Eh qosko qosko vėrtet qenke qosko. Mos u tall shokut. S'ka kėtu fiksim as mashtrim por ishte pyetje e thjeshtė. Njė temė pėr tė diskutuar. Kurse ti je farė eksperti qė jep pėrgjigje kaq kompetente dhe pastaj tallesh???
Eh qosko qosko vėrtet qenke qosko. Mos u tall shokut. S'ka kėtu fiksim as mashtrim por ishte pyetje e thjeshtė. Njė temė pėr tė diskutuar. Kurse ti je farė eksperti qė jep pėrgjigje kaq kompetente dhe pastaj tallesh???
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Ruhuni nga "ekspertet" se po paten gje ne dore te bejne namin! Ajo qe te ka thene ai miku yt inxhinier Goni! eshte me se e vertete dhe kjo gje ka disa vjet qe behet!
Ketu nuk eshte ceshtja te hedhim permbajtjen e nje DVD (5-6 GB) ne nje CD (700-800MB) po per konvertimin e filmit (videos dhe audios) ne nje format tjeter me cilesi pak me te ulet sa origjinali!
Kjo eshte si gje a gjeze "Si mund te futim nje *.doc 5 MB ne nje diskete? Pergjigja- Duke e komprimuar!
E njejta gje behet edhe me DVD ne CD.
Te duhet si hardware 1 DVD Lexues dhe 1 CD Shkrues
Per software ka disa zgjidhje:
Nje eshte te perdoresh "Gordian Knot" qe mund ta gjesh tek www.doom9.net. ai krijon avi, ogm, mkv me kodeke divx apo xvid.
Ka dhe menyra te tjera edhe me te sofistikuara po ato jane me profesionale dhe do te te hane ca kohe ti mesosh. Shiko disa postime te mija tek (Si te)........
Suksese ne konvertim!
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
Po amani ore se e hutuat fare gocen e shkrete! Nuk thone kot shume mami e vrasin femijen! Postimi i Jerlindit ishte me se i mjaftueshem per ate problem te vockel. Ju per pak sa nuk i thate te cmontonte monitorin dhe printerin!
Vertet ka raste kur shkohet deri ne hapje te CD-Drive po kjo eshte nje procedure fare e jashtezakonshme qe une per disa vjet qe kam punuar ne nje nga pikat me te medha te Servisit, e kam bere shume rralle!
Nje njeriu qe ka ca probleme me makinen shume shume i jepen instruksione si te ndrroje vajin, se po e hapi motorrin dhe transmisionin vete pa qene mekanik ......
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
nqs ai nuk ka box dvd hardware ska menyre se si te behet
qoska e ka drejt
====
nqs ka dvd mund te behet konvertim i formatit nga dvd mpeg2 ne formate te tjera
mpeg1,mpeg4 qe te njihet dhe lexohet nga cd rom i ose cd-rw hardware
Mund te perdoret programi NERO per ta kopjuar permbajtjen e DVD diskut ne harddrive dhe konvertuar ne formate mpeg1,mpeg4 ose avi dhe djegur ne CD dhe luajtur ne cd-rw ose cd-rom ose konvertim dhe regjistrim direkt te dvd ne CD nero mund ta beje Kusht eshte qe kompjuteri duhet kete DVD Hardware
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 25-10-2004 mė 19:07
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Benseven! Sigurisht qe eshte ashtu si thua ti, po une tani po shoh me me kujdes postimin e ...
=======================
Unė i kam dy CD rekorderė dhe ka kohė qė po matem ta blej njė DVD rekorder por ky mendim mė ndali edhe pėr disa kohė.
===================================
Ketu sigurisht nuk hyjne ne pune 2 CD recordera (nje mjafton), une e thosha ne postimin tim se cfare hardware duhet!
++++++++++++++++++++
Dhe meqe te gjeta ne linje: ai playeri (crystal) vertet ishte shume i mire po do komp. te shpejte PIII 800 e siper, po te perdoresh filtra e te tjera gjera ne sisteme me te dobta ai fillon dhe humbet sinkronizimin e audios, shenje kjo e mungeses se fuqise se mjaftueshme perpunuese.
Sidoqofte faleminderit, po e deshe (nese nuk e ke crackun) me thuaj te ta jap...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga antares : 25-10-2004 mė 19:24
-Simón Bolķvar
Jo, unė nuk e ceka qė i kam dy CD rekorderė pėr diēka tjetėr por thjesht e pėrmenda nė kontekstin se ē'mė duhet DVD rekoprderi kur i kam ato tash pėr tash derisa tė mė dėmtohet sė paku njėri.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Edhe diēka. Ju mė duket se ia ndėrruat temėn diskutimit.Ju propozoj ta harroni atė qė e nisa unė
e tė filloni temė tė re mbi konvertimin...
![]()
Pyetja nuk ėshtė shprehur shumė qartė dhe ka marrė 2 interpretime nė kėtė temė.
Interpretimi i parė i qoskės (edhe imi kur e lexova pėr herė tė parė):
Si mund tė regjistroj njė disk DVD duke pėrdorur njė CD-regjistrues?
Interpretimi i dytė i antares:
Si mund tė hedh informacionin/filmin e njė DVD nė njė CD?
Qė tė dyja pėrgjigjet mu dukėn tė sakta, por u janė pėrgjigjur dy pyetjeve tė ndryshme.
Edi
Menyra me direkte dhe me e shpejte eshte ajo qe tha Benseveni me Nero 6.x. Se shpejti do te fusin dhe nje kodek per te cilin po behet shume buje Ateme h.264. Per me teper (nivel me profesional eshte Gordian Knot, po nuk mbaron ketu....ka dhe me pertej).
Parametrat e komp. tend duken goxha te mira keshtu qe ky do jete nje proces jo shume i gjate (disa ore).
Per cdo paqartesi ne do te te ndihmojme!
-Simón Bolķvar
para nje kohe te gjate ka qene hera e fundit qe kompjuterin e kam bere System Restore sepse kisha shume probleme edhe sistemin e kam bere Restore me sukses po windows Xp ka 2 Cd qe ben restore Systemin edhe 2 Cd jane qe ben Application Recovery mirepo me ka humb Cd #2 per application recovery edhe tani kur dua te luaj DVD me thote No DVD Encoder was found si mundem ta instaloj DVD Decoder ne computer apo duhet te kontaktoj Sony per te me derguar Application Recovery Cd's
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Krijoni Kontakt