Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    i ka largsia kto lal,,,,sa te jeni larg njoni tjetrit kto probleme do jen gjithmon prezent....po e do shum riji prane,noshta osht e veshtir po te dy duhet te boni dicka qe te jeni bashke...
    Distanca?? armiku nr 1 i dashurise...
    Good Luck

LoNcJa-SyNi-VeT
    o-le-le firma

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Me vika keq qe po vuan ne ket lidhje,sidomos kur e doke aq shum ate vajzen. Por une mund te them qe eshte shum me mire te flasesh (tia shtrosh kete problem)asaj vajze.
    Ajo duket me shum e prekupuar per xhelozine sesa per jeten tende (punen/shkollen etj)
    Personalisht mendoj qe xhelozia eshte mikrobi i dashurise,edhe qe te ben te vuash shum,akuze mbas akuze...argument mbas argumenti...saqe edhe ajo dashuri qe ishte kthehet ne urrejtje..(nuk mund te durosh me ate person qe dikur doje)
    Por para se gjerat te ndryshojne me shum sesa me pare,eshte mire qe ti te flasesh me ate vajze,thuaj hapur cfare ndjen/mendon per rreth sjelljes se saj...thuaj qe sa here flasim ne tl nuk me ke pyetur sesi po ja coj me shkollen/punen e plot gjera te tjera qe ti ke ne mendje,edhe po te hajne trurin.Ajo vajze eshte e vetmja qe do te japi pergjigjet qe ti don.
    Shpresoj qe cdo gje te shkoj mbare!
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga Nasi23
    Po bej gati 9 muaj qe jam lidh me nje vajze, por problemi eshte qe ne jemi pak larg njeri tjeterit. Nuk po kupto se kur flasim ne tel kjo vajza mbytet shume nga mendimet jo te mira.Psh ajo mendon ngahere te keqen/ligen dhe pasaj te miren.
    Ajo ka frike se une mos e tradhetoj,haroj, dhe ta le ate, mua keto gjera nuk me kishin vajt ne mendje.Por se kuptoj cfare llogjike ka kjo vajza kshu, dhe me thote qe une kshu jam mendoj te keqen ngahere.Cfare lloj problemi eshte ky???
    Gjithashtu eshte dhe teper xheloze, ngahere qe une flas me shoqet e saj gjithashtu jane dhe shoqet time ajo behet xheloze, gjithashtu do te dije se cfare bisedash kam bere midis tyre.
    Une kete vajz e dua pa mase, por dua te them dhe nje gje se kur kemi ndonje prob ose ndonje gje une e pyes kete si qysh tek,si ndihesh ti nqs bej kshu per gjera te ndryshme.Kurse kjo vajza nga ana tjet nuk e mer mundimin te pyese cthote shkolla,puna etc ose te arije te me pyes per mendimin tim.
    Nuk di cte bej.
    Nqs keni ndonje ide ju lutem postojeni.
    Flm
    Nasi nje fjale kam une: LERE. Nuk te duhen femra te tilla. Femra te tilla, qe mendojne gjithmone te keqen, jane posesive dhe xheloze, sado qe te te duan nuk ja vlen barra qerane. Me vone do japesh llogari gjithmone, ku ishe, ca bere, me ke ishe etj etj etj;..... Ka femra plot bota, per te humbur kohen me dike qe do te te haje koken. Sic e thashe me pare, hiqe qafe sa me shpejt.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

HaKmArEs Maska e Nasi23
    Anėtarėsuar
    23-09-2004
    Vendndodhja
    Up in the sky getting HII
    Postime
    6
    Citim Postuar mė parė nga R2T
    Nasi nje fjale kam une: LERE. Nuk te duhen femra te tilla. Femra te tilla, qe mendojne gjithmone te keqen, jane posesive dhe xheloze, sado qe te te duan nuk ja vlen barra qerane. Me vone do japesh llogari gjithmone, ku ishe, ca bere, me ke ishe etj etj etj;..... Ka femra plot bota, per te humbur kohen me dike qe do te te haje koken. Sic e thashe me pare, hiqe qafe sa me shpejt.

Mire e ke ti R2T por puna eshte se une kam rene njehere me pare dhe isshehte shum e dhimshme to get over it.
    Edhe puna eshte se nuk dua ta perserit te paren se nuk dua te vuaj, por dhe ti ne fakt e ke mire nqs kjo vazhdon keshu koken do ma haje.
    Duhet te mendohem dhe te bisedoj njehere me kete, dhe te shof cfare mendimi ka ajo.
    Ju flm te gjitheve per opinionet tuaja.

Mos u merakos se ashtu jan te tere femrat po mundohu tja mbushesh mendjen me fjale te embla dhe mos e ler te dyshoje per ty .
    !!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. A duhet tė bashkohet Kosova me Shqipėrinė?
    Nga tani_26 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2299
    Postimi i Fundit: 10-03-2025, 12:17
  2. Mosekzistenca historike e "Jezusit" dhe e "Pavlit"
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 06-03-2015, 11:37
  3. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  4. Perse Duhet Studiuar Historia E Luftes Se Ftohte?
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 02:57
  5. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •