falja nuk egsiston kurre , vec zoti mund te fal . ne nuk falim kurre .Postuar mė parė nga Mina
falja nuk egsiston kurre , vec zoti mund te fal . ne nuk falim kurre .Postuar mė parė nga Mina
mina me kohet qe kane ardhe sot nuk falet asnje lloj tradhtiePostuar mė parė nga Mina
mendimi im eshte se tradhtia eshte shenje mos mirenjohje , mos rrespekti, mungese kulture , dhe edukate, tradhtia eshte kulmi i hipokrizise, dhe kulmi i dy fytyresise , dhe mbi te gjitha eshte mungese dashurie
Eh c'rendesi ka Falja kur eshte kryer tradhetia? Sa para ben falja? A besohet me ai njeri valle? Tradhetia sic e ka vete emrin eshte e hidhur. Askush nuk e do , e mjere atij qe i bie Tradhetia.
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
As njona , nuk falet vallaji , Un per vete po etrathtova dike nuk dua te ma fal hic at qe mund te ma beje ta bej e jo me ma fal sepse as nje Trathti nuk eshte per tu falur , edhe pse me ka ndodh gje qe me kan kap ne shkoll kur isha duke kalu me 1 vajz dhe mandej shohesha qe shoqeja e saj me shikonte dhe e ndala ne rrug dhe i shpreha at qe ndiea per te edhe pse un as gje nuk ndieja por vetem si shaka dhe tani me erdhi koha me dal kur me kapi kjo tjeter me tha cka ke ti kete cka ti them i thash shoqe , mandej erdhi koha qe ta kuptoj se cka kam un cfar Lidhje kisha me te , dhe beri qe te ma fal por un nuk pranova Trathtim nuk ben valla un per vete me nuk rrezikoj sepse Zoti eshte i madh dhe sheh.. per cdo Hap qe ben dhe te njeh aty Per te mire apo per keq.
p.s IShalla nuk i sheh nusja keto..
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
emrin tradhti e ka ajo e shkreta...si e madhe dhe e vogel prape zgenjehesh shume edhe me vertet te vret shpirterisht... une smund te falja kurre nje tradhti cila qofte ajo... po te trahdotj nje person eshte e veshtire te kesh besim prape tek ai/ajo.
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Te gabosh eshte njerezore te falesh eshte Hyjnore
te tradhetosh te dashurin ose te dashuren eshte dicka shumee hidhur per partnerin tend por jane gjera qe ndodhin dhe mosha e re gjithmone i bene kto gabime por ndonjeher nuk mendon ne filim sepse te duket cdo gje e bukur por e mendon mbrapa kur ke vrar zemren e dikujt qe eke dash per shume gjat dhe vjen nje dit qe gjith dashurine e atij ja hedh tjeter njeri dhe eshte momenti qe se nderron dit me sepse ska kuptim jeta pa ate njeri me e do e dashuron por nuk e mendon se ke vrare zemren e nje njeriu te mrekullueshem dhe e keqa ehste kur e braktis iken largohesh me nje tjeter dhe kjo ehste gjeja me e keqe qe zemra atij ose e asaj nuk do te jetoj me gabihemi te gjith jo vetem mosha e re por edhe mosha 40 e ciper ske cti besh edhte jeta gjithmone duhet te kesh durim duhet te falesh ne jete sado qe se mendon qe ate njeri qe ele do ta harrosh por nuk harrohet nuk eshte e lehte
prandaj para se te tradhtoni dike mendohuni mire mendoni qe do thyeni zemren e dikujt qe ekeni dashur for so longthnx all
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
Postuar mė parė nga SeXy^-^ElBa
prandaj para se te tradhtoni dike mendohuni mire mendoni qe do thyeni zemren e dikujt qe ekeni dashur for so longthnx all[/QUOTE]
Ta theksova kete qe the sepseese thua qe para se te tradhtoni mendohuni mire eshte me mire te mos e cosh ne mendje nje gje te tille sepse eshte si ajo anekdoda qe berberi i thote mbretit me brisk ne dore o mbret ti je i plotfuqishem por une te kam ne dore tani dhe mbasi mbaroi pune berberi me te mbreti tha qe ti prisnin koken berberit te tij dhe kur e pyeten pse ai u pergjigj (Mbreti) Nese e mendon nje gje te tille ai eshte ne gjendje qe dhe ta beje ate !!
rrusho ka njerez qe shohin nje djal te mire te bukur ose nje vajz te bukur simpatike dhe nuk e mendojne qe cfare do te bejne por vetem thone qe oh god i like her or him kam qef ta kem nje nat edhe nje nate edhe nje nate dhe kshu fillon dhe tjetri ose tjetra qe ke dash harrohet vetem kur ja thua ose kur e merr veshe nga te tjeret qe e tradheton ktu e kisha fjalen yllo prandaj ka shume njerez qe e bejne dicka te tille dhe e mendojne mbrapa por ateher do jete shume von thuaj sa te duash ti im sorry po aha se gje me ate qe ke pas![]()
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
Postuar mė parė nga Mina
E asnjerit... sepse eshte akt shume i ulet per dy palet...
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Krijoni Kontakt