Ckemi tgjithve ne forum .Un jam i ri si anetar po normalisht si te gjith e kam ditur ekzistencen e ktij forumi si nder me te medhenjte ne gjuhen shqipe.
Gjithsesi ju lutem kush ka mundesi te me ndihmoje me problemin tim ose te pakten te me jape keshilla do ta respektoja shum...
Un jam 16 vjec dhe 2 vitet e fundit kam kuptuar se duart e mija dridhen me shum se ato te shokve te mi qe ma vinin kete vazhdimisht ne dukje.Psh nje filxhan plot un e ngrj me shum shum veshtiresi pa e derdhur ose pa perjashtim kur meerrem me sende ete imeta ose ndonje gje qe do saktesi te madhe me duart kam shum probleme dhe keto dridhje shtohen tmerresisht shum aq sa pothuajse sbej dot asgje kur jam ne ankth ose nervoz...por problemi im me i madh esht e se un jam kitarist dhe per me teper jam edhe ne nje grup dhe mendojme te dalim ne top fest kete vit.un kam dal ne live etj etj...dhe jo e kam dal keq por gjithsesi me vshtiresi te medah pasi sa her qe kam ndonje solo e para niveli ankthin e kam tmerresisht te larte dhe duart me dridhen tmerresisht shum...un nuk jam kitarist me shkolle por jam nga ata qe e kan pasion dhe punoj shum dhe te gjith me thone qe jam shum mir por thjesht duhet te eliminoj emocionet...ne fakt asnji nuk e kupton qe nuk jan thjesht emocione por jane dridhje qe ne raste ankthi behen shum her me te medha.ndonjeher mendoj se pse pikerisht duhet tme binte mua kjo fatkeqesi mgjs sipas informacioneve te mia njerezit me "tremor" jane te shumte...un akom nuk jam vizituar tek nje neurologjist por po mendoj ta bej.deri tani vetem nga alkoli kam gjetur pak qetesi kur pi psh para provave me grupin dhe para live-ve por thjesht nji qetesim minimal...un nuk kam dridhje ekstreme le te themi por kam aq sa te me prishin shum pun si muzikant (dmth qe ta lej fare ndonese instrumentin).
Ndonese ndonjeri pati durim ta lexoje te gjithen dhe ka ndonje eksperience vetjake i lutem shum qe te me thote mendimin e tij dhe ndonje keshille ? esht mir qe te perdor beta-bllokues qe ne kete moshe apo jo ? apo ndoshta esht mir te perdor ndonje droge tjeter ? ka mundesi qe keto dridhje te me largohen pas disa vitesh apo mund te keqesohen ? Anet negative te beta-bllokuesve ?
Kush mund te me ndihmoje i lutem shum ta beje .faleminderit.
Krijoni Kontakt