ky eshte ma i miri edhe ma i shpejti per mendimin tem une e kam perdot parardhesin e tij qe jan po thuj se 99% te ngjajshem Fly DVD Ripper ne ket vit kam filli me perdor ket program
ky eshte ma i miri edhe ma i shpejti per mendimin tem une e kam perdot parardhesin e tij qe jan po thuj se 99% te ngjajshem Fly DVD Ripper ne ket vit kam filli me perdor ket program
www.WeAreTheBest.„$
mund te ndihmoj edhe Nero InfoTool per te shiku te dhenat e DVD Romit edhe te vet MiniDVD-se suaj
www.WeAreTheBest.„$
Xilisoft DVD Ripper Platinum 4
Une kete kam perdorur dhe kam mundur te ripoj filma 2 ore me cilesi te mire vetem 500 MB. (mpeg-4 .avi)
Keyboard not found .... press any key to continue!
Ju lutem, nese ndonjeri me ndihmon per nje problem qe kam.
Lidha nje dvd-rom ne PC dhe nuk e di pse nuk lexon ndonje dvd qe i ve.Nese me thote njeri pse ,ia di per shume faleminderit.
Pershendetje, kohe me pare kam krijuar me Alcohol120% nje virual drive ne pc per nje loje.Kur c'instalova alcoholin harrova te caktivizoj kete virtual drive dhe tani ne My computer kam nje dvd rom virtual kot qe nuk e heq dot. Ka ndonje menyre per ta heqeur pa instaluar perseri Alcohol120% pasi kete program nuk e kam me.
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Menyra me e thjeshte eshte te shkarkosh programin perseri dhe ta heqesh virtual drive
kete e dija :P po ndoshta ka ndonje rruge tjeter ...
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Postuar mė parė nga Diesel Industry
jo nuk ka. ca te kushton ta besh sipas asaj menyre?
kam lexuar ne forumi qe eshte ne siti i Alcoholit se mund ta heqesh me nje fare STDP.. nje program i vogel fare,disa kb.Thjesht ekzekutohet pa e instaluar fare. Eshte me komode se te shkarkosh alkoholin apo jo?Kshuqe mos thuaj nuk ka. doja te dija me pare nqs e kishte provuar njeri apo jo.Pershendetje Jack Watson
Pershendetje
Pas nje infektimit te skedarit Autorun.inf ne nje HDD te jashtem nga nje virus, pata probleme me te gjithe skedaret e ketij tipi ose te ngjashem.
Ndoqa udhezimet e Norton per te zgjidhur problemin, dhe diku tek vetite une kam ndryshuar statusin e Autorun
Si rrjedhim:
Kur fus nje CD,DVD, USB Flash Drive, HDD ext
autorun nuk aktivizohet
ku mund te ndryshoj kete vetine e autorun ju lutem ?
Moderatori: Lexoni edhe temėn Virus qė bllokon hapjen e disqeve, nxjerr gėrma tė huaja
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 10-12-2007 mė 20:39
Krijoni Kontakt