Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 155
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Absolutisht kjo teme eshte shprehje e :

1. - Inteligjences femerore e cila kercen sheshit perpara syve tane.

2. - Fobise mashkullore ndaj femrave te shpallura inteligjente.

Tema e ka arritur qellimin e saj plotesisht.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Oh... Kur pesha e gjoksit te nje femre, e kalon peshen e trurit te saj, si mund ta perkufizojme?
    Me lindi natyrshem kjo pyetje... pa ndonje qellim te keq dmth...

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Oh... Kur pesha e gjoksit te nje femre, e kalon peshen e trurit te saj, si mund ta perkufizojme?
    Me lindi natyrshem kjo pyetje... pa ndonje qellim te keq dmth...
    cfare do te thuash me kete qe nje vajze nuk mund te jete inteligjente?
    Mendoj se je ne gabim sepse jo te gjitha jane ne menyren se si i citon ti dhe vertet do te ishte nje ofendim shume i madh per nje vajze pavaresisht se ndoshta nuk e kishe me te keq.
    Ka vajza vertet shume te zgjuara dhe ndoshta akoma me shume se djemte, por nuk duhet mbajtur nje diznivel te te dyja paleve, te themi qe djemte jane te zgjuar dhe vajzat budallacka, sepse ka dhe vajza te zgjuara dhe djem te zgjuar, dhe po e njejta gje eshte nga ana e budallallekut
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    cfare do te thuash me kete qe nje vajze nuk mund te jete inteligjente?
    Mendoj se je ne gabim sepse jo te gjitha jane ne menyren se si i citon ti dhe vertet do te ishte nje ofendim shume i madh per nje vajze pavaresisht se ndoshta nuk e kishe me te keq.
    Ka vajza vertet shume te zgjuara dhe ndoshta akoma me shume se djemte, por nuk duhet mbajtur nje diznivel te te dyja paleve, te themi qe djemte jane te zgjuar dhe vajzat budallacka, sepse ka dhe vajza te zgjuara dhe djem te zgjuar, dhe po e njejta gje eshte nga ana e budallallekut
    Riformulo komplet ate qe ke shkruar per ta bere te kuptueshme per masen e gjere popullore si puna jone.
    Une nuk kam shume shkolle, prandaj te lutem te me falesh

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Riformulo komplet ate qe ke shkruar per ta bere te kuptueshme per masen e gjere popullore si puna jone.
    Une nuk kam shume shkolle, prandaj te lutem te me falesh
    ske shume shkolle?
    ej shiko se ne shkolle te mesme jam, nuk kam marre akoma kualifikimin e duhur.
    ajo qe dua te them eshte thjesht fakti se nuk duhen ndare ne dy grupe, si vajzat jane budallacka dhe djemte me te zgjuar sepse nga te dyja palet ka nje perzierje, ne te dyja palet ka te zgjuar dhe jo te zgjuar(fjala budallenj eshte shume e rende).
    ska perse te kerkosh falje nese nuk ke nje arsim, me aq sa lexova me pare mu duke me shkolle te larte, per mos thene me dy
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kush po thote qe femrat nuk mund te jene te zgjuara?
    Une kam nje qen tmerresisht inteligjent. Edhe qente mund te jene inteligjente.
    Puna eshte qe nuk kam frike nga qente?

Po si eshte si fenomen? Eshte masiv dmth? Se nje teme me kete titull... mund te hapet vetem kur nje femer inteligjente del qe eshte dicka e rralle... qe ia vlen te diskutohet.

Si do dukej nje teme psh : A kane frike femrat nga meshkujt inteligjente???

Perfunidmisht... kam ndermend te gatuaj kime me veze... ju te tjeret ca do hani sot kot per pyetje?

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj cfare kenaqesie keni te luani me femrat duke perdorur sarkazmen tuaj groteske.
    Ca do te thuash me kete, qe femrat fluturojne ne ajer, kot? Pfffffffffff
    anxhi te peshendes shpresoj te kesh kuptuar qe jam tjeter person, nese me vjen keq per zenken tone edhe pse ishte hera e pare ne forum them se hyra direkt ne debat.
    jam dakort me ty.
    djema po tregoheni shum maskilist dhe ne kohet e sotme nuk ja vlen, ka plot femra inteligjente qe kane bere pjese ne histori.....dhe sme duket fare i arsyeshem menyra tuaj e te menduarit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder
    A kane frike femrat nga meshkujt inteligjente???
    Jo. Nuk kam si te kem frike ndaj dikujt qe do ishte me inteligjent se une apo super inteligjent. Perkundrazi do e degjoja me admirim kur ai te me fliste, te me keshillonte, te me shpjegonte dicka (njekohesisht do interesohesha te lexoja dhe vete mbi ate cfare me fliste, nese s'do t'a dija, e keshtu do kishte dhe ai nje njeri me te cilin te debatonte apo te 'ndante idete'). Dhe ne te kundert, nese une do isha superiore ndaj tij asnjehere nuk do e shihja nga lart.
    Me kete dua te them se nuk ka ndonje fobi qe femrat apo meshkujt duhet te ndiejne ne ballafaqimin te tyre me keto/a femra/meshkuj.
    ps. ky eshte mendimi im dhe kuptohet bazohem ne realitetin tim qe e jap kete mendim...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Anxhi* : 11-06-2008 mė 12:18

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Perfundimisht... te jem i sinqerte tani... mendoj se femrat qe vazhdojne te debatojne ketu akoma keto ceshtje, duhet te kultivohen, te rriten dhe te piqen pak.

Nqs e keni vene re, ato qe e kuptojne qe nuk ia vlen te besh nje debat te tille, thjshte nuk jane angazhuar; gje qe personalisht e shikoj si nje shprehje inteligjence.

Une bera ca shaka, u kenaqa... kalofshi mire ne vazhdim.

P.S. - HEY ENDLESS... LEAVE'EM ALONE MATE :P

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Do ishte mire te behej diferenca midis : budallallepsjes se vajzave dhe guximit kokeforte per t'u shkuar gjerave deri ne fund.
    Me kaq i mbyll shkrimet e mia.

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •