Kujdes kur fle noten atje ne kamerun nga miza cece dhe nga xaxat se sta pertojne ata...
Kujdes kur fle noten atje ne kamerun nga miza cece dhe nga xaxat se sta pertojne ata...
Njohe nje goce Shqiptare qe para gati 1 viti shkoi ne Somali me nje organizate Angleze
dhe kur u kthye tregoi per shume gjera qe me lane vertet me goj hapur.
Ishte kenaqur dhe ishte nje esperience qe me sa pashe dhe kuptova ajo nuk do te harronte kurre. Ndonjeher nuk eshte dhe puna qe te jep kenaqesi por kombinimi i te dyjave bashke eshte mrekulli./
Jam JETUS jo TREGUS!.
Dhe ne Afrike ka vajtur shqiptari.....hallall!
Etan, nese nuk e ke bezdi.....cfar pune ben ti aty me qe ke dhe 7 vjet....jam kurjoze.
Dare To Be DIFFERENT!
..xX..24/7 365 Sarandiote..Xx..
Puna qe bej ....?Mbase nje here tjter tinker bell ,dyshoj se nuk do ta kuptosh ose me mire qe s di se si te ta them ,diku druaj talljet ,mbase njehere tjeter
etan mos u druaj, emigrimi keto pune ka.
Mos duan te shkojme ne emigrim dhe te behemi presient i atij Shteti?
Keshtu qe mos u druj.......trego
*Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
*There is no such thing as no chance.
*There's a better way to do it.......... find it
*If you can dream it, you can do it
*You haven't failed until you quit trying
*Success doesn't came to you..........you go to it.
a ka noi ven tbotes qe ska shqipo?
etan interesante qe punoke ne afrike
nejse, te uroj gjithe te mirat
wAaAaAAaa jam sh e habituuuur :|
Shume interesante. Me sa di une emigrimi i mirefillte i shqiptareve ne afrike ka ekzistuar vetem ne South Africa ku ka nje numer te konsiderueshem qe kane ikur qe para luftes se dyten boterore. Gjithashtu ne South Africa ka nje numer te konsiderueshem grekesh....bashke dore per dore ngelem neve lol. Pershendetje Etan...me siguri qe do jete nje eksperience shume unike.
Krijoni Kontakt