Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 73

Tema: E dua ende

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    oh my god....ca jane keto moj....nqs ky djali te ka dashur me vertete sduhet te degjonte shkoket qe ta shtynin per nje pune qe si vete ngjarje rrodhi ndarjen tuaj...seshte mire kur ndodhin te tilla gjera ne nje lidhje...per mendimin tim e forte je qe do te lidhesh perseri me te...mesa po shoh ti tani je e gatshme per ti dhuaruar atij ca kerkoj... good luck gurl...luck is all u need .....

persa i perket menyra sesi ti afrohesh atij, kerkoj nje takim per bisedim thjesht... te shikoni njeri tjetrin thuaj....menyre shoqerore me teper...edhe pastaj be honest with ur feelings
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    uuuuuu erdhi psikologia

sweet_babe vdeksha une per ty sa bukur e me pasion
    me shkruan ....... muahhh hon i'm just j/k

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    shikoni tani se u bo kjo teme corap.

Nuk ka perse ti kerkoj kjo takim, nese ai vertet e do a ku di une ( e ce pastaj se eshte i turpshem ai , per te kerkuar te fle me te ne krevat i iku turpi atij? ) Apo kur vjen puna per sex te gjithe harrojne se ca eshte turpi vetem o burrani te zberthejme pantallona e te heqim bluze.

Mendimi im nese vertet te do , lere te vi vete i pari nuk ke pse e ul hunden.

Gjithe te mirat dhe mendohu para se te besh nje hap te pamenduar.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Postime
    337
    Citim Postuar mė parė nga nordashala
    tungi
    jam e re ne forum dhe e pash kete rubrike qe vertet kam nevoj per nje keshill te cilen besoj qe do ta marr nga ju
    jam 17 vjeqare.vitin e kaluar e kam dashur nje djal.eshte me i madh 1 vit se un dhe e kam pasur ne shkoll.fillova te flisja ne msn me te dhe lindi dashuria dhe ne dy pas 1 viti kemi kaluar bashk nje kohe(2 muaj).ai esht shum i turpshem (e un vdes nga turpi) dhe ne s kemi bere asgje vetem kemi folur ne tel kemi biseduar bashk disa here
    .ati shoket filluan ti bejne presion si ai ka femer dhe nuk ka fjetur asnjehere me te dhe ai filloj te kembengulte qe te shkoja tek ai.dhe ne u prishem.po un e dua ende dhe ka kaluar nje kohe e ne ende e shikojme njeri tjetrin me at shikim te meparshem.
    ai disa here eshte munduar te me afrohet po un nga turpi jam largruar dhe tani as nuk flas fare me te.ju lutem tregomeni qfare te bej se un qmendem pas tij.
    e pres me padurim ndonje keshille nga ju !!!!!!!!!!
    o lol,,,, c'eshte ky turp "vrases"mi???
    ik thuj se ke nevoje per ndihmen e atij pemthymit te turpshem, ene kur te uleni per kafe gjoja ti do i kerkosh te te ndihmoi per noj problem. Po spate ndonje ndihme konkrete per te sajuar qe pemthymi ne fjale mund te te ndihmoi vertete, une mendoj qe ti ti bosh nje surprize. Po c'fare surprize?
    Thuj;;;; c'fare ke ketu ke qerpiku lol dhe boj sikur do me ja heq,,,, ai do mbylli syte dheeeeee........;;;;; ti futi nje te puthme.....

ai si pemthym do hutohet, do skuqet, do i c'rregullohet frymemarrja por ti vazhdo puthe.....,,,,, po i rane te fiket...., lajmero ambulancen..........

hahahahah
    ju jeni te gjith te mir ktu
    shum te mir
    me ndihmuan keshillat tuaja po un nuk do ta bej hapin e par lol
    e sa per te ai ........ huh
    anyway thanks you all

hahahahah
    ju jeni te gjith te mir ktu
    shum te mir
    me ndihmuan keshillat tuaja po un nuk do ta bej hapin e par lol
    e sa per te ai ........ huh
    un desha ndonje truk
    anyway thanks you all !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Postime
    337

Ky nuk eshte vetem TRUK,,, ky eshte dhe LAK...

Citim Postuar mė parė nga gabriel
    o lol,,,, c'eshte ky turp "vrases"mi???
    ik thuj se ke nevoje per ndihmen e atij pemthymit te turpshem, ene kur te uleni per kafe gjoja ti do i kerkosh te te ndihmoi per noj problem. Po spate ndonje ndihme konkrete per te sajuar qe pemthymi ne fjale mund te te ndihmoi vertete, une mendoj qe ti ti bosh nje surprize. Po c'fare surprize?
    Thuj;;;; c'fare ke ketu ke qerpiku lol dhe boj sikur do me ja heq,,,, ai do mbylli syte dheeeeee........;;;;; ti futi nje te puthme.....

ai si pemthym do hutohet, do skuqet, do i c'rregullohet frymemarrja por ti vazhdo puthe.....,,,,, po i rane te fiket...., lajmero ambulancen..........

KY PRA O TRUK.....,,, ENE CA TRUKU....

MU ME KA DHENE RREZULTATE TE SHKELQYERA....

PO DO ENE PAK GUXIM.......

ohohoh o gabrieli po ti je mashkull
    ne qytetin tim do me therrisnin k.rv mua pastaj

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga nordashala
    tungi
    jam e re ne forum dhe e pash kete rubrike qe vertet kam nevoj per nje keshill te cilen besoj qe do ta marr nga ju
    jam 17 vjeqare.vitin e kaluar e kam dashur nje djal.eshte me i madh 1 vit se un dhe e kam pasur ne shkoll.fillova te flisja ne msn me te dhe lindi dashuria dhe ne dy pas 1 viti kemi kaluar bashk nje kohe(2 muaj).ai esht shum i turpshem (e un vdes nga turpi) dhe ne s kemi bere asgje vetem kemi folur ne tel kemi biseduar bashk disa here
    .ati shoket filluan ti bejne presion si ai ka femer dhe nuk ka fjetur asnjehere me te dhe ai filloj te kembengulte qe te shkoja tek ai.dhe ne u prishem.po un e dua ende dhe ka kaluar nje kohe e ne ende e shikojme njeri tjetrin me at shikim te meparshem.
    ai disa here eshte munduar te me afrohet po un nga turpi jam largruar dhe tani as nuk flas fare me te.ju lutem tregomeni qfare te bej se un qmendem pas tij.
    e pres me padurim ndonje keshille nga ju !!!!!!!!!!

O zot sa gje e bukur................

Me kujton fillimin e adoleshences time.........

Keto gjera i jeton vetem nje here ne jete........

Je shume me fat Nordashala........

Ja kalofsh mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 01-10-2004 mė 10:44

gje e bukur ????????
    po kjo le njolle ne (L) ti thua e bukur.
    nuk eshte fat kur lendohesh pastaj e nese do te mund te filloja perseri athere do ta quaja LUCK

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •