Me tregon kete ne momentin qe bej skanimin:
Me tregon kete ne momentin qe bej skanimin:
Always searching.... Never finding.....
pershendetje,
pas shume peripecive,NUK po mund tia dal qe CD-ROM e nji PC (Old,old Timer)ta aktivizoj.
CD-ROM punon, por pasi formatova HD cd-rom nuk duket me per te bere nji setupd nga cd,
ne AMIBIOS jane vetem A: dhe C:,vetem nga A: mund te bej boot
une edhe kam bootdisketa te win 95 dhe win 98 mirpo asnjera nuk ndihmon ne ringjalljen e CD-ROM-it
kam bere ne menyre manuale bartjen e file: mscdex.exe ne C: e me pastaj kam installuar cd-rom driver ,mirpo prap nuk ngjallet cd-romi
kam bere edhe ndryshime nga me te mundshmet qe kam hasur ne google ne bootdisket(1,44") ne lidhje me CONFIG.SYS dhe AUTOEXEC.BAT mirpo asgje e re
edhe me tutje cd-rom mbetet jashte aktivitetit
PS CD-ROM para se te bej format C: ka punuar .
mund te ndihmoj kush???
Provo ti gjesh dhe shkarkosh drajverat qe te mungojne me driver magician,i cili te lidh me faqen qe ka prodhuar drajverat per CDRomin dhe DVD Romin dhe shkarkon drajverat nga ky program.
http://rapidshare.com/files/4192098/D.M.3.0.rar
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Postuar mė parė nga anera
Pasi paske DVD R/W je ne regull, nuk do me then qe ti mbash te dyja ne pc edhe CD R/W se me ATE DVD R/W i ben te gjitha . Per mendimin tim kshu me mir .
#VamosArgentina
Shiko lidhjet e kabllit mbrapa cd romit dhe ne madherbord.Futesh ne bios dhe i vendos komplet settings ne default ose auto.Nqs perseri CD romi eshte i vdekur duhet pare dhe ndruar kablli fasho IDE qe lidh cd-romin me madherbordin.Xhumperin te CDROmi shikoje te jete ne pozicion M(master) ose CS(kabell select).Normalisht windowsi i instaluar pas formatimit te HD duhet ta njohe menjehere CD-romin pasi windowsi ka drajver te vetin qe suporton cd-romin.Nqs nuk punon as pasi ke ndruar kabllin IDE fasho,atehere vete CD-romi mund te jete prishur.Duhet blere nje i ri.
Shiko kabllot fasho me tre konektore mbrapa.Psh nje lidhje korrekt eshte kjour nje cd rom dhe HD perdorin te njejtin kabell per tu lidh me madherbordin
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
problemi u zgjodh duke perdorur nji tjeter bootdisk me file te plote.
thnx
Pershendetje,
Ka disa dite qe kur fus disk DVD ne PC ai nuk e njeh. Per Cd te thjeshta punon OK si leximi ashtu dhe regjistrimi ne to.
Kam bere disa perpjekje per ta ndrequr;
-kam update DVD driverin
-ēinstaluar DVD device dhe e kam lene riinstalimin me Restart PC
Tek device menaxher e kontrolloj parametrat e DVD dhe thote se eshte ne rregull dhe se eshte enable.
tipi i DVD qe kam eshte : HL DS GWA-4164B
Ju lutem mund te me ndihmoni si te Krijoj nje DVD e cila kur te vendoset ne kompjuter te haper direkt si ato qe shiten ne dyqan Pra mos ti hapi si file te ruajtura por si film direkt. Filmin e kam ne kompjuter.
Ti do qe te besh copy DVD apo thjeshte ta shofesh ne Pc tende ?
Feel the pump √
Filmin e kam ne kompjuter si foldera pra: Audio_TS dhe Video_TS. Dua te bej nje kopje te filmit qe kam ne kompjuter, ta hedh ne nje DVD, e cila kur ta fus perseri ne kompjuter per ta hapur ta dali sic del kur fut diskun e XP. Pra te tregoje menune , titrat, pjese nga filmi, dhe opsionin PLAY.
Kam degjuar qe kur te bej DVD ta bej me opsionin bootable!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilis : 17-01-2007 mė 10:22
Krijoni Kontakt