Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 77
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Llap po me intereson mbas 23 tetorit qka don me than kur majtistat humbin edhe nje her ,kishte me qen shume njerzore te shporresh nga kjo dhom se me te vertet je shume i ceket ti vetem me arroganc mendon se hecet perpara te lutem lej foret se populli nuk ha bar ai e din kujt ja jep kokrrat sikur qe ka dit deri me tani si nuk te vjen turp te shkruash per majtista qe populli nuk po i don kupton nuk keni shanca as minimale me fitu se nuk ju do populli eshte turp te uluritesh pa ja nda per majtista e shef se kosoven mund ta udheheqin vetem ata qe kan autoritet ne popull e lej keto pollavra tuja se ju ka dal boja,une do ta respektoja voten e popullit edhe ne qoft se kuqaloshet fitojn por kjo eshte si me ra bajrami ne ramazan kupton

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ani ore "drenicak"se une do te shporrem nga kjo dhom kur te vdes po juve jau lasht zoti ket presednikun djathtitist e sllavo-komunist

Ne ate koh kur i Madhi Heroi i yne i pavdekshmi Zahir Pajaziti i rendiske atentatet nji nga nji kunder okupatorve e bashkpuntorve te serbve radha i erdhi edhe rektorit te dhunshem te univerzitetit te prishtines shokut te ngusht te rugoves dhe shokut te ishe partis komuniste te jugosllavis ku te dy ishin antar shume aktive sidomos ne denimin e te rinjeve e studentve e intelektualve shqiptar qe demostrinin ne ter kosoven çetnikut e shofenistit radivoje papoviq rugova shkoi aq lart me denime e kerkesa qe ket rast te vin edhe FBI-ja e Interpoli ta zbuloi e ta burgos Zahirin Pajazitin Komandantin e UÇK-se perse po ia prish rugoves rahatin e kryetarllekut me serbin e serbet ne pergjithesi
    qe nji nder shume konferencat e ti qe i mbante te premteve :
    --------------------

Rilindja 25.01.1997
    Konferencë me gazetarë e presidentit të Republikës së Kosovës dr. Presidenti e datës 24.Janar.1997

NE NUK KEMI INFORMACIONE SE EKZISTON USHTRIA ÇLIRIMTARE E KOSOVËS.

Gjendja në Kosovë është shumë e rënde dhe po punojmë që të mos eskalojë gjendja dhe të mos provokohen qytetarët e Kosovës. Ne nuk kemi informacione se ekziston UÇK-ja dhe në emër të saj mund të paraqiten shërbime të ndryshme, pasi ende nuk është paraqitur askush i kësaj UÇK-je, kështu dr. Rugova u përgjigj në pytjen e një gazetari serb për gjendjen e tanishme në Kosovë dhe për UÇK-në

FTESË PËR FBI DHE PËR INTERPLOIN

,,Dënojmë edhe një herë shpërdhimin e terrorist të autobombës në Prishtinë, si moment i rrezikshëm për gjendjen e rënde në Kosvoë dhe kërkojmë që këtë rast ta hulumotjnë FBI-ja si dhe INTERPOLI të shihet se çfarë ishte ai eksplodim mjft i sofistikuar. P vrasjet që po bëhen me pretekst të kolaboracionizmit dhe kërkojmë ndërprejne e tre", ta dr. RUGOVA.
    ------------------------------------------------
    "drenicak" votojeni prap per mua hahaha
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    355
    A thue keto zgjedhje po mbahen e Kosove apo ku???

Oliver Ivanoviq bartës i listës së "Listës serbe për Kosovë e Metohi" Zgjedhjet 2004

Subjekti politik “Lista serbe për Kosovën e Metohinë” shpalli emrat e 33 kandidatëve, të cilët do garojnë për zgjedhjet parlamentare të 23 tetorit. Bartës i listës është Oliver Ivanoviq.

Ai deklaroi se hamendjet për pjesëmarrje në zgjedhje kanë qenë pjesë e fushatës elektorale të këtij subjekti. Ndërkohë në Shkollën Policore në Vushtri ka përfunduar shtypja me anë të vulës i emrit të këtij subjekti politik me numër 63.

(RTK)

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Llapqe ti je nje njeri shume i kufizuar dhe me urrejtje te pa spjegushme prandaj zoti te ndihmovt se njeri nuk mundet sa i perket Presidentit te nderuar eshte ne kulturen tende (e cila te mungon)a e njeh ti apo jo kjo nuk ka rendesi bile njerz si ti nuk do ishte mire qe ta njohin sepse eshte nenqmim,njeri normal nuk e ofendon presidentin e vet e aq me pak nje president qe po thuaj ka fituar te gjitha qmimet e mundeshme qe i takojn nje intelektuali,prandaj ti dhe falangat si ti vetem e trgojn fytyren e vertet se qfar edukate ke.Ti vetem vazhdo me genjeshtra sepse si duket keto i ke ushqim e pa ushqim mund te ngordhesh nje dit

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    "drenicaku"

ani burr une do te ngordhi e jo vdes sipas deshires tane e ti vazhdo me ate tanen e mos me ofendo ne gjuhen serbe Llapqe por me thirr nese mundesh shqip Llapi e une paskna rrejt e jo gazeta Rilindja qe ka qen prezent aty gazetari i saj dhe ka raportue se qfar ka then ai kryetradhtari i yte se per mua nuk ka qen kurr kryetar as qe do te jet njiher ne jeten time njeriu i cili punon per armikun dhe voto kh tev duash se drenicen nuk mundesh ta ndyesh ti me ket emer qe e ke te rrejshum
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 17-10-2004 më 10:57

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    PDK pezulloi të gjitha tubimet elektorale në Malishevë

Prishtinë, 17 tetor (Kosovapress) Time: 13 : 20

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) për shkak të tragjedisë në Fushë Arrëz, ku humbën jetën 16 maturantë nga Malisheva, ka pezulluar të gjitha tubimet parazgjedhore në këtë komunë.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Rexhepi: ”Nuk do të ketë ndarje të Mitrovicës dhe as të Kosovës”

Mitrovicë, 19 tetor - Partia Demokratike e Kosovës është e vetmja forcë politike në Kosovë që ka vizion dhe stategji për bashkimin e Mitrovicës , theksuan drejtuesit e kësaj partie në përmbyllje të fushatës zgjedhore në Mitrovicë. Bajram Rexhepi i garantoj elektoratit mitrovicas se nuk do të ketë ndarje të Mitrovicës dhe as të Kosovës. Ai tha se Mitrovica bashkohet duke punuar për Kosovën dhe sipas tij ata që punojnë për Kosovën janë drejtuesit e PDK-së. Rexhepi shtoi se premtimet e partive tjera politke për bashkimin e Mitrovicës brenda 6 apo 12 muajsh janë asgjë më shumë se fontanë dëshirash. Partia Demokratike përfaqëson vlerat e çlirimit të Kosovës dhe vizionin e shtetit të pavarur e sovran të integruar në strukturat ndërkombëtare, tha lideri i kësaj partie Hashim Thaçi. Ai tha se PDK-ja është e vendosur që të jetë kampione në skenën politike të Kosovës dhe ftoi elektoratin që të votojnë për këtë parti. Drejtuesit e Partisë Demokratike premtuan se me fitoren e kësaj partie do të ketë zhvillim ekonomik, mirëqenie sociale dhe hapje të vendeve të reja të punës.

Thaçi: PDK-ja po merrë përgjegjësinë për të ardhmen e vendit, në kohët më të vështira

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Hashim Thaçi, të hënën në Ferizaj, deklaroi se besimi i zgjedhësve të këtij qyteti për PDK-në do të thotë marrje e përgjegjësisë për të ardhmen e vendit në kohët më të vështira, nga ky subjekt.

“Çdo herë kur jam në Ferizaj më kujtohet mesazhi i fuqishëm i demokratit dhe burrështetasit të madh botëror dhe mikut të paharrueshëm të shqiptarëve, ish-presindetit të SHBA-ve Bill Clinton, drejtur nga këtu për të gjithë kosovarët se ‘bashkërisht e fituam luftën…’, ndërkaq unë mund t’iu premtoj tash nga kjo sallë se demokratët e Kosovës, së bashku me SHBA-të, do ta fitojnë edhe pavarësinë”, tha lideri demokrat.

Ai shtoi se PDK garanton se në shtetin e Kosovës që do të bëhet, do të ketë sundim, e asesi keqpërdorim të ligjit. “Me PDK-në do të ketë zhvillim më të shpejt ekenomik, punësim më të madh, integrim në strukturat veriatlantike”, numëroi ai, oferta nga programi i partisë së tij.

Thaçi ftoi që të shtunën, më 23 tetor, të gjithë qytetarët e Kosovës t’i bashkangjiten shpresës, urtësisë, optimizmit, dinjitetit, duke votuar për numrin 50.

Nga ana e tij, kryeministri aktual i vendit dhe numri dy në listën e kandidatëve të Partisë Demokratike të Kosovës për deputetë, Bajram Rexhepi, u shpreh se PDK-ja deri më tash ka dëshmuar se ka përgjegjësi dhe parasëgjithash guxim për të punuar në interes të synimit tonë shekullor - bërjes së shtetit të pavarur.

Rexhepi u shpreh se, edhe gjatë luftës, por edhe pastaj, PDK ka sakrifikuar në shërbim të qytetarëve të Kosovës.

Hajdin abazi, i njohur me emrin Lum Haxhiu, u shpreh se qytetarët e Kosovës gjithmonë kanë ditur të mbështesin atëdhetarët e vetë, ashtu siç i kanë mbështetur përherë amerikanët veteranët e luftrave të tyre.
    “Ata që sakrifikuan dje veten për Kosovën, sot më shumë se secili janë garancë se do të punojnë edhe për ndërtimin e shtetit të saj”, tha ai.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    KOMENT

FUSHATA ME KUFOMA…

Individet qe veten e identifikojne me parti politike, e kane filluar nje fushate jo te zakonshme, fushaten me kufoma, me gjakun e te vrareve dhe te masakruarve. Ka edhe subjekte qe kercenojne me maska aktiviste te ceshtjes kombetare.

Shkruan: Rrok Berisha

Atyre qe u mungon perkrahja e elektoratit, ata qe nuk kane as te kaluar, as te tashme, ata qe joshen te gjitha ndihmat per Kosoven si ne ish-Jugosllavi, si ne kohen e pasluftes, duke ua marr kafshaten e gojes atyre qe dhane cdo gje per Kosoven, shtresuan kapitale per vete.

A mund te kihet besim ne tipat e ketille? Keta politikane, pas promovimit te partise se tyre, filluan nje fushate te pa zakonshme, fushaten me varreza, fushaten me te vdekurit.

Dhe pa fije turpi, ne emer te atdheut, bejne apel per "bashkim." Cfare ironie. Per cfare bashkimi e kane fjalen? Bashkim te krimineleve, vrasesve?

Nuk mund te kete bashkim te vrasesve dhe paqedeshesve, sikur qe nuk mund te kete bashkim te majtisteve e te demokrateve. A mund te bashkohen familjen e te reneve, te votojne per ata qe tere kohen punuan vetem per qellime te vetat, madje me ata qe bashkepunuan me ekzekutoret e masakrave.

Nje fushtate zgjedhore, para fushate, filloj lojen ne formen me te pa zakonshme, lojen me te vdekur, lojen me varre. Loje politike parazgjedhore eshte edhe vizita qe levizja ORA u beri varrezave te familjes Jashari ne Prekaz.

Keto varreza duhet te nderohen, por jo per marketing politik gjate zgjedhjeve. E sidomos nga ata qe asnjehere s'e deshen e lere me ta ndihmojne Komandantin Legjendar, Adem Jashari.

Te mos perfitojne ata qe ne kohen me te rende e lane, fyt me fyt, me forcat Serbe. Dhe nuk ben te harrohet edhe nje fakt: derisa serbet I masakronin Shqiptaret, keta njerez benin biznes te formave e te llojit nder me te ndryshmet me "vellezerit e tyre te idealit," e me sherbimet e tyre te dhunes.

Nga kjo pozite, ata edhe filluan me te shpejte dhe sigurte ta shtresojne kapitalin e tyre para, gjate e pas luftes, sepse vepronin sigurte ne ish-Jugosllavi. Qytetaret I dine keto gjera, andaj edhe do te dine kujt t'I japin voten. As marketingu I zhurmshem e as vizitat e shtuara neper varreza nuk do t'ua mbushin mendjen Shqiptareve te vertete, atyre qe ne shpirt e kane demokracine, paqen, lirine dhe Pavaresine e Kosoves, qe te votojne per ta.

Ata kete e dine se per ke te votojne, per ato parti te djathta me vlera morale e njerezore dhe kombetare, te cilat e kane vertetuar veten tash e 14 vjet. Varret duhet lene te qeta, te pushojne ne paqe, por duhen angazhuar qe familjareve te tyre te gjalle tu sigurohen kushte per jete te mire, te sigurte ne liri, e jo te manipulohet ne emer te tyre, per qellime te ulta perfitimi. Gabojne te gjithe ata qe mendojne se nga varret mund te perfitojne.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Arb..

Me duhet shpesh mendimi yt e i shokve te tu ne lidhje me cka shkruaj une.

Duke qen larg Kosoves gjeografikisht mendoj shpesh mos nuk jam i sakte ne pikpamjet qe shpreh.
    Te lutem kur me lexon me shkruaj aty ne se kam fol drejt apo shtrember.

Dua ti verifikoj bindjet e mija me perditshmerine Kosovare e sidomos dua mendimet e njerzve te moshuar qe i din punet mire.

qashtu..

tash ne Teme..

Ku qendron Forca e PDK AAK-se..?

Ne nje fshat ndodh nji vjedhje..

Ja marrin Lopen baces Syl.
    Autoret jane Fitoni, Vetoni dhe Valoni..psh..

Lopen e therrin dhe han mish prej saje vec Fitonit Valonit e Vetonit edhe Hasani Hyseni e Kasemi.

aleanca e fqinjve te baces Syl qe jan zemrue me hajnat vazhdon dy dite tre e maksimumi nji jave...pastaj sejcili sheh punen e vet..
    Mirpo vetoni ,Fitoni e Valoni mbeten perjet grusht bashkuar sepse perndryshe ata i ha dreqi..

Motivi i fqinjve per te qen te bashkuar rreth Baces Sule avullon me kalimin e Kohes..kurse motivi i tre hajnave nuk shuhet kurre..

1- sepse ata nuk mjaftohen me nji vjedhje e per te ba vjedhje tjera u duhet uniteti..
    2- sepse po te mos jen ne unitet demtojne rend interesat e tyre..

Me kalimin e Kohes.. Partia e Baces SYL bahet nje lidhje pa asnji bosht .. ajo degjeneron e derisa shperndahet..
    Kurse Partia e Veton Fiton Valonit cdo dite behet me grusht celiku.. vec asaj atyre u jan bashkangjit dhe mish ngrensit e tjere Hyseni Hasani e Kasemi..

Tash i kthehemi realitetit..

Cfar e bashkon Dacin e Rugoven ?

Nji far ideali patriotik..
    Po Thaqin, Qosen Halitin e Milaim Zek e compani cfar ibashkon..

I bashkon dicka me personale..me e forte se ai ideali romantik apo idealist i atdhetarit..

Me unda Rugova me Dacin..kurgja nuk ndodh.. u merzita thot Daci me qat Rugoven e po dal parti me vehte..

por a guxon Milaimi ose Thaqi te ndahet nga Qose Haliti?

Joooooooooooooooooooooooooo..

Pse?

Sepse ketu vepron instikti i forte i vetruajtjes..

Thaqi nuk guxon ti ike Halitit se thote.. ky mi di filmat.. pra vrasjet qe ikemi bere ndaj x e y e z etes..
    Milaimi nuk guxon ti ik Thaqit se thote..ky e din se une i tregova ku rrin e ku han e ku ec Ahmet Krasniqi qatyne banditve te Klosit.. e kte Thaqi e din e smuj me i ik se me ha dreqi..

Kjo force bashkuese psh e ka ba Lum Haxhine me lan rehatine e Skandinavise e me dal ne krah te Thaqit neper Ferizaj..
    Ai mendon.. ne se nuk i dal ne sy Thaqit qe me itregue se jam aktiv me ju athere po me zemrohet Thaqi e po ma fut ose po me dorzon si Limen ne Hage..

Po keshtu Qose nuk i ndahet Halitit se ndryshe Haliti ja kallxon Qoses ato Bisedimet qe i ban me Klos Nano Rucat..kur vendosen me ba planin me rrezue Sal Tarallakun e Berishes.. ose se bashk i ban ato pikat kryesore se cilet do jene ne listen e eleminimeve qe do bejne Mafia Enveriste ne Kosove..

Pikerisht keto zinxhire qe e bejne Unike Mafien enveriste i mungojne LDK-se..

Mafia behet perdite me aktive e LDk perdite me e pergjumshme..

Megjithate LDk ka nje motiv qe duhet ta thote qe njerzit te Bashkohen..
    Ky eshte...

Vllazen a doni te ecim krah per krah me civilizimin Perendimor neper rruget e Demokracise te gjithe se bashku.. drejt nji te ardhme te mire per femijet tane.. apo doni te eksperimentoni nje Diktature te re?

Ne se nuk votoni LDK-ne ju pret me siguri fati i Sabaetes e Drinit , Ukes e Xhemes Ilir Selimit e Ahmet KRasniqit..

Motivi per nje te ardhme te bardhe per gjeneratat e Kosoves duhet te fitoje mbi motivin e Krimineleve qe i bashkon Frika nga demaskimi i Krimeve..

O VOTE LDK-se per Jeten o Vote PDK AAK OREs e veglave tjera te Mafies.. pra Vote per vdekjen..

qashtu..

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Ah more Brari, jane te rralla ato shkrime tua personale qe me ikin pa i lexuar.

Ne cdo mesazh qe poston shkruan drejte, me ze te qartem, te paster, dhe kombetar.

Respekt te madh per shkrimin e mesiperm. Qarte dhe drejte, ke dalluar te zezen nga e bardha.

Zoti te bekofte o burre i Dheut!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arb : 20-10-2004 më 19:39
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Fushata e zgjedhjeve lokale ne Kosove
    Nga Ari-Intimidator në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 12:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •