Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 155
    i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Kshu ndodh dhe me problemet :P
    Me vjen mire qe per 1 ore ke 'zberthyer' profilin tim. S'do shume mund ne fakt. Sa per vulen qe mund te me vene problemet, si e thashe, nuk para e vras mendjen. Kam aq force dhe energji te brendshme (te pashterueshme keto) sa te di si t'u shmangem apo t'i perballoj.

Epo pse me kthen 100 here?
    Nuk do zgjatem ta komentoj kete sepse... komenti qe ti ke dhene nuk eshte formuluar ne menyre te sakte ose je shume e ngaterruar ne vetvete dhe nuk di cfare po shkruan.
    Tani vertet nuk do kthehem me. Shendet e me te mira.

ps. posto dhe njehere pas meje qe te quhet jotja vula :P
    Oh sigurisht, e di?Them se ke gjetur nje me kokeforte se vetja jote.
    Sa per dijeni eshte e formuluar shume mire po nuk jane te gjithe poete si puna e dikujt, dhe mundou te mos tregohesh shume e zgjuar nga te tjeret, sepse po fole shume vetm idiotlleqe do te flasesh dhe sa per dieni nuk jam fare e ngateruar ne vetvete por jam shume e qarte sepse jeta me ka bere shume te qarte dhe ta njoh ate sado pak dhe jo te fluturoj mbi re dhe te mundohem te fantazoj si poetet.
    Po letersia eshte gje shume e bukur dhe me pelqen, por ndonjehere te ben shume te fantazosh dhe te shkeput nga realiteti.
    Dhe me sa shoh une cupe e mbare mundohesh ti sulmosh te gjithe,dhe at siguroj nuk te con larg kjo gje.
    Dhe e di nje fjale te urte?
    Qente le te lehin, karvani shkon perpara. po deshe me korigjo
    dhe nje tjeter eshte: Qeni qe leh nuk kafshon.
    prandaj te them energji mund te kesh shume po kujdes se mos nje dite te shterojne si papritur.
    Keshille: Mundohu ti shmangesh problemet dhe jo ti krijosh.
    Ja kalofsh mire!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Per mos ta zgjatur do doja te dija nga ty: Ku qendron diferenca midis inteligjences dhe diplomacise.
    Ne postimin tim (kthyer pergjigjes tende) eshte shprehur inteligjenca kundrejt dhembshurise. Ndersa ti ne postimin tend shpreh diplomacine e nje inteligjenti. E ben dot dallimin me kaq sa te thashe?
    Ps. Do jete budallek nga ana ime nese do vazhdoj debatin me ty.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Anxhi* : 10-06-2008 mė 14:11

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Per mos ta zgjatur do doja te dija nga ty: Ku qendron diferenca midis inteligjences dhe diplomacise.
    Ne postimin tim (kthyer pergjigjes tende) eshte shprehur inteligjenca kundrejt dhembshurise. Ndersa ti ne postimin tend shpreh diplomacine e nje inteligjenti. E ben dot dallimin me kaq sa te thashe?
    Ps. Do jete budallek nga ana ime nese do vazhdoj debatin me ty.
    Gjithashtu!
    Eshte nje fjale e urte qe thot: mos u merr me budallane se behesh budalla.
    dhe pergjigju budallait sipas budallallekut te tij.
    te pelqejne?Mundohu te jesh njeri i thjeshte dhe jo te flasesh me diplomaci.
    te te bej nje pyetje?
    mund te me thuash sa vjec je?
    sigurisht...nese per ty nuk eshte e veshtire ta thuash moshen, apo do me pergjigjesh: Mosha e nje femre stregohet.
    e gjeta?
    me duket se se kam gjetur.
    ja dhe nje keshille tjeter po ta jap.
    mos bej shume armiq se do mbetesh qyqare....sigurisht nese tashme nuk je e tille.
    urime =)

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    nje femer e zgjuar nuk behet kurre qesharake ne syte e te tjereve dhe din ta kuptoje shume mire kur eshte momenti te beje ca hapa mbrapa per tu larguar nga skena pa bere shume dem vetes se saj........
    ehhhhhhhhhhhh por kete din ta beje vetem nje femer e zgjuar, jo nje femer qe e mban veten per te zgjuar....
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Sa do inteligjente mund te jete nje vajze nuk eshte per tu pasur frike se nuk jane te djallzuara ato
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Te mos dalim nga tema,
    tani, me inteligjence une kuptoj shume gjera, jo vetem dijen, jo vetem shkollen, por karakterin intelektual ne gjithesine e tij.

