ndershme dhe me nje fjale ti ndodhesh perballe dy "dyluftimesh" se pari lufton me vetveten dhe njekohesisht me friken per te mos e humbur (oh kam shten dashnin per ty o po po po poooo, oh kam shten dashnin per ty o si do ja beeeej -lol-, pardon joke-in). E ndodhur nen presionin e nje dileme te tille ti rrezikon te marresh vendimin e gabuar keshtu qe muhabeti vertitet tek ajo pika sipas te ciles ti duhet te reflektohesh (mendosh thelle) dhe te njohesh pergjegjesite qe lindin si pasoje e veprimeve qe do te marresh ne te ardhmen.
    Un dhe cdo kush tjeter qe ka shkruar tek kjo teme nuk kane qellim te te japim nje zgjidhje perfundimtare por perpiqen te te celin syte ne menyre qe ti te njohesh pellemben nga shputa...me nje fjale degjo 7 a 14 e bej si di vete pasi jeta eshte e jotja dhe mileti ne te shumten e rasteve e kane mendjen te ngrohen tek zjarri i sehirllekut...

Besoj se jam perpjekur te ndertoj kornizen ne menyre qe te dallosh ngjarjen, rrethanat, shkak-pasojen vendim-marrjen.

Shpresoj te marresh vendimin e duhur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 01-10-2004 mė 21:01 Arsyeja: Font purpose (e more vesh apo ta them ne english te shqipezuar?!) lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    5
    Hej lal e une e dua njeren po ajo nuk eshte ketu me ka marre malli si ty lal po ca ti besh mer vella gjera qe ndodhin ok ?
    O vella mos u merzit se nje dite do te vije ajo qe do ti ok vella mos u merzit nga bruno?
    Nje keshille prej meje/ Mos dashuro ate qe eshte perfekte po bej perfekte ate qe do vella .

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga EXODUS
    P.sh ky qielli me siper ta ka skjaruar qofte nga teoria feministike apo pse jo edhe e influencuar prej doktrines mashkullatoristike ---> mosplotesim-arritjesh(humbje)-mungese-humbjesh(arritje)...(lol)-(j/k)
    B.sky, per nje moment po te drejtohesha me inicialet B.S dhe hoqa dore perderisa ky duet perfaqeson gershetime me karakter zhbiruso-palavozllek ne gjuhen englistike -lol-

Ndersa ti hapsja e temes (nord...) mbertheju autopolantet e veshve atyre fjaleve qe te ka keshilluar kjo Missy Blue se mesa duket e ka shpullezuar jeta me vaj-kryp, limontoz e uthull...(lol)
    Ah sa na genjejne pershtypjet ne boten virtuale EXODUS,dhe e di perse?Sepse jam une ajo qe e ka "shpullezuar" jeten( e jo zhgenjimet e jetes mua ;-) ) me vaj,kryp,limontoz e uthull ngaqe edhe pse kam ca vite me teper se goca "hapin e madh" se kam bere akoma.
    Une mesiper nuk fola nga eksperienca personale,per fat,jeta ime nuk ka permbajtur deri tani pothuajse asnje zhgenjim.Une i fola si femer me e pjekur se kjo goca,si femer qe ka degjuar me teper se kjo.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

blue sky dhe exodus thnx
    ndoshta keni te drejte .me keni ndihmuar shume dhe vendimit tim i keni japur nje te shtyre dhe .... flm

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •