Provo te njejtat foto ne nje CD tjeter se dicka nuk ka shkuar mire gjate djegjes, mbase CD ka pasur probleme ose kush e di, sepse me sa kuptoj une problemin e ke ne CD se po ta kish ne PC nuk do te t'i njihte te dyja CD.
Kalofsh mire
Provo te njejtat foto ne nje CD tjeter se dicka nuk ka shkuar mire gjate djegjes, mbase CD ka pasur probleme ose kush e di, sepse me sa kuptoj une problemin e ke ne CD se po ta kish ne PC nuk do te t'i njihte te dyja CD.
Kalofsh mire
have a little faith!!!
Ka mundesi edhe kjo te ndodh: shpejtesia e kopjimit(ingjizimit) te CDs te kete qen shume e madhe (max) dhe keshtu tash nuk mund te lexohet CDja.
I njejti problem me ka ndodh edhe mua!! derisa e vertetova problemin![]()
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
me te njeten shpejtesi i kam kopjuar te dyja me 24 edhe e cuditeshme eshte se dalin kb e cdo foto por vetm nuk mund ti shohe e kam kopjuar cd e kam hedhur ne nje tjeter pc por serisht nuk hapen
ti ka CD fajet nuk eshte ndonje cudi qe ajo CD qe ke perdorur ti te kete qene e prishur pavaresisht se nuk ka nonje gervishtje. Provo qe keto foto qe ke djegur te kjo CD digji ne nje CD tjeter dhe je ne regull
have a little faith!!!
problemi eshte se i kam djegur ne nje kompjuter qe tani e kam shume large pa ate pune e di por them mund te behet gje nga cd qe ka fotot brenda???????
Po si shume e veshtire te behet sepse ti e ke provuar ne disa kompjutera dhe nuk te hapen, vetem bej kete prove nga CD qe e ke me problem provo te hedhesh nje foto ne kompjuter mjafton desktop dhe provo do te te hapet apo jo? Plus qe bej edhe kete tjetren te ajo ikona ngjitur me folder zgjidh opsionin thumbnail dhe shiko do te te hapen fotot ne kete menyre??
have a little faith!!!
Me te kopjuar e kam provuar kam nje here nje foto edhe pastaj te gjith dosjne kete tjetren po e provoj nje here nese me dalin te them ok
Nuk hapen serisht e provova por nuk me dha as nje rezultat deri tani.
edhe kur i hodhe ne kompjuter??? nje nga ato fotot copy dhe paste ne desktop dhe shiko se cfare mund te te thote ose beje me te djathten open with... dhe gjej microsoft office picture manager kete beje kur ta kesh kopjuar foton ne kompjuter
have a little faith!!!
Ke skedar imazh te korruptuar,vetem me programin qe thashe ne postin me pare mund ta kthesh ate skedar ne rregull qe te shifet,pasi ka pesuar difekt ne te dhenat e linjave te skanimit kur ke bere djegien.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt