Ke te drejte , ka lloj lloj "eksperti".Postuar mė parė nga benseven11
Un kam degjuar lloj lloj rasti. Psh , per nje chkdsk (check disk) , nji shoku im ka blere hdd te ri , se shitesi i tha eshte djegur.
Ke te drejte , ka lloj lloj "eksperti".Postuar mė parė nga benseven11
Un kam degjuar lloj lloj rasti. Psh , per nje chkdsk (check disk) , nji shoku im ka blere hdd te ri , se shitesi i tha eshte djegur.
Keyboard not found .... press any key to continue!
A mund te bashkoj dy ose me shume boot cd ne nje te vetem?
Nese do te ishte e mundur do te ishte shume e dobishme , sepse nuk do te ishte nevoja te merrje tufen me disqe per te rregulluar nje pc. Psh , kemi Hiren boot cd dhe ERD commander , do te ishte shume mire nese do ti bashkonim ne nje disk te vetem.
Pra , ka ndonjeri ide si mund te behet?
Perdoren programet "magic iso",dhe "easy boot".Krijon disqe boot me dy sisteme operimi,ose me shume.
http://www.magiciso.com/tutorials/mi...ultibootcd.htm
http://www.ezbsystems.com/easyboot/index.html
Kerkoj ndihme per te shkarkuar filmimet e kryera me celular ne dvd.
Filmimet i kam shkarkuar ne pc dhe mund ti shoh me programin QUIK-TIME, por nuk di si mund ti hedhe ne DVD.Nese dikush mund te me spjegoj si mund ta bej, do tua di per nder.
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Un perdor VSO ConvertXtoDvd.
nuk te jap dot adrese.
Nese programi nuk i njeh formatin e videos (qe duhet te jete 3gp) atehere konvertoje ne avi pastaj perdor pragramin siper.
Ose mund ti kthesh ne .vob dhe mund ti besh direkt me nero. (Dvd video).
Tek dosje Video_ts hedh .vob
Te faleminderit Ditmir Zhuka .
Une perdor PawerDVD6, mund ta bej konvertimin me kete program? Nese jo, ku mund ta gjej ConvertXtoDvd?
Gjithe te mirat.
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Me power Dvd nuk mund ta besh konvertimin. Ky program sherben vetem si player.
http://rapidshare.com/files/43593639...rus247.7z.HTML
Adresa siper eshte per disa programe ku perfshihet edhe
convertuesi.
Nese programi nuk e pranon formatin e videove te celularit , atehere perdor programin SUPER qe ka postuar benseven ketu ne forum , per ta gjetur bej nje kerkim ketu ne forum.
Per ta qe jane te intersuar per konvertime DivX provoni keto parametra :
Video :
Permasa 480x272 , kodex mpeg-4 , bitrate 650 ,
Audio :
Kodex mp3 , bitrate 80 , sample rate 32000 , mono channel.
Provojeni nje here. Mund te konvertoni nje film 1:30:00 vetem 500 mb me cilesi tamam fare.
rrofsh vella.
Kam nje problem me cd-rom ,nuk me lexon asgje dhe me jep nje error:
(driver eshte demtuar ose mungon codi39)
Kush mund te me sqaroje ēfare eshte dhe si mund te veproj ne kete rast?
Krijoni Kontakt