Ne fakt mbasi kam ca kohe qe po meditoj thelle nese duhet patur apo jo frike nje femer inteligjete, pa ofendim per femrat per tonet maskiliste te miat(se zakonisht nuk jam), por nje vajze me te vertete inteligjente nuk kam takuar ndonjehere.
    Mbase per kete duhen patur frike, sepse nuk ekzistojne, dhe nese sheh nje qe te duket e tille, i thua vetes, absurde, nuk mund te jete, nuk mundet, nje vajze inteligjente???? A jam ne enderr valle?

E di sa veta jane ēmendur duke luftuar me veten per ti dhene nje kuptim inteligjences femerore? .

P.S.gocat e forumit tone bejne perjashtim, prandaj aman mos me shani tani.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Xfiles mos do te thuash nje vajze qe arrin te shprehe inteligjencen e saj jashte fushave tipike femerore eshte e veshtire te gjesh, se vajza inteligjente ka po aq sa ka edhe meshkuj inteligjente. Po njesoj gjykojne edhe femrat. Kur te modifikohen pasionet e interesat mashkullore dhe ato femerore duke u kthyer ne ndergjinore do gjesh shume po shume femra me pasione tipike mashkullore ashtu si edhe meshkuj me pasione tipike femerore.
    Rrofte globalizmi i mendjeve,pasioneve,deshirave e interesave. Do jemi me ne fund si te dale ne seri prej fabrikes ,te gjithe njelloj. Ska me mendjefemer e me mendjemashkull. Pasi te gjitha racat jane nje edhe gjinite do i leme si te tilla vec per riprodhimin,pra ne pergjithesi do jemi gjinia asnjanese e keshtu do kenaqemi ose te pakten femra e mashkulli sdo keqkuptohen me, sepse sdo kete me nje mendesi femre e nje mendesi mashkulli.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Jo jo Hyj-Njeriu, nuk e kam llafin per ate punen e ndergjinoreve (na bere koken dhalle or ti me keto ndergjinoret ), po thjesht e kisha per femrat ne pergjithesi.
    Dhe si e thashe me pare nuk e kam llafin per inteligjence si inteligjenca ne kuptimin qe perdoret zakonisht. Nje femer mund te jete super e ditur, shkencetare, ti zoteroje te gjitha dijet e botes, por prap, nuk do i thoja dot inteligjente, mbase kam une kete pershtypje sespe nuk arrij ti kuptoj. Jane nje bote me vete ato.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Jo jo Hyj-Njeriu, nuk e kam llafin per ate punen e ndergjinoreve (na bere koken dhalle or ti me keto ndergjinoret ), po thjesht e kisha per femrat ne pergjithesi.
    Dhe si e thashe me pare nuk e kam llafin per inteligjence si inteligjenca ne kuptimin qe perdoret zakonisht. Nje femer mund te jete super e ditur, shkencetare, ti zoteroje te gjitha dijet e botes, por prap, nuk do i thoja dot inteligjente, mbase kam une kete pershtypje sespe nuk arrij ti kuptoj. Jane nje bote me vete ato.
    Na le dy ore ne vezhgim e me ne fund vete e lidhe nyjen, vete e zgidhe zotrote. Tjeter gje mos t'i kuptosh ti personalisht e tjeter te jete ashtu si e sheh ti. Me kete dua te them qe je nje maskilist i lindur (lol) e si i tille ti nuk ke per te besuar nese ekziston nje femer e tille apo jo. Edhe nese do ekzistonte nuk do arrije dot ta vleresoje si te tille. Duhet te shohesh me thelle tek nje femer e jo vetem brishtesine e saj, aparencen e jashtme etj.
    Ps. Tjeter pershtypje me kishe lene.

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Cudi perse nuk keni vazhduar me kete teme po e paskerkeni lene ne kete pike?
    Njerez mundohuni te vazhdoni te jepni mendimet tuaja sepse eshte teme e bukur .
    (te pakten keshtu mendoj une) =)
    T'ju bej nje pyetje?
    Ju personalisht do te donit te kishit ne krah nje vajze "inteligjente" apo"budallacke"?
    Ju lutm te pergjigjeni, tani gjithe te mirat.

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •