Close
Faqja 22 prej 48 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 477
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Shih, miku do na mesoj se si quhet "makedonia" tani.
    Hahahahaha
    O ik o turpi ik largohu dhe hiq ate avatar idiot se na qelbe
    Flamuri ne ate kuptim nuk eshte idiot por ironik mabse se kuptove!
    Flamuri eshte nje simbol se disa njerez per ate simbol humben jeten !
    Ska rendesi se kush eshte populli !
    Duhet te tregojme pak respekt per te gjith njerzit dhe per simbolin e tyre !!!!!!!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Flamuri ne ate kuptim nuk eshte idiot por ironik mabse se kuptove!
    Flamuri eshte nje simbol se disa njerez per ate simbol humben jeten !
    Ska rendesi se kush eshte populli !
    Duhet te tregojme pak respekt per te gjith njerzit dhe per simbolin e tyre !!!!!!!
    Kjo ofendon nderin dhe kulturen time shqiptare. Dhe te lutem mos me spjego ti mua gjera qe nuk i kupton vet.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Kjo ofendon nderin dhe kulturen time shqiptare. Dhe te lutem mos me spjego ti mua gjera qe nuk i kupton vet.
    une fola per flamurin
    per kosoven kam shkruajtur me siper
    i kuptoj shume mire gjerat sta ka fajin flamuri shaj ate qe ta thote jo simbolin!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Shih, miku do na mesoj se si quhet "makedonia" tani.
    Hahahahaha
    O ik o turpi ik largohu dhe hiq ate avatar idiot se na qelbe
    Ik ore qorr !

Avatari im eshte nje leter igjenike me flamurin grek .

Gjaku im nuk eshte si i tiji miko, - ai eshte grek - une jam shqiptar; megjithkete, ai e ka respektin tim. Dhe eshte e drejte e tija etnike kulturore dhe njerzore te shtyje te tijen deri sa ti mbaroje.
    Pastaj te hesht si njeri i gabuar dhe ne pendese.
    Ti je vetem nje **** , NE shqiptaret nuk jemi impulsiv por te matur . Nuk jemi qorr si ty , por jemi symprehte ! Prandaj ik ti se ky eshte forumi SHQIPTAR !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    une fola per flamurin
    per kosoven kam shkruajtur me siper
    i kuptoj shume mire gjerat sta ka fajin flamuri shaj ate qe ta thote jo simbolin!
    Ta thash dhe po ta perseris:
    Te luash me simbolet e kombeve - per mua si shqiptar - eshte perfundi cdo niveli ndershmerie dhe moraliteti njerzor.

Por ty s'ta kap truri as edhe sikur ta pikturoj.
    -Pra une te them: - mos ofendoni simbolet nacionale te popujve, sepse kete gjest te shemtuar mund ta bej secili jevg edhe me flamurin tend. Ofendoje grekun ne person po pate gje, ti dhe ai miku yt grek.

Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Ik ore qorr !

Avatari im eshte nje leter igjenike me flamurin grek .

Ti je vetem nje **** , NE shqiptaret nuk jemi impulsiv por te matur . Nuk jemi qorr si ty , por jemi symprehte ! Prandaj ik ti se ky eshte forumi SHQIPTAR !
    Ik malaga, mendon boetha jote se me nje gjest te tille jevgo-grek do mund te na hysh ne qef ne shqiptareve?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 08-01-2010 mė 20:00
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    me vjen shume keq per ju! Kur nje njeri ka nje mendim ndrushe nga ju dhe e qyani armik!Cdo njeri ka mendimet e tija ska pse ti vesh tabele te tille!
    Njerzit e llogjikshem flasin me fakte !Me siper une nuk po shikoj fakte por vetem llafe!
    Ne qofte se gjen fakte une jam e para qe do bie dakort me mendim tuaj!!Emri aleksander ka nje kuptim ne gjuhen greke sa do te mundohen te japin emra te tjera.
    mbase duhet te kthemi ne tema!

Aleksandri i Madh, gjuha Burashaski dhe Iliret e Pakistanit

Se pari nuk i thash armik pse ai ka ni mendim ndryshe po pse ai u shpreh ne mnyre armiqsore kur tha "JUve kjo ju djeg" neve realiteti nuk na djeg neve realiteti na knaq na ben te lire na e flladit shpirtin i thojm na knej .

E sa per kuptimin qe ka ne gjuhen greke u spiegu shum mir qe mund te ket kuptim edhe ne gjguhen gjermane edhe ne gjuhen turke e arabe etj etj e kushe e di sa kuptimet n'sa gjuh munet mi pas , po e verteta osht veq ai kuptim qe e ka kuptimin bukfal si ne rastin e Akexandrit ku nena e ka pare ne ender dhe ai ke le si nander , ailesinander .
    We are all Aliens

Te luash me simbolet e kombeve - per mua si shqiptar - eshte perfundi cdo niveli ndershmerie dhe moraliteti njerzor.

-Pra une te them: - mos ofendoni simbolet nacionale te popujve, sepse kete gjest te shemtuar mund ta bej secili jevg edhe me flamurin tend. Ofendoje grekun ne person po pate gje, ti dhe ai miku yt grek.
    baptist! Une jam shqiptare po jo me sy te mbyllura si ty?
    Nuk mundova te te sqaroj dicka po megjithate ne qoftese nuk kupton ketu jam te te sqaroj!

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    baptist! Une jam shqiptare po jo me sy te mbyllura si ty?
    Nuk mundova te te sqaroj dicka po megjithate ne qoftese nuk kupton ketu jam te te sqaroj!
    Urdhero - na ndrit!
    Aeneas Dardanus

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309

Ik malaga, mendon boetha jote se me nje gjest te tille jevgo-grek do mund te na hysh ne qef ne shqiptareve?!

Citim Postuar mė parė nga Iliri. Lexo Postimin
    bravo i thone gomarit jo njeriut

Faqja 22 prej 48 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga jeta e njerzve tė shquar
    Nga DoLpHiN nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 16-11-2014, 22:14
  2. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  3. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  4. Testament-Privilegjet” e Aleksandrit tė Madh pėr ilirėt
    Nga Tirana nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-09-2006, 06:16
  5. Jetėshkrime nga njerėz tė menēur!
    Nga Davius nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 20-05-2005, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •