ke quan shtepize ti ?
ke quan shtepize ti ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kete me te kuqe qe e kam be:
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
thx Stormo
so dmth me duhen nje pale kavavida then :PP
rrofsh per ndihmen
E kam fjalen qe po qe hape shtepizen pastaj e ke me lehte te punosh me cd-ne.
Nga jashte s`ke c`ka i ben.
Une se pakti keshtu kam zgjedh problemet kur me kane ngelur floppy disqet brenda ne A Drive.![]()
Shpresoj qe edhe ti te zgjedhish problemin tend,te shofish c`do te thote pune mashkulli. lol
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
LoL ..
pune mashkulli thote ... i can do it too :P
do ti them neser rezultatet :P
Ky problem zakonisht ndodh sepse lidhjet e pjeseve (cd, dvd) sjellin konflikt me njeri tjetrin. Nqs ke futur duart ne kompjuter, ke instaluar ose ke hequr ndonje pjese te re, ka mundesi qe te kesh shkeputur ndonje kabell qe duhet.
Kur ndizet kompjuteri, shiko nqs do ndizen dritat sinjalizuese te CDR. Hapet tryeza? Degjon zhurmen qe rotullohet CD?
Nqs nuk e ke hapur kapakun e kompjuterit, shancet jane qe eshte ndonje problem i programeve qe ke instaluar. Kur ndodhi problemi? Kujtohu se cfare ke bere, dhe cfare ke instaluar ne kompjuter ditet para se te ndodhte dhe mundohu ta kthesh kompjuterin mbrapsh ne ate gjendje, duke hequr programet nga control panel > add/remove programs. Pasi ben keto ndryshime, rifilloje kompjuterin dhe shiko nqs do shfaqet perseri CDR.
Kliko mbi My Computer dhe zgjidh Properties
Hap tebelen Hardware dhe kliko mbi butonin Device Manager
Hap listen e CD/DVD dhe shiko nqs eshte CDR aty.
Po te jete, klikoje me butonin e djathte dhe zgjidh perseri Properties
Tek Device Status duhet te thote "This device is working properly"
Tek Device Usage duhet te thote "Use this device"
Nqs nuk e shikon CDR ne listen e hardware, nga menuaja zgjidh ACTION > SCAN FOR HARDWARE CHANGES. Windows duhet te gjeje CDR dhe pastaj do ndjekesh hapat e instalimit.
Provo njehere keto tani per tani dhe na shkruaj se cfare do ndodhe.
Edi
Edi faleminderit per pergjigjen po problemi qendronte ne kapaku i Cd burner kishte ngelur ne nje pozicion 10% i hapur dhe 90% i mbyllur dhe kur provoja te hapja kapakun reshqites nuk hapeshe e provova shume here duke fikur dhe ndezur kompjuterin dhe mundohesha ta nxirja dhe me ne fund arita ta nxijra cd-ne, po ne te njejten kohe my shfaq perseri CDR Drive F:/ ne my computer e cila nuk me shfaqej me perpara
megjithate faleminderit per pergjigjen
Evisi
Opinion is like ass.. Everybody has one!
si perfundim .. e provova ashtu si me thate me gjilpere ( vecse ne rastin tim mora nje gozhde te gjate e te holle .. ) :P
dhe e hapa me ne fund ..
thx a lot u guys .. ( ku paskeni qene me pare ) :P
faleminderit again
pink![]()
Njė inxhinier para disa dite mė tha se po ekzistoka njė softuer i cili mundėson incizimin e DVD-sė me CD Rekorder, pra pa praninė e DVD rekorderit. Mirėpo, nuk i kujtohej emri i tij. A s'mė thotė dikush nėse di diē mė shumė se pėr cilin softuer bėhet fjalė dhe ku mund ta gjejmė. Ose nėse ėshtė lajthitje kjo. Thjesht po shtroj pyetjen a ekziston mundėsia e njė incizimi tė tillė?
Unė i kam dy CD rekorderė dhe ka kohė qė po matem ta blej njė DVD rekorder por ky mendim mė ndali edhe pėr disa kohė.
Pres pėrgjigje nga ju, tė nderuar!![]()
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
o gono ja ka fut kot per te bere te diturin. Neser po pate mundesi ike dhe shaje .....
Sepse DVD dhe CD e thjeshte ne pamje jnae njesoj por lazeri qe i shkruan ato ka parametra te ndryshem, qe do te thote se DVD ka nje laser mjaft preciz dhe me gjatesi vale me te vogel se ajo e CD normale, si rrjedhoje as qe mund te te shkoje neper mend qe ti hysh atij muhabeti.
P.S. Vetem nqs je hacker qarqesh elektronike))))
E kisha degjuar dhe nga nje shoku im qe ja kishin thene dhe te shkretit nga qejfi nuk i mbushej mendja, beri nja 3 muaj kerkime ne internet por si perfundim s'gjeti gje dhe me e forta eshte se pas 3 muajsh ju mbush mendja te lexonte nje paper qe e shpjegonte kete.
Mos u fikso dhe ti si ky shoku im se nuk ia vlen
![]()
Krijoni Kontakt