Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    ................. Me ndje, me ndje i dashuri im qe po ti rrefej te gjitha.Nje here vetem do te ti tregoj , vetem njehere dhe pastaj do te mbyll gojen e me s'kam per te folur kurre- kurre me.
    Askurre s'u pendova per ato netet qe kisha kaluar me ty, askurre dashuria ime nuk u ndy nga ndonje njolle zemerimi ose mallkimi. Kurdohere te kam dashuruar, gjithmone e kam bekuar oren ne te cilen te kam takuar.........
    ..... Edhe atehere rralle , shume rralle , pasioni im me shtynte nga shtepia jote. Per cdo vit s'harroja kurre te beja nje gje: ditelindjen tende. Te dergoja nje buqete trendafilash te bardhe , pikerisht si ato qe me kishe dhene ti ate mengjes te se pares nate dashurie qe kishim kaluar bashke. A e ke pyetur valle veten ndonjehere gjate gjithe ketyre viteve se kush ti dergonte keto lule? A e ke sjell nder mend valle , a e ke kujtuar ate vajze se ciles , nje dite i dhe trendafila te tille? S'e di , nuk do ta di kurre pergjigjen tende. Mua me mjaftonte vetem kaq, vetem kaq qe ti dhuroja fshehurazi keto lule dhe keshtu nje here per cdo vit ,celte kujtimi i atij casti...
    Nuk doja ta lidhja jeten me nje tjeter. Doja te isha ne cdo cast per ty. Ne thellesine e zemres sime, ne jeten time te pandergjegjshme, ishte kurdohere e gjalle ajo endrra e vjeter foshnjore qe shpresonte se ti do te me therrisje. E tere jeta ime , qekurse dola nga foshnjeria a s'ka qene vecse nje pritje? Pritja e vullnetit tend?
    Dhe kjo ore erdhi me te vertet nje dite. Por ti s'e di se kur! As edhe ate cast ti nuk me njohe , askurre , askurre ti nuk me ke njohur! Por shpesh here une te kisha pare, dhe sa here te shikoja zemra me dridhej , por ti kaloje ashtu pa me pare. S'kam per ta harruar kurre se si kjo harrese e jotja u be per mua nje vuatje dhe nje mundim i vertete.
    .... Dhe ja une mbeta perseri vetem, vetem si s'kam mbetur kurre ne jeten time. S'me ka mbetur asgje ne kete bote vec teje. Asnje fjale, asnje kujtim, asnje leter. Edhe sikur ndonjeri te shqiptonte emrin time perpara teje, ky emer nuk do te kishte asnje kuptim per ty. E perse te rroj ne kete bote kur per ty nuk ekzistoj aspak? Perse mos ta le kete bote ashtu sikurse ti me ke lene?
    Nuk dua qe mejrimet dhe vuejtjet e mia te te turbullojne lumturine tende. Mos ki frike se nuk do te besdis me per shume kohe. Ndjehme , kisha vetem nevoje te te flisja , kisha nevoje te zbrazja nje here e mire shpirtin tim. Me duhej te te flisja vetem nje here. Do te kthehem pastaj ne erresiren time dhe nuk do te hap me gojen ashtu si nuk e kam hapur kurre deri em sot ne jeten time. Por zerin time nuk do ta degjosh derisa te rroj. Vetem atehere kur te vdes e te behem hije do te te bjere ne dore kjo leter. Nuk po te le as fotografi , asnje shenje identiteti ashtu sikurse ti s'me ke lene asgje. Askurre ti s'ke per te me njohur , askurre!
    Keshtu e kisha te shkruar fatin tim ne jete, ashtu le te mbetet edhe mbas vdekjes.
    Nuk e besoj me Perendine, une te besoj vetem ty , vetem ty te dua......
    ........te dua....... te dua...... te dua........

----
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Dr.Prof.Doc.Ing Maska e zebrone
    Anėtarėsuar
    12-09-2003
    Vendndodhja
    Ne shpi
    Postime
    164
    Uau ca meditimesh........!
    Uau ca ndjenjash.......!
    Me ke habit habit ne kulm me keto meditime.........!

