Keq te jesh shemtuar, keq te jesh e bukur.
Mgjs Kryeplaku tani per tani po kerkon nje zocke te bukur. Keto filozofite i le per netet e gjata.![]()
Keq te jesh shemtuar, keq te jesh e bukur.
Mgjs Kryeplaku tani per tani po kerkon nje zocke te bukur. Keto filozofite i le per netet e gjata.![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Pergjigje e bukur, sidoqofte historikisht femra mbetet viktima e mentalitetit shoqeror, sistemi patriarkal ka bere femren qe te paragjykoj femren me kritere mashkullore!Postuar mė parė nga fjollat
Leila ti me kupton mire mua![]()
Seriozisht?? Ne mendimin tim bukuria eshte advantazh sepse te jep konfidence ne shoqeri. Nje femer e bukur e cila nuk munded ti beje njerezit te interesuar ne vlerat e tjera qe ka, NUK ka vetebesim (self-esteem) dhe mban bukurine si cilesine me te larte ne karakterin e saj, pra per te bukuria eshte e vetmja gje qe i jep te tjerve (airheads lol). Me duket qe per airheads ke dedikuar shkrimin tend ti lool.Postuar mė parė nga Kryeplaku
Qe ne hapat e para te jetes, femra kur eshte e bukur destinohet per gjera te tjera. Radhe here degjon nje vajze te vogel e cila thot se "kur te rritet do te behet pilote, inxhinjere, piktore, politikane" etj.
C'do gje varet nga prinderit, sesi ata i rrisin femijet e tyre. Kam dy vajza te vogla ketu dhe jane te bukura si shpirt..Kur i pyeta c'fare do te behen kur te rriten e madhja me thote " infermiere si mamaja" kurse e vogla "Unicorn (kale i bardhe me nje bri)" Do te behet unicorn qe te fluturoj![]()
Edukata familjare eshte ajo qe e con njeriun ne rrugen e duhur, qofte i bukur apo jo.
Postuar mė parė nga s0ni
Mbasi i lexova me vemendje te gjitha shkrimet qe jan hudh ktu me shume me pelqeu pergjigja e s0ni
dhe un jam ne nje mendim me s0ni
urime s0ni per pergjigjen tuaj
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
100% Dakort me ty!Postuar mė parė nga s0ni
Eshte shume e vertet nje femer e bukur e ka shume here me lehte se nje femer jo dhe aq e bukur per te marre se cfare ajo do ne jeten e perditshme nga meshkujt ... E gjithe ajo "attention" qe merre nga meshkujt te ben pershtypje per nje kohe te shkurter edhe te duket vetja se kushedi se cje ... po me vone behet nje gje e merzitshme ... edhe del ke rruga me kapele ne koke se nuk do qe te flasi njeri!![]()
Kurre vjen puna per ne shkolle ... (kure je e bukur) - duhet me punuar me shume edhe me tregu qe je e zgjuar!! E njejta gje per ne pune ... kurre kerkon pune serioze (jo neper sallone bukurie) ... e bukura duhet me tregu qe eshte e zgjuar ... kurse ajo jo e bukura - direkt mendojne qe eshte e zgjuar se eshte e shemtuar!!
Mendimi im eshte se bukuria ka te mirat dhe te keqet e saja!
Sa e mire eshte kurre je ne disko aq e keqe eshte kurre je duke aplikuar per pune e shkolle!!
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
Bukuria ja rrit vlerat nje femra sidomos kur eshte edhe e bukur ne teresi!
Nuk kam degjuar deri tani "Eshte e bukur dhe nuk ja vlen"...Ndoshta "Eshte e bukur dhe se "HA" dot"
Enya-Adiemus
Bukuria femres, varet direkt nga morali dhe zemra qe ka.
Nje bukuri fizike pa moral edhe pa zemer te mire, eshte me e ulet se plehra, ndersa nje bukuri fizike me moral edhe me zemer te mire eshte me e larte se engjelli.
HOLLAND...
Femra DUHET te jete e bukur - u pergjigj boksieri im rrufeshem!
Troc muhabeti, ky nuk merr mundimin me ngrejt koken...po qe se nuk eshte e bukur! Ka pas raste qe ja kam hedh, duke e vene te shikoje ca revista modelesh, por qe kur e ka kuptu stilin, zor se ja hedh dot me...
Nje here bie daci ne kos - me tha xhelati, tek me shikonte me percmim! Me veten e tij mendonte: Sa i paafte qe je mer pall! ...s'gje dot nji femer te bukur mer? ...qe te jemi te dy te kenaqur! (ka te drejte vallai) - (kush tha qe koka poshte nuk komandon koken lart?)![]()
Bukuria varet nga zemra e femres sic thane fetaret me larte me te drejte. Shikoni sa bukur vishen femrat ne Afganistan. Shkojne me burrin ne supermarket rrobash. I shikoni ndonje bukuri fizike femrave ne afganistan?
vene ne dyqan. Bukur!
pastaj me vone i provojne rrobat. Bukur!
pastaj martohen me burrat qe duan. Bukur!
![]()
Ti more gezhoje, do t'ja ulesh vlerat femres apo t'ja shtosh?Postuar mė parė nga Kryeplaku
Jo per gje, por po e thua dhe vete, qe njerezit e vleresojne femren per shkak te bukurise(roli kozmetik)... Prej se ciles, o kryematuf, te tregoj une me mijra raste se si ai "roli kozmetik" i ka bere ca femra te kapercejne jo shkalle karriere, por karriera te tera. Cdmth qe kane marre poste qe nuk i meritojne per shkak se kane ate "rolin kozmetik"... Dakord deri ketu? Dmth qe ti po thua se meqe femra qenka e bukur, atehere shpesh here, i jepen favore qe nuk i meriton; fale "kozmetikes" se saj.
Nejse, ti nuk mendon kur shkruan, ti fishkellen; degjon veten dhe keput turshi ne forum.
Pastaj, ti, edhe femrat i shikon per te mirat qe ato mund t'i sjellin ekonomise...
Sa per ate qe the qe meshkujt edhe sikur te vishen keq e palare... -mos u shqeteso, nuk te sheh kush, edhe sikur te jesh duke bertitur te burri me kale.(skenderbeu)... Krahaso me kete shkrimin tend hapes se temes: "eshte e veshtire te jesh mashkull"
Ika se po fillon te me duket vetja objekt shume kozmetik tani.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 22-02-2006 mė 02:35
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt