Postuar mė parė nga etan
Po diēka me shume per pagesen a mund te na e thuash n.q.s. ka mundesi.Se te punosh aq ore ne dite nuk eshte e lehte,mua me duket nje sakrifice e madhe.Te pakten a te ngrohet xhepi mire?
Postuar mė parė nga etan
Po diēka me shume per pagesen a mund te na e thuash n.q.s. ka mundesi.Se te punosh aq ore ne dite nuk eshte e lehte,mua me duket nje sakrifice e madhe.Te pakten a te ngrohet xhepi mire?
Postuar mė parė nga misterioz
e po perderisa se ka 7 vjet atje ne afrike sigurisht qe i ngopet xhepi ore
Etan e lexova me vemendje kte temen tende... shume interesante![]()
--------------------------
Per pagesen ...gjynah te qahem ,fillimi ishte i veshtire por tani shume mire eshte tre kater here me e madhe se Evrope ose Amerike ,(kuptohet kjo eshte vetem per te bardhet )pagesa dhe plus disa privilegje " qe te ofron shoqeria(shtepine,ushqimin ,larjen ,doktorin ,nje guzhinjer ,nje pasturese,-s dua qe te tallet njeri de -makine,bileta vajte ardhje dy here ne vit etj)......por eshte e lodhshme ,dhe nje tjeter realitet eshte afrika .Nese nje dite do kem kohe me te lire do ju dergoj disa foto - bye njehere per njehere
Hej Helene kur te duash te vish ftesen e ke gati ....![]()
Pse nuk thua ti Etan qe o burra te mblidhim kemi ckemi ketej .. dhe na prit Africaaa (lol)
Ne fakt duhet ta bejme ndonje trip andej ... por problemi qendron sma mban![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink Mos Bej Vaki Te Vish Moj Se Te Kapin Jevgjit Dhe Te Bejne Supe Me Zarzavate.
Mos ki frike moj Pink se do te te ve truproje ,,,,,,
Etan shume flm qe me pranon te vijevetem se sa foto qe kam pare une te Camerunit me ngriten qimet e kokes perpjete kshuqe na trego ndonje me te hajrit
)
undefinedetan hallall paske vullnet ,po skishte ndonje vend tjeter me zgjedh ,gjithe kjo bote e madhe ,nejse mbase do me shtu popullsin e bardhe ene pagohesh mire se vallai ,ska mundesi tjeter,ok lal ta bofte zoti mbare e mire ,i zoti e di ku i piko catia. tung
i lexova te gjita edhe ju thuni se nuk ka shqiptar ne afrik qe punojn eshte e vertet ae ka edhe me shume se une kame 3 shoke qe punojn ne afrik ne gjibuti ka qe 2 vjet qe punojn atj edhe kismet edhe une ket vit. ju pershendes
Krijoni Kontakt