Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    KARL MARKS Maska e InF-Sm[0]keR
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    GJERMANI :P
    Postime
    228
    Ej rejdo bo vaki tani nuk jam mo i infernos por po te them qe jo dy vjet te kesh ti por dhe 10 vjet me cunat e InFeRnOs nuk ke per te pas shoncin me fitu, se mire ta tha ai ti shkulin dhomet me ak-47.Me qe ra llafi te ak47 pyt VISIN se ai di si ti shkuli me mire se una
    Dhe sa per ate 3 vs 3 e bojm NE 2 vs 3
    PO ta them ne i her se nuk ke shoncet me loz me infat, se dhe ne CPL kane per te dale maje men
    MOS BO SHUME LLAFE POR STERVITU PAK REJDO
    Ok hajt kalofsh mire dele :P
    ..si lo ammetto sono sincero
    ma non trovo cosģ assurdo
    se ogni tanto mangio lacrime
    e mi perdo..

Bordi Drejtues Maska e REJDI
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Switzerland/Zurich
    Postime
    244
    okk , por kur ta bojme neshjen , do i filmojme qe ti nxjerrim ne internet !
    |---Lojra ne PC

Swiss^Boy

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Lutjuni zotit qe nuk jam une ne shqiperi...Se nje here ne jave do vija dhe do fitoja nga 20.000 lek...Te shohim ne vere nese do Shihen me cmime si keto..Sdo vihen besoj se nuk ka kuptim te fitoj vetem skuadra ime...RUSPEKT
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    DO i ve minat asaj infernos...Ok dhe mos beni shume reklama...:P
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Hold_my_pencil Maska e InF^jaM
    Anėtarėsuar
    08-07-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    144

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga kokashta
    DO i ve minat asaj infernos...Ok dhe mos beni shume reklama...:P
    HAHAHAHAHAHAHA tiiiiiiiiiii te vesh minatttttttttt HAHAHAHAHAHAHAH po nuk ke shoncin te lush me ne jo te vesh minat hahhahahahhhhha nuk e di se ku luan te me thuaj venin kurr te te them kush je ok dhe sa per minat nuk ke shonce dhe nuk dua ta zjasesh shume kete muhabet dhe pre reklamen e bejme se ne jemi me te miret ok te gjithe ato qe kane ardhur nga jashte kan henger drru dhe nuk dua qe te behesh edhe ti vktime si keta,ja kalofsh bukur dhe mire byeeee
    {RiChMoNd}

Bordi Drejtues Maska e REJDI
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Switzerland/Zurich
    Postime
    244
    hahahah if^jam i futi addonse te reja ky kokashta loooooool.

edhe i gjo tjeter kisha:

mos kujtoni ju se fyej Ifnernon un apo lojtaret e saj ,se un sa here qe luj tek inf luj vetem tek 2 dhe jo te 1
    Inferono eshte i vetem club per cs me i mire ne gjith ne tr , mbase edhe ne shqiperi.

flm
    |---Lojra ne PC

Swiss^Boy

Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    O inf-jam ...Sa per informacion une luj ne rumani...Dhe me te thene dhe me te luajtur me kane thene qe topneti eshte salla me e mire dhe qe ka me shume mjeshtra...Pas nje vizite tek inferon per 4 ore dola ne top15 ne vend te 3-te OK...Pyet nje here si lozte "Flama" atje dhe pastaj flasim...Bera 240 vrasje dhe u vrava 10 here mer...Ci thoni kesaj dhe fillestare te ishin te gjithe prape pak Duhet ta luaj apo JO po ja qe nuk ishin fillestare :P

KARL MARKS Maska e InF-Sm[0]keR
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    GJERMANI :P
    Postime
    228
    O kokashta kush te ka thene ty qe top net eshte salla mjeshtrave se shume po na hapesh me kete flama
    Ti lale paske shume llafe ore boj 5 vete dhe shko loz te INF mer se te duket vetja shume i zoti tamam si FICTION , kur erdhi dhe ai kshu thote jom mo i i miri ,por pasi hate DRRRU per dite athere u bind qe kishte dhe me te mire
    Ene mos e permen mo top- net se nuk ka mjeshtra dhe nuk ka per te pas kurre ok

Hajt bofsh qejf
    ..si lo ammetto sono sincero
    ma non trovo cosģ assurdo
    se ogni tanto mangio lacrime
    e mi perdo..

Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Ouuuuuuuuuuuu...Ky mer une me te degjuar e kam mer...Se une vete nuk jam nga tr...por tiransit ve thoshin qe top-neti eshte me e mira dhe ka lojteret me te mire...REspeKT

Hold_my_pencil Maska e InF^jaM
    Anėtarėsuar
    08-07-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    144

Citim Postuar mė parė nga kokashta
    O inf-jam ...Sa per informacion une luj ne rumani...Dhe me te thene dhe me te luajtur me kane thene qe topneti eshte salla me e mire dhe qe ka me shume mjeshtra...Pas nje vizite tek inferon per 4 ore dola ne top15 ne vend te 3-te OK...Pyet nje here si lozte "Flama" atje dhe pastaj flasim...Bera 240 vrasje dhe u vrava 10 here mer...Ci thoni kesaj dhe fillestare te ishin te gjithe prape pak Duhet ta luaj apo JO po ja qe nuk ishin fillestare :P
    Prit prit se po folni budaLLIqe Kujt i keni mar leje njeher qe folni kshu..
    Sa per te jet per top netin mos fol me se nuk dua ta zjas se jane shume dele ti nq je lojtar na jep ip tat ku luan edhe ti bejme nje loje se na merzite tu fol une kur kam luajtur ne bullgari me ju te rumanis kemi tallur ka.... nuk desha te ofendoj kur te vish ne tr jo kokekashte po kokedele do behesh lol mos bej llafe tani
    {RiChMoNd}

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 348
    Postimi i Fundit: 21-01-2012, 08:10
  2. Tashme mund te te them LAMTUMIRE...
    Nga *SaBiNa* nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 07:03
  3. 50 shqiptarėt mė tė famshėm nė botė
    Nga MiLaNiStE nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 17-03-2006, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •