NTI CD/DVD maker.Zgjedh opsionin data dvd.
Fut komplet materialin 8 gb ne program,fut diskun e pare.Klik ne digj,pasi ai te digjet programi do te kerkoje te futesh diskun e dyte.
NTI CD/DVD maker.Zgjedh opsionin data dvd.
Fut komplet materialin 8 gb ne program,fut diskun e pare.Klik ne digj,pasi ai te digjet programi do te kerkoje te futesh diskun e dyte.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Shume shume faleminderit, pastaj gjate instalimit te kerkon diskun 2 besoj. Flm edhe nje here
have a little faith!!!
Pasi ke instaluar dhe hapur programin NTI CD,fut komplet materialin 8 gb
te dritarja e djegjes ne program.Fut diskun 4.7 gb.Klikon ne digj ne program.Pasi disku i pare te digjet,programi do te te nxjerre nje dritare lajmeruese te futesh diskun e dyte bosh.
Me futjen e diskut te dyte bosh programi menjehere vazhdon djegien aty ku e ka lene dhe djeg diskun e dyte.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
pershendetje i kalova te gjitha hapat qe jepen po ne kete forum per ta lidhur radion ne internet cdo gje duket ne rregull kur transmetoj me winap
por kur dua ta degjoj ne nje komjuter tjeter nuk mundem ta degjoj megjithesae e fuj ip porten si adrese etj
kush mund ta dije pse me ndodh
un kam nje radio transmetoj ne fm
por spo e lidh dot ne internet
si mund te me ndihmoni
faleminderit
Ndez PC, por sapo starton windows, kalon ndonje minut dhe automatikisht me ben restart. Me thane se duhet te formatoj. Mirepo sic kam shkruar edhe te titulli, product key e kam, por s'gjej me CD-n e XP Pro. Kam lexuar qe mund t'i bej copy cd te ndonje shoku, mirepo kane te gjithe vista.
Si t'ia bej?
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Futu tek http://windows.microsoft.com/ Search Windows XP Professional, merr setup, e djeg ne nje CD ne ISO*, dhe e ben te rregullt me KEY orgjinal qe ke. Nuk ka asnje problem, trialin e shkarkon nga te duash, ke dhe faqe te tjera, vetem duke bere search ne google.
E shkarkon nga interneti,pastaj ke kujdes kur e djeg ne Cd.Besoj qe eshte nje tutorial ketu ne forum se si duhet te djegesh,pra ta besh 'bootable'.Mund te gjesh edhe ne google !
Kjo CD qe ka XP brenda eshte ajo qe ben formatimin e PC.
have a little faith!!!
Krijoni Kontakt