Me nero nuk e kam degjuar qe te ekzistoje nje gje e tille, por me nje lloje programi tjeter por gjithsesi jo senuk kopjohen por thjesh jua veshtireson pak punen.
Me nero nuk e kam degjuar qe te ekzistoje nje gje e tille, por me nje lloje programi tjeter por gjithsesi jo senuk kopjohen por thjesh jua veshtireson pak punen.
Me cfare porgrami tjeter, te lutem. Nuk eshte se kerkoj gjithsesi Nero, une me shume kerkoj mundesine e ketij veprimi. flm
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
Sony harxhoi me miljona dollare edhe 3 vjet pune per te bere nje CD te mbrojtur e te pa kopjushem por ama 3 sutedenteve u deshen vetem 4 ore per te krakur kete mbrojtje. Nese kjo do ishte e mundshme a nuk mendon se kompani te medha si microsoft, kompani filmashm studjo produksjoni muzike nuk do ta perdorni? Per sa kohe CD eshte i lexueshem atehere behet shume kollaj kopjimi i diskut. Tani na thuaj se cfare do te mbrosh: te dhene me rendesi, dokumenta personale, program qe ke shkrojtur vete etj etj etj
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Ardi ! Te falenderoj per te gjitha, deri te pjesa e kuriozitetit...
Megjithate pres akoma mendime e flm te gjitheve.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
Ajo qe ka thene Ardi_Pg_ID eshte shume e vertete. Por mund te perdoresh mundesine e kriptimit te materialit. Ketu mund te gjesh programe te tilla (po e shkurtoj lidhjen per te mos bere publicitet) http://goo.gl/1Tqbw
Nuk ishte kuriozitet po ishte nje menyre e kendshme per te treguar qe ajo qe ti do te besh eshte e pamundur sic e thashe faktin e thjeshte "PER SA KOHE CD ESHTE I LEXUESHEM NGA KOMPJUTERI PERFORUESI BEN CA TE DOJE ME ATE CD" edhe sikur ta encriptosh cd ti dubet tja japesh kodin e enkriptit perdoruesit qe do e perdore ti i jep akses ne cd e plote te pa encriptur kshu qe ne ate moment ai ben ca te doje duke pershire e kopjimin e materialit. Nese cd eshte filem apo kenge ti nuk e envripton dot pasi asnje dvdplayer apo cd player nuk do jete ne gjendje te beje play. Nese eshte nje cd programi edhe programi eshte i coduar nga ty menyra me e mireper ta mbrojtur eshte vetem me nje USB dongle key. Per kete arsye te pyeta se cfare do te mbrosh qe te te theshim menyren me te mire per ta bere edhe kete spo e them as nga google as nga truri po nga 8 vjet eksperjence ne kete fushe.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
flm Ardi !
Pershendetje, mundet te me ndihmoni ne dicka?
Kam ber nje video me fotot e mia dhe te shoqeve. Videon duam ta kemi ne disk qe ta shohim ne dvd, mirpo nuk duam qe ta kopjojne te tjer njerez diskun tone. dmth ne tua u japim qe ta shohin diskun por mos te ken mundesi per ta kopjuar, me ndihmoni si mund ta bej?
Pershendetje, mundet te me ndihmoni ne dicka?
Kam ber nje video me fotot e mia dhe te shoqeve. Videon duam ta kemi ne disk qe ta shohim ne dvd, mirpo nuk duam qe ta kopjojne te tjer njerez diskun tone. dmth ne tua u japim qe ta shohin diskun por mos te ken mundesi per ta kopjuar, me ndihmoni si mund ta bej? Ju lutem
ti e do te luaj ne general dvd player dhe ta shikojne por mos ta copjojne
ti do nga ato disqet e serise Mission: Impossible
kot mos u lodh, nuk do gjesh
Krijoni Kontakt