Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 112
    i/e regjistruar Maska e dallandyshe
    Anėtarėsuar
    23-02-2004
    Vendndodhja
    ne bina te ullirit
    Postime
    144

Question Produkt i familjes, mashkullit,shoqerise dhe shtetit.

Me fal i dashur Relax ... te kam demtuar ne brendesin tende me nje fraze ...nuk e kisha drejtperdrejte me ju Odeon po drejtperdrejte me te gjithe ne qe perbejme qullim.... oh me falni prape u nxitova, perbejme brumin, gatesen e pregatitur nga anviset/at tone/tane shqiptar/e.
    Dhe mos i sulmo femrat se do ta kesh jeten e shkurter me ate bashkejetesen tende shif mos ka mbaruar studimi i jetgjatesise ne martesa perfiton gje ti andej nga "shpirt njeriu"?
    Se mos na dalesh tipik mashkull shqiptare, "never married" me 4-5 kalamaj, eshte shume ne mode kohet e fundit.
    Me dergo nje ftese kur te behet ndonje konference ne Tirane me temen tende do te kem fatin te mbaj nje reference do mbetesh me goje e hapur kur te degjosh qe ne vend te flas per femrat do t`ju tregoj "mrekullit" e meshkujve shqiptare ne shoqerine e sotme.
    [ Trimeria-aroma LIRI//Tradhetia-kerrme llum i zi!]

Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Ju pershendes ju te gjitheve qe lexoni kete teme. Mendoj se kjo teme do zgjoje interesin tuaj?
    Femrat sot ne shqiperi kane emancipimin me te madh qe kane pasur ndonjehere. Por a jane vertet femrat shqiptare ne lartesine e duhur per ta merituar kete respekt dhe emancipim!? Une mendoj jo, per arsyet me te thjeshta. Nuk shoh shume femra shqiptare te vleresojne vertet vetveten, nuk shoh femren shqiptare qe vertet te jete kerkuese qofte dhe mbi aspektin me te thjeshte moralin e saj. Me vjen vertet keq kur shoh femren shqiptare me veprime te tilla si pirja e duhanit, alkolit, etj… Ne rruget e Tiranes dal shpesh pasi Tirana ishte endrra ime e hershme, dhe me vjen keq te them qe shoh femra gati te zhveshura ose edhe ato qe vishen skane pike stili apo shije, por shoh nje ekstravagance te shfrenuar qe se kam idene ku do ti coje. Le te flas pak per sjelljen e femrave shqiptare, Shpesh me bie rasti ti takoj mjaft ne rruge, ne pune, te them te drejten edhe une qe jam mashkull nuk pergjigjem dot si femrat e sotshme shqiptare. Pergjigjet tipike dhe pershendetjet e femrave sot neper rruget tona: Ai: ckemi Djana, Ajo: ho plako,
    Ai: Si ke kaluar Vera, Ajo: Palle ariu lale. etj… Qe mos ju flas me per fjalorin e pasur mbi banalitetin qe posedojne. Me vjen vertet keq tek I shoh qe po shtohen kaq shume ky tip femrash tek ne. Me ka marre vertet malli te degjoj zerin e embel femeror te nje vajze shqiptare, Me ka marre malli vertet te shikoj qe kur une ti ngul syte nje femre te bukur ajo te reagoje me kthimin e kokes ne krahun tjeter ose te me shmanget, por sot femrat te ngulin syte me keq se meshkujt dhe te japin dhe ndonje te share qe sta prźt mendja, Psh He mer palle cke qe shqyen syte.Nuk e di por them qe femrat sot mendojne si te shtyjne kohen dhe te plotesojne deshirat e tyre, qe jo rrallehere jane te shfrenuara. Te shikosh nje alamet vajze ulur prane teje ne local tek pi nje paket te tere cigare dhe pi dopjet e pijeve njera pas tjetres sikur te ishin uje, kjo te ben te plasesh dhe te mendosh keshtu do jete bashkeshortja ime! Se doli muhabeti I lokaleve, Femrat sot jane aq te zonjat sa kane per borxh te pijne dhjete kafe ne dhjete locale te ndryshme, si nuk lodhen xhanem. As im ATE qe eshte pensionist dhe qe rri gjithe diten ne kafe nuk jam merr dot per orare lokalesh femrave tona te mrekullueshme. Kam menduar shpesh dhe per shkaqet qe po I cojne femrat tona te bukura drejt ketij degjenerimi total dhe besoj ka vetem nje emer, Financa e dobet e tyre.
    Goca ju ka daja si shpirt, pak me femra ne sjelljen tuaj dhe po patet gje kunder ketyre qe thashe ja ku me keni pergjigjuni.

Mbase kjo teme do ndeze debat por une Odeoni ju them, Vajza, Goca, Cika, perseri ju dua shume, jeni vertet te mira.

Ne qofte se bota ka lindur nga nje trill i zotit, atehere gruaja eshte qenia tek e cila krijuesi i larte ka dashur te paraqese si me te mire anen e paparashikueshme te natyres se saj misterioze.
    Per sa i perket problemit qe diskutohet ne kete teme dua dhe une te diskutoj rreth kesaj ceshtje .

Te tilla femra ka , bile , me sa kam pare une ka dhe ketu ne forum . Por nuk jane me shumice , keshtu qe nuk vlen te diskutohet per to. Aq ja u pret mendja aq flasin , ndoshta dhe kjo ka arsyet e veta qe nje femer te sillet ne ate menyre .

Arsyet mund te jene te shumta , mund te jete e ndikuar dhe nga shoqeria , ose mund te mos jete edukuar ashtu sic duhet nga prindet , ose ose.... qe mund te kete shume arsye .

Eshte e vertet qe femra kerkon liri dhe duhet ti jepet liri , por nuk duhet qe me kete liri ,femra te abuzoje me sjelljet e saj te pahijshme duke reaguar me nje gjuhe banale dhe me nje menyre arrogante , sikur kam cituar shkrimin me siper , qe diskuton antari Odeon_relax . Kjo menyre sjellje nuk i ka hije femrave Shqiptareve . Me vjen keq per te tilla femra qe me sjelljet e tyre ulin veten , por kjo nuk do te thote asnjehere se te tilla femra perfaqesojn (Femren Shqiptare ).
    Pėrmbi za, qė lėshon bylbyli,
    Gjuha shqipe m'shungullon,

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Pyll pa derra ska lal !!! Po ti besh nje krahasim me femrat e huaja jane si nata me diten me kuptimin e mire te fjales !!! vetem nje dicka nuk me pelqen tek femrat shqiptare ,shume mendjemadhe mer daj thu ti kan prek qiellin me dore ,pothuajse 80% e tyre!!! pale ktu nforum i here smahen fare thu ti jan gjithe si J/LO lool

hajt shnet e pare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 12-09-2004 mė 16:32

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

dallandyshe

Citim Postuar mė parė nga dallandyshe
    Me fal i dashur Relax ... te kam demtuar ne brendesin tende me nje fraze ...nuk e kisha drejtperdrejte me ju Odeon po drejtperdrejte me te gjithe ne qe perbejme qullim.... oh me falni prape u nxitova, perbejme brumin, gatesen e pregatitur nga anviset/at tone/tane shqiptar/e.
    Dhe mos i sulmo femrat se do ta kesh jeten e shkurter me ate bashkejetesen tende shif mos ka mbaruar studimi i jetgjatesise ne martesa perfiton gje ti andej nga "shpirt njeriu"?
    Se mos na dalesh tipik mashkull shqiptare, "never married" me 4-5 kalamaj, eshte shume ne mode kohet e fundit.
    Me dergo nje ftese kur te behet ndonje konference ne Tirane me temen tende do te kem fatin te mbaj nje reference do mbetesh me goje e hapur kur te degjosh qe ne vend te flas per femrat do t`ju tregoj "mrekullit" e meshkujve shqiptare ne shoqerine e sotme.
    Ju pershendes dallandyshe:

Nuk po te kuptoj vertet! Ose ju me njihni mire, ose aspak fare. Gje per te cilen dyshoj? Sa per ofezat nuk prekem aspak e dashur sepse nuk ofendohem nga fjalet e nje te panjohure, dhe kur hapa kete teme mora parasysh dhe kontradiktat.
    Dallandyshe odeon nuk po sulmon aspak femrat dhe sduhet ta nenkuptoni kete teme si nje sulm mbi femrat por si nje analize mbi nje aspekt te pare ne ditet e sotme. Dallandyshe nuk e di po ju po hipotezoni mbi bashkjetesen time, skeni dijeni per asgje mbi personin tim. Nejse une do te thoja qe vese si ironia, sarkazma apo tallja, nuk te cojne larg. Zakonisht sjam njeri konferencash dhe per kete po ju heq mundimin e lodhjes per te ardhur ne konferencat te ashtuquajtura te miat.

Dallandyshe vijoj me poshte me keto per ju:
    Armet e natyrshme te femres
    Natyra i ka caktuar femrat per ate qe ne gjuhen e artit quhet (colpo di scena) vertet per pak vite natyra u dhuron atyre bukurine e harlisur, hirin joshes e plotesi formash, ne kurriz te gjithckaje tjeter jetes se tyre, derisa gjate atyre viteve, te jene te zonjat te pushtojne fantazine e nje burri ne ate shkalle qe ai te detyrohet ndershmerish te marre njeren prej tyre per tere jeten. prandaj natyra i ka dhene gruas, ashtu si cdo krijese tjeter, ca arme e ca mjete qe i duhen per mbrojtjen e egzistences se saj,

Nje goditje mjeshterore e natyres me femren
    Me grate natyra ka kryer nje goditje mjeshterore ka bashkuar ne to, ne nje kohe te caktuar te rinise , te gjitha bukurite dhe yshtjet per te terhequr fort veshtrimet e perhumbura te burrave, per ti shtyre ato ne tundim, ua mpin cdo mendim dhe i con ne rrenim, eshte natyra qe krijon vashen.... per te cilen njerzit mallkojne njeri tjetrin dhe popujt shfarose. eshte po ajo qe u ka dhene dhe nazet, te cilat nxjerrin ne pah bukurine dhe, kur eshte e udhes, e zevendesojne.

Mburrja femerore
    Mburrja e grave, edhe kur nuk eshte me e tepruar se ajo e burrave, ka te keqen se perqendrohet mbi te gjithe objektet materiale, dmth mbi bukurine e saj, pra mbi luksin, zbukurimet, salltanetet.....ky fakt se bashku me inteligjencen e saj te paket, e ben gruan te priret nga shpenzimet shkaperdredhese. ndersa meshkujt krejt ndryshe ata drejtohen nga pushteti inteligjenca, dituria guximi e keshtu me rradhe.

Gruaja dhe komanda
    Qe gruaja te jete e caktuar nga natyra per t`u bindur zbulohet nga fakti se cdo grua, kur vihet ne poziten e panatyrshme per te qene plotesisht e pavarur, bashkohet menjehere me nje burre te cilin e le ta udheheqe e ta zoteroje, sepse ka nevoje per nje padron, po te jete e re do te jete dashnore po te jete ne moshe nje rrefyese.

E meta themelore e gruas
    E meta themelore e gruas vjen nga padrejtesia. vec kesaj ndikohet nga fakti qe grate duke qene te dobta jane te detyruara nga natyra qe mos perdorin forcen, por dinakerine. qe ketej rrjedh shkathtesia e tyre instiktive dhe prirja e papermbajtur per te genjyer... nga kjo e mete kryesore qe vura ne dukje dalin dyfaqesia, pabesia, tradhetia, mosmirenjohja e keshtu me rradhe.

Perse lidhet gruaja ne martese
    Seksi femeror kerkon dhe pret nga ai mashkullor cdo gje, ose gjithcka qe deshiron per te cilen ka nevoje, kurse seksi mashkullor kerkon nga ai femeror, piksepari dhe haptas nje gje te vetme. prandaj eshte dashur te behet marreveshja qe, me qellim qe seksi mashkullor te marre nga ai femeror ate gjene e vetme vetem ne qoftese, si shkembim, kujdeset per te gjitha gjerat e tjera, pra edhe per femijet qe kane lindur nga bashkimi: mbi kete marreveshje mbeshtetet mireqenia e gjithe seksit femeror.

Femra dhe paraja
    Thelle ne zemer grate jane te bindura, se burri e ka per detyre te fitoje parana, ndersa ato ta shpenzojne: vete fakti qe bashkeshorti i dorezon gruas parate per shpenzime, ia ngulit asaj kete mendim.

vajza e detit Maska e allOrNothing
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Vendndodhja
    ne Tirane por e dua Vloren e bukur
    Postime
    6
    Pershendetje Odeon dhe te tjere miq te dhomes...

te pergezoj per temen, skam shume qe ndodhem ne Shqiperi dhe se prisja qe nje teme te tille ta ngrinte nje mashkull, mendova se ky ishte vetem nje konkluzion i imi mbi femrat shqiptare tani. Te them ate qe ndjej e kam te veshtire, sepse sa here caj turmen e perditshme te qytetit (te them me vrap do qe pak) me duket sikur me merret fryma apo sikur jam nje pike uji ne kete pellg te madhe minifundesh e barqeshzbuluar. Jo se kam gje kunder tyre, po me vjen ndot nga vulgariteti i femres sot, e me duket sikur ne fund te fundit dhe mashkulli shqiptar e ka pranuar kete. Sikur te qene meshkujt shqiptar me shume selektiv ndoshta do te ndryshonte dicka. Dhe pervec permes parave te arrinin ta joshnin vajzen dhe me fjale e me shikime, ... Nuk ka mashkull me duket sot qe ta marri ne dore situaten apo te marri hapin i pari... sikur dhe per tu prezantuar me nje vajze apo per ti thene nje kompliment. NUK ESHTE ASPAK E VERTET qe nuk ka femra sot qe nuk e pranojne komplimentin e qe sdo ta kthejne me buzeqeshje. Nje nder to psh jam une.
    fola shume me duket...

vajza e detit Maska e allOrNothing
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Vendndodhja
    ne Tirane por e dua Vloren e bukur
    Postime
    6
    Femra dhe paraja
    Thelle ne zemer grate jane te bindura, se burri e ka per detyre te fitoje parana, ndersa ato ta shpenzojne: vete fakti qe bashkeshorti i dorezon gruas parate per shpenzime, ia ngulit asaj kete mendim.[/QUOTE]

Atehere nqse ne femrat do shkonim pas disa konkluzioneve te nxjerra nga kushedi se kush dhe kur, per meshkujt i binte jo vetem qe te mos martoheshim kurre, po mos te ndjenim kurre dashuri per asnje mashkull. Sepse meshkujt per kete apo ate arsye jane keshtu e ashtu...edhe yyyyy nje liste e gjate me pika pse duhet ndejtur larg tyre. Dhe perfundimi?! Nje clue e vogel: Mund te kishim humbur ate te miren qe po na kalonte para syve.

i/e larguar Maska e princess
    Anėtarėsuar
    17-06-2003
    Vendndodhja
    venezia, Itali
    Postime
    59

sipas meje

Citim Postuar mė parė nga titi_ali_demsi
    Pyll pa derra ska lal !!! Po ti besh nje krahasim me femrat e huaja jane si nata me diten me kuptimin e mire te fjales !!! vetem nje dicka nuk me pelqen tek femrat shqiptare ,shume mendjemadhe mer daj thu ti kan prek qiellin me dore ,pothuajse 80% e tyre!!! pale ktu nforum i here smahen fare thu ti jan gjithe si J/LO lool

hajt shnet e pare
    Un do thoja te kunderten, d.m.th jo me kuptimin e mir te fjales....

kur erdha ne itali per here te pare ,kisha nje ide jo te mire per vajzat italiane, por pasi vajta ne shqiperi kete vere, jau kam bere hallall vajzave italiane dhe jam lemerisur me vajzat shqiptare.....

Ndryshojne shum:
    vajza shqiptare arrogante, cdo dit cohen ne mengjes hedhin nje kile krem puder ne surrat ,vene takat 20 cm, rrin pa buke ne shtepi dhe rrobat i blejne. Dalin gjith diten neper lokale, nuk u mjafton vetem paraditja por dalin edhe mbasdite....aman mi femra nga ju ēon mushka nga?? Pse mos te punojne , te kene leket e tyre dhe mos te varen nga askush tjeter, fabrika ka plot , po shkojne gjysherit tane te punojne se nuk shkon asnje i ri, ka pak vjaza qe shkojne neper fabrika, po pse ato i paska bere lopa ndresa keto te tjerat nena e bukur. Me vjen inat kur te pispillosura me cigare ne dore ofendojne ato qe punojne ne fabrika, epo vajza te dashura ato kane dinjitetin e tyre , dhe leket e tyre ,qe i kane fituar vet me djersen e tyre.

persa i perket vajzave italiane, nga e hena gjer te premten o punojne o studiojne, dhe vishen shum normal dhe nje tualet teper te lehte, ndonjera nuk ben fare....
    ndersa te shtune e te djele del, dhe defrehet vertet, eshte e vertet qe n,q,s sheh nje cun qe i pelqen ben seks me te , por e ben per qef mor vlla, nuk shitet.

po ju tregoj dicka qe i ndodhi nje shokut tim:
    ai punon me nje firme austriake , kishte ftuar nje dite per kafe dy klienta austriak te cilet kishin ardh per her te pare ne shqiperi. Te tre dolen nga blloku, dhe pasi kaluan nja 20 min njeri prej austriakeve i thote ketij shokut tim. Po ti aty ku dalin prostitutat me solle. Ky shoku im shtangu, dhe i tha :ketej del rinia, ketej eshte xhiroja....austriaku i kerkoi te falur disa her,dhe i tha: pash gjith keto femra te zhveshura qe ecin vetem ne rruge dhe qe hapin syte sa andej ketej.
    Po kesaj ca i thoni,.....mir nami ketej na ka dale qe na ka dale por edhe aty ne vendin tone ........

Odeon_ relax-it i jap aq te drejte dhe kur ka hapur temen ka zgjedhur fjalet me te duhura.....
    Uroj te ndryshoje kjo sjellje e femrave ne shqiperi, sinqerisht uroj.
    Pershendetje te gjithve

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Me ke bere te mbaj barkun me dore me kete histori

Citim Postuar mė parė nga princess
    po ju tregoj dicka qe i ndodhi nje shokut tim:
    ai punon me nje firme austriake , kishte ftuar nje dite per kafe dy klienta austriak te cilet kishin ardh per her te pare ne shqiperi. Te tre dolen nga blloku, dhe pasi kaluan nja 20 min njeri prej austriakeve i thote ketij shokut tim. Po ti aty ku dalin prostitutat me solle. Ky shoku im shtangu, dhe i tha :ketej del rinia, ketej eshte xhiroja....austriaku i kerkoi te falur disa her,dhe i tha: pash gjith keto femra te zhveshura qe ecin vetem ne rruge dhe qe hapin syte sa andej ketej.
    princess te pershendes:

Mos me thuaj qe kete histori e ke te sajuar, se vertet eshte sa per te qeshur por dhe per te qare bashke. princess eehhh ky eshte realiteti i sotshem o gocave tona te mrekullueshme dhe per kete ndjehem i ofenduar sepse dhe une jam shqiptar dhe sdua qe te shahemi per asgje. Goca ju ka daja lezetin e muhabetit ju lutem pak me femerore.

Fakti qe ne jemi shume me liberale se sa vendet e tjera nuk duhet te na ofendoje por te na beje krenare ,
    Qe kur kam ardhur jashte shtetit skam pare nje cun per te qene te gjithe vishin sikur kan dale nga shtepija biles dhe floket i kan te pakrehur
    A te lumsha o shqiperi kur njerezit dishin si te mbaheshin
    !!!

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •