Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Lady Kad Maska e gurl
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    CDO gje ka nje cikel jete duke filluar me lindjen, rritjen (zhvillimin), maturimin, renien e cila me vone ne menyre te paevitueshme shoqerohet nga vdekja.

August po ti ke ndonje mendim apo thjesht hap tema??

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    pse vdes dashuria ... sepse nuk ekziston dashuria e perjetshme .. ashtu si lind ashtu dhe vdes ...

pse dashurojmee ... ah that's the question ... whyyyyyyyyyyyyy ( instict .. sepse duam te ndjehemi te gjalle ... nje i gjalle ka nevoje per dashuri dhe ngrohtesi .. te marri dhe te dhuroje .. ligji i natyres :P)
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    [QUOTE=Pink_Girl]pse vdes dashuria ... sepse nuk ekziston dashuria e perjetshme .. ashtu si lind ashtu dhe vdes ...
    QUOTE]

Qarte....shkurt....paster.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Noshta mo mir me thon Pse Dashurojm,pse vuajm,pse derdhim lot,kur e dim qe nje dite do vdesi...
    Kshu osht jeta,se ndryshojm dot as un as ti .Secili ka ne e ka vet ne dore ta boj dashurin te jetoj sa me gjat,po ene pak fat do na ndihmote...Ehhh kush e gjeti ket qe ta gjejm ne?
    Thone se ka dashuri te perjetshme...

LoNcJa-SyNi-VeT
    o-le-le firma

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Dashurojme per shkak se kjo na mban te gjalle dhe ne jete dhe kur vdes nje dashuri vdes edhe nje pjese e jona.
    Ose se pakti kshu une mendoj per momentin.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anëtarësuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    ta dinim se do vdiste dashuria e personit qe dashurojim marrezisht sdo dashuronim kurre....sa kalon koha dhe gjerat ndryshojne si edhe vete personat...cke te besh...kshu eshte ndertuar jeta...
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Dashuria nuk vdes kurre! Vetem atehere kur eshte sajuar sa per tu gjendur i perfshire ne dicka. E ne kete rast mund ti japesh 100 emra te tjere pervec atij te dashurise sepse vetem dashuri qe s'paska qene.
    Puna eshte sa shanse kemi te gjejme dashurine. Ate te verteten! Kjo eshte ceshtja!

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Dashuria lind pa vetedije dhe vdes me vetedije
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Dashurojme se nuk jemi perfekt dhe kemi nevoje te plotesohemi.

Dikush tha qe u lodhem duke fol per dashurine. E pranoj qe dashuria eshte nje nga fenomenet me te mistershme me te cilat ballafaqohet njeriu. Mendimi im?

se pari duhet te kemi parasysh qe jo cdo here qe kujtojm se jemi te dashuruar jemi me te vertete. ketu vjen ne shprehje ai shembulli me fluturat qe dikush para meje e ka permendur. edhe pse dashurine secili e perjeton ne menyre individuale prap se prap ajo nuk mund te dale prej disa principeve te cilat definojne gjthcka. kam parasysh ketu rrethin si figure gjeometrike dhe levizjen cirkulare.

nje mendje e ndritur ka thene: ' mesi eshte gjendja ideale' ky eshte princip qe perfshin cdo gje. pra dhe dashuria duhet te jete e ballancuar aq me teper qe ka te beje me dy elemente .. partneret.

dashuria tha dikush pse lind duhet dhe te vdese me fjale te tjera cdo gje qe ka lind edhe do vdesi. nuk jam dakort me kete dhe do mundohem ta sqaroj pikpamjen time. cdo gje ne jete ka moment. qe te rritet cdo gje ka nevoje per ushqim. ketu hyn edhe dashuria. vetem se dashuria ushqehet jo vetem per ta rrit, por edhe per ta zvoglu dhe per ta shhnderru ne urrejtje. nuk du te flas ktu per xhelozine, mos sinqeritetin, egoizmin, etjetj te gjithe elemente qe e helmojne dashurine.

marim rastin ideal kur partneret me dashuri e kan ushqyer dashurine dhe kane arritur ne je pike X. pika X tregon qe ka ardhur koha per te bere nje hap tjeter. ka ardhur koha qe dashurise ti veshim pak pergjegjsi. fjala eshte per martesen. dhe te tjerat me rradhe shikoni prindrit qe mos te zgjatem

ajo qe dua te theksoj eshte se hapi ka moment preciz nese behet para deshton por edhe nese behet pas prap deshton. eshte si puna e ushqimit qe nuk haet as i pabere dhe as bajat.

nje perfundim se e shof qe u lodhet

1-qe te mos vdesi dashurija duhet te ushqehet shendetshem dhe jo te helmohet.
    2- qe te mos vdesi dashurija duhet te vishet me pergjegjesi ne momentin preciz.

Jo cdo kush di t'i zbatoje keto dy rregulla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Acid_Burn : 07-10-2004 më 10:26
    RIPPR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,079

jam plotesisht dakort me ty acid burn

nje perfundim se e shof qe u lodhet

1-qe te mos vdesi dashurija duhet te ushqehet shendetshem dhe jo te helmohet.
    2- qe te mos vdesi dashurija duhet te vishet me pergjegjesi ne momentin preciz.

Jo cdo kush di t'i zbatoje keto dy rregulla
    Acid Burn

mendimi im:

jam plotesisht dakort me kete perkufizim qe i ke bere ti dashurise , edhe une mendoj se dashuria mbi te gjitha eshte ceshtje impenjimi ne jete, dhe sado fjale te bukura qe te themi ne per dashurine, ato kane vlere vetem atehere kur ne e konkretizojme ate ne jete

pra sipas meje dashuria nuk eshte ceshtje abstrakte sic mendojne shumica
    por ceshtje konkrete angazhimi ne jeten e perditshme nga gjerat e medha dhe deri tek hollesirat me te vogla
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 07-10-2004 më 10:48 Arsyeja: no coment

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •