Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 112
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Bebushe

Citim Postuar mė parė nga bebushe
    Fakti qe ne jemi shume me liberale se sa vendet e tjera nuk duhet te na ofendoje por te na beje krenare ,
    Qe kur kam ardhur jashte shtetit skam pare nje cun per te qene te gjithe vishin sikur kan dale nga shtepija biles dhe floket i kan te pakrehur
    A te lumsha o shqiperi kur njerezit dishin si te mbaheshin

Ju pershendes:

Nuk kam asgje kundra nga ato qe thua por cdo gje me karar tu befsha se te merr lumi i thone nje fjale. Liberalizem eshte nje fjale e madhe ne botkuptim dhe si fjale ka edhe perkufizimet e saj. Bebushe shfleto fjalorin e dashur se cdo te thote liberalizem dhe ndaje kete fjale nga fjalet Absurditet, Anarshi, Budallallek, etj...

Bebushe liberale quan ti amoralen? ketu konsiston dhe pyetja e temes e dashur.

Amorale se vishen si ti doje qefi ?

Kjo po qe eshte budallallek

Freedom to wear anything you want per kete duhet te flitet jo per imoralitet i ka ikur koha imoralitetit ka dale jashte mode +
    !!!

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Bebushe

Citim Postuar mė parė nga bebushe
    Amorale se vishen si ti doje qefi ?

Kjo po qe eshte budallallek

Freedom to wear anything you want per kete duhet te flitet jo per imoralitet i ka ikur koha imoralitetit ka dale jashte mode +
    Ok meqe te pelqen ty keshtu, keshtu e leme.

i/e regjistruar Maska e lorina
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Middle Earth- :)
    Postime
    79
    pershendetje,

po pse thoni vetem per femrat e moshave te reja..?? po grate e moshave mbi 30.. ato te shikonin ate qe kishe ne krah dhe ta zhvishnin me sy.. keputeshin me keq se moshat e reja..

Me rastisi te shkonim ne bashki per certifikate ditelindje.. U befasova aq shume nga goja e poshter qe kane filluar te perdorin grate.. e leshonte llafin dhe nuk skuqej per qamet.. mire te tjera por burrin e kishte prane dhe ai i ziu nuk i bente as gek as mek..
    me erdhi bertet keq, dhe u ofendova une si femer nga kjo..

Sa per veshjen, cigaren, uljen ne tavoline, bisedat, nuk di ku te filloj..

lorina
    I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones

Me i llaf i paskan bo zap grate burrat e shkrete eee
    ai sa kot meshkuj qullavece sa gjynah po me vinka
    vate dhe kjo pune
    !!!

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Odeon_relax !

Teme shume e qelluar , te jap te drejte per cfare shkruan , nuk kam c'te shtoj dhe cfare te paksoj shkrimeve te tua .

Respekt per ty dhe per ata qe e vlersojne kete teme .

Pershendetje nga Alba
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Lorina

Citim Postuar mė parė nga lorina
    pershendetje,

po pse thoni vetem per femrat e moshave te reja..?? po grate e moshave mbi 30.. ato te shikonin ate qe kishe ne krah dhe ta zhvishnin me sy.. keputeshin me keq se moshat e reja..

Me rastisi te shkonim ne bashki per certifikate ditelindje.. U befasova aq shume nga goja e poshter qe kane filluar te perdorin grate.. e leshonte llafin dhe nuk skuqej per qamet.. mire te tjera por burrin e kishte prane dhe ai i ziu nuk i bente as gek as mek..
    me erdhi bertet keq, dhe u ofendova une si femer nga kjo..

Sa per veshjen, cigaren, uljen ne tavoline, bisedat, nuk di ku te filloj..

lorina
    Me mire mos trego fare he te keqen se e dine vete ku jane. Sa per grate e martuara te them te drejten sja hedh syte fort se me interesojne gocat e reja

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Alba ju pershendes

Citim Postuar mė parė nga ALBA
    Odeon_relax !

Teme shume e qelluar , te jap te drejte per cfare shkruan , nuk kam c'te shtoj dhe cfare te paksoj shkrimeve te tua .

Respekt per ty dhe per ata qe e vlersojne kete teme .

Pershendetje nga Alba
    U mundova te hedh nje teme per te cilen ka c`flitet packa se dikush e merr si sulm ndaj femrave gje e cila nuk eshte e vertete. Por nejse edhe kontradikta ka qellimin e vet, dhe ne kete rast eshte moderim ne mendime.

Alba te pergezoj dhe une per temat e tua qe me iluminojne shpesh per gjera qe nuk i di. Me respekt Odeoni.

Mbremja Matures Maska e PrettY_EL
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Postime
    200
    Odeoni ...ta mbeshtes mendimin edhe mu be qejfi se u hap kjo teme. Une per vete kam ikur nga shqiperia e vogel, por kur shkova ne shqiperi mbas shume vjetesh me beri shume pershtypje veshja ne vecanti. Vertet eshte gje e mire te mbahet femra por mos e teproje. Femrat ne shqiperi pinin duhanin dhe alkoholin vetem e vetem te dukeshin cool. Veshja ishte problemi me i madh per to, mendoheshin gjithe diten se ca do veshim naten ne xhirro. Edhe eshte e vertete qe shumica e tyre nuk dine se ca do te thote te jesh femer me klas dhe karakter. (po mire i ka thene njeri njehere e me pare "kur gjeti evgjiti kos lyevi dhe b***** ). Nuk dua te ofendoj njeri me keto qe po shkruaj se aty me domosdo qe kishte edhe femra qe silleshin dhe visheshin ne menyren e duhur. Edhe per ju qe thoni qe eshte liberale....liria gje e mire eshte por me karar dhe me lezet.....
    PS. nqs keni mundesi dua qe njeri nga ju cunat te shkruaje se kur mund te quhet nje femer klasi

e mira e te mireve Maska e fabi
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    101
    Tema Shume E Bukur Dhe Shume E Sakte Dmth Jane Gjera Qe Te Gjithe I Dime Dhe Na Vjen Keq Per Gocat Ne Shqiperi(zoti I Ndihmofte Se Hall Kan Mavriat Ato)
    Peace Out
    jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •