Cili është trajneri më i mirë në Europe...
Fabio Capello
Otmar Hitzfeld
Alex Ferguson
Arsene Wenger
Luis Felipe Scolari
Marcelo Lippi
Jose Mourinho
Hector Cuper...apo dikush tjeter...jepni mendimin tuaj...
Fabio Capello
Otmar Hitzfeld
Arsene Wenger
Luis Felipe Scolari
Marcelo Lippi
Jose Mourinho
Hector Cuper
Rafael Benitez
Javier Irureta
Geovani Trapatoni
Roberto Mancini
Carlo Anceloti
Bobi Robson
Dikush tjetër...
Alex Ferguson
Cili është trajneri më i mirë në Europe...
Fabio Capello
Otmar Hitzfeld
Alex Ferguson
Arsene Wenger
Luis Felipe Scolari
Marcelo Lippi
Jose Mourinho
Hector Cuper...apo dikush tjeter...jepni mendimin tuaj...
My silence doesn't mean I am gone!
Une voton time ja dhash Iruretes se LA CARUNES sepse vertet me duket trajner i mire, edhe pse nuk ka pasur kurre ndonje sukses te madhe perseri mendoj se eshte teper i mire, sepse duke e ditur se me cfare ekipi luan dhe cfare taktike nxjer nga lojtaret mund te themi se eshte i mire...
Rikujtoni ndeshjen e vitit te kaluar mes Deprotivos dhe Milanit, duke humbur 4-1, ariti te fiton ne fushe te vet 4-0. mbi gjithe ate presion psikologjik, pra eshte i afte te motivoj lojtaret dhe te nxjer maximumin nga ato...
Ndersa trajneret e tipit te Capellos, Hitzfeld apo Scolarit mua nuk me shkojne per shtati sepse ato kur kane udhehequr ekipe si Milan apo Real apo Juve apo Bayern kane dominuar plotsisht dhe kane pasur nje armate lojtaresh te mire dhe kane qene me te miret ate sezon dhe nuk kane pasur konkurence nga asnje ekip tjeter si ne planin ekonomik apo me lojtare te mire...pra nuk ka qene vetem trajneri i mire dhe kane aritu sukses, ah ne dime mire se ne La Coruna s'kemi as para as lojtare...
Valle sikur Irureta te kete ne ekip nje Zidane dhe Ronaldo, cka kishte arite deri me tani...
PS: Eriksson kam haruar ta vendoj ne sondazh, por te gjithe ato qe mendojne se dikush tjeter eshte me i mire le te zgjedhin opcionin e fundit ne sondazh dhe le te permendin emrin ne mezazh...
Sir Alex Ferguson
Neo_p, alex fergosonin e kam pasur ne plan ta vendoj, se ai vertet eshte trajner i mire, por qenkam hutuar dicka dhe emrin e tij paskam haruar ta vendoj ne sondazh, sidoqofte kerkoj ndjese per adhuruesit e tij, sic keni mundesi te shihni se ne shenimin e pare kur kam dhene disa shembuj emri i Fergusonit figuron aty...pra kerkoj ndjese, ka qene nje leshim nga ana ime...
Me respekt.
besoj se ka me te mirFabio CapelloSe Esht Me I MIri Dhe Do e nxjerri JuVeNTuSiN Kampion![]()
_FlorI_
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Flori : 22-09-2004 më 07:07
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Carlo Ancelotti.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Shume vendim me tifozllek ky me duket...Postuar më parë nga StormAngel
I tille dhe eshte,vendim tifozi.Postuar më parë nga Davius
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Me te mirin ne bote e ke brenda ketyre trainerave.
-Sven Goran Eriksson
-Alex Ferguson
-Jose Mourinho
Brigeli jone mer...e ke harru
Krijoni Kontakt