Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17

Tema: Bor & shi

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
    Urime viti i ri..2005

Loqk s'ka ardh akoma mos na ngatarro .

Bore & shi tani nuk e di ta quaj mireseardhje apo te te uroj per poezine tende. Se nuk po e kuptoj thelbin e kesaj teme. megjithate une te Uroj Mireseardhjen dhe Suksese te metejshme

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    Mir Se Erdhe

_FlorI_
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    mir se na gjete bofsh qef

ps shum nice ajo poezia
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MiLaNiStE : 24-09-2004 mė 17:57

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    Mire se ke ardhe o Trime me ato arom te mire portokalli e limoni pergezoj per poezin

tungķiiii

Zemer-Luani Maska e KumanoWar
    Anėtarėsuar
    29-08-2004
    Vendndodhja
    Kumanove Albani
    Postime
    57
    Mire se erdhe kalofsh bukur
    Nuk e dua jeten por jetoj per ty
    Nuk e dua veten sa te dua Ty
    KumanoWar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-09-2004
    Vendndodhja
    new york city
    Postime
    6
    Me therasin Ago naga Laberia kam lindur ne lagen Karabash te Vlores ku aty kam kryer dhe shkollen filore tetvjecaren ekam mbaruar ne borsh sic eshikoni origin jam naga Borshi Sarandes
    Kam mbaruar Politeknikumin ne Tiran rreth viteve 78 kam mbaruar inxhinjerin Ushtarake kam punuar pak koh ne uzinee (armve) si inxhinier ne Gramsh te Elbasanit njekohsishte kam arritur te mar dhe Patenten per shofer ne Qytetin e Elbasanit nga vitete 83 per arsye politike nga vitet 85 ushtrova profesionin Shofer ne parkun e Mallrave te Gramshit.
    86 ne Parkun e Hidrocentralit te Banjes ne mjetet e Renda si Perlin ustrova profesionin si shofer nga vitet 90 u largova nga Shqipria per ne drejtim te Greqis ekisha me afer dhe me te lehet zotroja de Greqishten shum bukur Qe ne femijni nuk kam lidhie ose origin Greke thjesh prindrit emi flisnin 2 Guh te Huaja si Greqisht de nje kohsisht dhe Germanisht Ku un te dya Gjuhet ikisha mesuar shum bukur flas disa Guh te botes te githa behen Shqip gjuha nen Greqisht ,Gjermanisht,Ferngisht ,Turqisht,Spanisht jam duke mesuar mund te komunikoj shum lehet ne Spanisht njekohsisht vazdoj nje kurs per Italishten ecila me pelqen shum kam mbasuar shkolen Anglisht ne Laguardia .mos u mundo te me drejtosh pyetie sigurisht qe jam martuar kam dhe nje dial te cilin edua me shum se cfar do gje ne
    jet me pelqen shum te krijoj Bejte thuaj vetem emrin dhe ta nisa direkt pershendetje qe te gjithve kush deshiron lete shkruaj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-09-2004
    Vendndodhja
    new york city
    Postime
    6
    po po si eke shkruar direkt me pelqen te jem
    Real pa dorashka dhe pa politik sic thot( Mirush kabashi )tek filmi (Dora e Ngroht ) te( I Kadares )
    Pa Moral

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •