Hapim nje teme edhe per Universitetin e Prishtines.Besoj qe ka ne forum anetare te cilet jane ndoshta edhe student te ketij Universiteti.
Shpresoj qe tema te arrij suksesin.
Hapim nje teme edhe per Universitetin e Prishtines.Besoj qe ka ne forum anetare te cilet jane ndoshta edhe student te ketij Universiteti.
Shpresoj qe tema te arrij suksesin.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
storm mire ke be qe e ke hap nje teme te ketij lloji .edhe une personalisht jam nje nga studentet e ketij universiti dhe studioj gjuhen angleze.
pershendetje
i`m not a complete idiot,some parts are missing.
Mire bëre Storm qe hape kete teme, edhe une jam student në ketë universitet dhe studioj "Telekomunikacionin".
Vetem kisha dashte me shtu diqka per kete universitet, me thonë se nuk o kerka, asgjë nuk ka të mirë, sa i përket fakultetit të inxhinerisë elektrike dhe kompjuterike ku unë studioj dua më ju tregu diqka:
"Studentët mësojnë INTERNETIN pa pasur kurrë qasje në të", për të qenë sa më i qartë, studentët e këtij fakulteti mesojnë lëndën e Internetit plotë një semester dhe kurr nuk e shohin kompjuterin më sy përkatësisht internetin pra gjithëçka mësohet vetëm teori.
Kjo është absurde, nuk ndodhë në asnjë fakultet të botës".
Po ashtu mësojmë 1 vit të tërë Bazat e Elektroteknikës dhe asnjë orë nuk mbajmë praktikë.
Ka edhe gjëra të tjera te cilat nuk po i shkruaj se me vjen turp t'i tregoj.
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
Do sihte mire qe ne Prishtine mundesite te ishin me te shumta. Me erdhi keq kur lexova mesazhin e besartit. Megjithate keto gjera nuk behen ashtu vetvetiu.
Ju qe jeni student ne kete universitet a mund te na thoni nese ka sitem "masteri" dhe çfare jane kushtet per pranim. Sa per ta dite. Mbase nje dite vime ne Kosove.
A nuk ka studenta tjere ne forum qe studiojne ne UP a jo?
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
Ndoshta edhe ka po nuk e kane pa temen me siguri,Postuar më parë nga besart
Nqs ka jam i sigurte qe do bashkangjiten diskutimit ketu.![]()
Ketu me poshte e lexoni edhe statutin e Univerzitetit te Prishtines:
http://www.uni-pr.edu/Statuti-versioniifundit.pdf
Me tutje do keni informata per fakultetet dhe organet e univerzitetit,si dhe kuriozitete tjera ne lidhje me kete univerzitet.
Stormi
Jetoj ne perendim dhe me beri pershtypje tema e propozuar. Me intereson shume te informohem me situaten aktuale ne UP e ne veqanti lidhur me zgjedhejn e "kontestueshme" te Rektorit te UP. A mund te shkruaj dikush saktesisht se per cfar kontesti behet fjale. Ju pershendes per mirekuptim. Men Ogra.Postuar më parë nga StormAngel
Men Ogra,Postuar më parë nga Men Ogra
Do kerkoj informata per kete problem qe trajton neper web faqe dhe nese gjej dicka do sjell ketu informaten.
Cdo te mire,
Stormi
http://www.uni-pr.edu/organeteuniversitetit.html
Web faqja e organeve te UP!![]()
Krijoni Kontakt