BRAVO!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 05-11-2004 mė 22:23
    We are the enemy,but the enemy show respekt..

100% Fierake Maska e ~BoOtYlIcIoUs~
    Anėtarėsuar
    15-10-2004
    Vendndodhja
    Wit U Boo
    Postime
    103
    wow
    s'di te them se kam ngeluar pa fjale, sikur isha aty dhe po e jetoja vete. Shume bukur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 05-11-2004 mė 22:23

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Si nuk e paskam pare me pare kete teme???? Ti White Angel te kesh vujt keshtu??? A vuajne engjejt??? Lus Zotin te jete frymzim i fantazise tende artistike dhe asgje e perjetuar realisht...

RESPEKT
    RIPPR

209,33333...% vlonjat Maska e GoAheadEagles
    Anėtarėsuar
    09-10-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    56
    ti per mua duhet te marresh cmimin nobel ketu ne forum per aq shume sa shkruan.si nuk perton njehere.une propozoj te behesh administratore. sa lexova fjalet e para mu derdh nje pike loti lere pastaj ta lexoj te gjithe me duhen 10 euro fazoleta per te fshire gjithe ato lotet e mi te kulluar.

C O B sanguin Maska e whisper
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Toronto ( perkohesisht ne Tirane)
    Postime
    1,028
    Kur shikoj qe WHITE ANGEL ka marre guximin te vjedhe e te na shese per te sajat rreshtat e kryevepres se te madhit STEFAN CVAJG ,tmerrohem kur mendoj se c'mund te beje ajo me vargjet dhe rreshtat tane virtuale!Edhe ju forumiste qe i beni komplimenta KESAJ VJEDHJEJE (qe ndryshe quhet PLAGJIATURE) ,beni mire te lexoni edhe ndonje gje jashte forumit,si psh NOVELAT e CVAJGUT!Nuk eshte turp te jesh i paditur.Turp eshte te mbetesh i paditur.Edhe ju administratoret e forumit nuk e keni lexuar Cvajgun te cilin po e zhvat White Angel??? KY ESHTE SKANDAL!!!
    ......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
    drejt gjinjve te tu me ndjell...

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    WHITE ANGEL mos je valle anetare nderi e shoqates "MASHTRUES PA KUFI " ???
    NESE KE PAK CIPE RESPEKTO RREGULLAT MORALE TE KETIJ FORUMI DHE KERKOJU TE FALUR FORUMISTEVE QE PER PAK DESH TE DHANE CMIMIN NOBEL!!!

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Pas kesaj VJEDHJEJE LETRARE akoma te papranuar nga ty WHITE ANGEL duhet te ndrosh urgjentisht edhe fjaline e meposhteme qe e shkruan si bicim firme tenden ne forum:What upset Me is not that you lied to me, but from now on I can no longer Belive in You!!!!

Kjo qe bere eshte ajo qe vlonjatet e quajne KUJE NE BREG!!!

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

.

White_Angel,

Jeni fantastike. Me pelqyen shume ato qe i ke qendisur me siper, ke nje stil qe te mban te ulur para kompjuterit dhe zemra rreh e rreh sa me shpejte deri ne fund te shkrimit. Shpresoj qe ti shikoj shkrimet e tua neper libra ndonje dite.

Pranoji urimet e mia,

Miri.
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

Sic ka shkruajtur crazy old baby pjesa eshte marr nga novela e Stefan Cvajg "Leter e nje te panjohure". Eshte e kote te bej moral per kete veprim, te marresh krijmtarine e nje tjetri dhe ta paraqesesh si tenden, eshte mashtrim.
    Dikush qe e ben nje veprim te tille i mungon respekti per veten dhe krijmtarine e te tjereve.

Tema mbyllet ketu dhe me pas do hiqet. Anetarja nuk do lejohet per 5 dite ne forum.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 18-11-2004 mė 23:24
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •