c'ma kujtuat edhe mua kete film, qe e kam pare disa here, mund ta shoh edhe disa here te tjera e te mos ndjej asgje me pak , e asgje me ndryshe se kenaqesi. (sigurisht qe e kam fjalen per "gjithe fajin e ka parajsa" me francesko Nutin e te tjere.
c'ma kujtuat edhe mua kete film, qe e kam pare disa here, mund ta shoh edhe disa here te tjera e te mos ndjej asgje me pak , e asgje me ndryshe se kenaqesi. (sigurisht qe e kam fjalen per "gjithe fajin e ka parajsa" me francesko Nutin e te tjere.
Kush e mban mend "Kompania e shtate nen driten e henes"?
HAKUNA MATATA
Po filmi "horror" "Shtepia ne Ishull" qe e shikonim duke mbuluar fytyren me gishterinj?
Shenim:Nuk i kam lexuar te gjitha postet, keshtu qe nese dikush tjeter ka qene me i shpejte per ta kujtuar...te mos kemi fjale...![]()
ore per mua ka shume te pa harruarr .....po vej vetem dy per tani
nga te huajt...
SWEET NOVEMBER.......................
edhe nga filmat shqiptar nr.1 eshte
14 VJEC DHENDER
P.S tirona eshte vecse bardh e blu ska ngjyre tjeter![]()
Life goes on.......
Postuar mė parė nga My_Soul
ky si titull me duket si i njohur ..na i kujto pak fare lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pavarsisht se ka edhe filma te huaj qe me pelqejne po nuk kam me te bukur se filmat Shqiptare
Me shume nga filmat qe me pelqen eshte filmi "DEBATIK" (Djemte E Bashkuar Antar Te Ideve Komuniste) qe nuk merzitem kurre duke e pare edhe pse eshte i vjetes si film.
PO Xhos Profesionistin e mbani mend ?
sa muzike te bukur ka pasur ne fund .. ku e vrasin![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ncuk...Hiē nuk e mbajmė mend !Postuar mė parė nga PINK
![]()
Zhozin ne e kemi dashur si "Gjenerali i Forumit" Enver Hoxhėn.....Akoma ti ?
Where does a thought go when it's forgotten?
Nder te paharruarit (klasik) per mua do mbetet:
Psycho.... origjinali nga Alfred Hitchcock (director)
The Little Rascals---ky film me ka bere shume per te qeshur, femijet jan kaq te lezecem![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt