mashkulli vuan per ty kur ti svuan me per te......
mashkulli vuan per ty kur ti svuan me per te......
edhe mashkullit te shkrete i mblidhet ai hidherimi, sado i forte e i pathyeshem te jete moj d&g.
per femrat, cdo rast eshte nje rast i mire per te qare! e bejne jo se ndjejne dhimbje, po se duan ta ndajne hidherimin me te tjeret. kurse mashkulli, ashtu si the edhe ti, sypatrembur e shpatullgjere, i fut nje psheretime ose nje renkim, dhe nje here ne vit, para kurban-bajramit derdh ndonje lot, po nuk qan!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
alda gjithashtu po mendoja para se te shkruaja per babin, qe eshte nje mashkull shume burreror, dhe kurren e kurres nuk mendoja qe do ta shikoja duke qare.. dhe me habiti, gjithashtu me pikelloj shpirterisht njehere kur pash lotet e tij...atehere po mendoja si ty, neqoftese qan babai im, lere mos e pyet te tjeret lolPostuar më parë nga FierAlda143
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 30-09-2004 më 12:26
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Kur nje mashkull qan, dmth i mbushen syte me lot dhe jo me te madhe si vajzat, eshte i prekur tamam thelle ne shpirtin e ti..
Kokashta Keshtu mendoj une, dhe besoj se eshte e vertete...
dhe une ashtu them ... kur nje mashkull arrin te derdh Lote ( mos themi qan ) ...dmth .. gjendja e ti shpirterore ka arritur ne nje pike qe asgje nuk i ben me derman .. vecse shfryrjes ne Lot .. qe ne shume raste e lehteson njeriun nga dhimbja qe e mundon ....
by the way ... o e bej te derdhi Lot ky mashkulli qe kam ketu .. ose do e LEJ :P
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 30-09-2004 më 17:04
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
E te duash te pergjigjesh ne ndonje teme qe te pelqen
ste lene rradhe keta........ duhet te rri gjithe diten ne forum
si duket qe te proftas ato tema qe me pelqejne (j/k)
nejse ....bashkohem me mendimin e pinkut
Postuar më parë nga Pink_Girl
Mashkullit i ndodh te qaj edhe kur fajeson vetveten teper.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Auu mua shpesh her per qjef me vjen me qajt sdi jam si Artist lool ne second qaj , por edhe per nusen kam qajt per her te fundit 24.9.2004 Kur e dergova ne Aeroport kur u ktheva ne Shtepi sdi si me u duk dhe Fillova te qajjjjj Keshtu qe Dashuria E keqe..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
awww sa te dhimbsur e kemi gjelon...lum si ajo nuse qe te morri
Tani per temen te gjithe e keni thene qe nje mashkull po arriti te derdhi lot eshte i pikelluar thelle ne shpirt...Te duket si cudi kur derdh lot nje mashkull se ka ate pamjen burrerore, jo aq ndjese sa nje vajze dhe teper i forte per tu perballur me gjithcka...
Une per here te pare kam pare nje xhaxha te qaj kur i vdiq nena..jam habitur qe nje boksier aq mean nga pamja qe kishte arriti te qaje... thashe me vete kur qau ky spaske mbetur me njeri pa qare... ato lot jane shume prekese por me teper kuptim.....
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
eshte e vertete kjo miku im , mua me ka ndodhur , kujtimi i te dashures sime me ben te lotoj dhe pesha e fajit mi djeg syte . dhimbja e shpirtit eshte e padurueshme . nje shok i vjeter me takoi keto dite dhe me te vertete u habit duke me pare te lotoj per ate engjell qe ende e dua kaq shume . nuk eshte dobesi te lotosh por kur loton je i vertete dhe nuk shtiresh . kohet e fundit me kane bere te lotoj shpesh .Postuar më parë nga StormAngel
Krijoni Kontakt