etan mos merresh gje me trafikun e fildishit ti??
A ke nevoje per ndihme?
etan mos merresh gje me trafikun e fildishit ti??
A ke nevoje per ndihme?
Fildisht po desh ta jap falas dhe tregeti te paligjshme s bej,,,punoj ne nje fabrike buke ,,,vetem koncepti ndryshon pak ketu se nuk ben buke ti por kotrollon te tjeret je pak a shume drejtuesi i punes,,,sepse pronari rri vetem ne zyre dhe ti duhesh te besh gjithcka.Ketu kam ardhur qe ne moshen 18 vjecare dhe me ka sjelle pronari grek vetem pse me degjoi ne Greqi qe flisja ferngjisht .....e keshtu me rradhe ...punoj me grekun por deri sot vetem dhjete fjale greqisht di .
Afrika ,,,,fantastike ,,,,,uroj qe te gjithe nje dite te na beni nje xhiro ketej .
A ka zezakė atje, Etan? Patjetėr qė jo,,,se janė dyndur tė gjithė kėndej nga ne.Postuar mė parė nga etan
Po mirė, ndonjė shoqe tė ngushtė a ke ? Se vetėm punė,14 orė nė ditė , nė mes tė Afrikės, sikur s'ka kuptim ...Hajde mos ma vėr re, se vdes unė pėr njė ēikė thashetheme....
E tani, nė emėr tė grupit forumor, tė kėrkoj ( brenda mundėsive qė ke) , tė bėsh ca foto tė vendit aty, e tė na i tregosh . Kuriozitetin e kemi tė madh.
Thanks e kalofsh bukur !
Where does a thought go when it's forgotten?
E gjithe bota eshte e bukur!Kam degjuar fjale te mrekullueshme per natyren e Afrikes!Pasi kam degjuar per shqiptar qe jetojne ne Alaske nuk me qudite asgje!
Ne Alaske ke nji SMOD ktu qe s'po nin hic per ftohte..lol
Un kam nigju se ka shqiptar edhe ne New York..![]()
...
Po qe e paskam zili kete se aty ku eshte vetem 7 shqiptare ka:P se ketu ku jam une ka shume dhe sa here mblidhen vetem sherr:P
etan te vi nje xhiro une?
Lale Edhe Un Knej Jam Po Jan Ne Afriken E Jugut(johanneburg).
Jemi Ca Larg.
Edhe Ne Jemi Nja 40 Veta Knej.
Po Te Rinj Qe Rrime Vetem 10 Jemi.
Te Pershendes Dhe Te Uroj Fat.
Qe kishte shqiptare ne Afriken e Jugut e dija, por per ne Kamerun nuk kisha degjuar ndonjehere. E temerrrshme. Te shkoje njeriu me deshire te behet skllav (14 ore pune). Nejse mbase nga halli ka shkuar.
Une 8 ore e mezi i shtyj. Dal 7 here per kafe e nje here per kapucino, lol. Kam kerkuar edhe salep ne dimer por s'kam gjetur.
HAKUNA MATATA
Nje organizate eshte mundu qe te gjej nje vend ne bote ku ska shqiptare por pa sukses,ashtu qe vendosin te shkojne ne hene.Postuar mė parė nga MiLaNiStE
kur shkojne ne hene njeri prej atyre thote tjetrit mexi e gjetem nje vend pa shqiptare dhe ai gezohet.
por pas nje kohe e shohin nje njere me nji kolice i cili non-stop bertet:AKULLORE,LIMONADE,BOZE.....bujrum mushteri.........shaka
Fjala e urte,eshte fjale e zjarte
Core sa e shpejte qe je mi per nje here ne thela .....
Cuna ta bofte Zoti hallall e me qe te ka more molli per shqipe anej ka nahija jote na e boj nje ftese zyrtare e une per vete me familje me ke pulle poste nja 3 jave se s'ben. Po duhet te me premtosh qe ke me morr off se une kom qejf me gjezdis.
Ja kalofsh mire e cfare do pune qe ben te shkofte mare.
Ene mos ngataro komet me noj pele nera se ka me te dal nje kacabun i vogel e kane me te bo konge se ata ne kosove......lol.
Haj tung nje here.
In the Lord,however,woman is not independent of man, nor is man independent of woman. For as woman came from man, so also man is born of woman. But everything comes from God.
I Corinthians 11:11 (NIV)
Krijoni Kontakt