Sa deshira kam qe te mundesha t`ju besoj.
Sa deshira kam qe te mundesha t`ju besoj.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Nuk na shtyn askush te themi te kunderten e asaj qe mendojme!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Ky kombinacion nuk ekziston!!!!!!!!!!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Te pershendes nursezi:Postuar mė parė nga nursezi
Keputa nga postimi yt vertet ate qe me pelqeu dhe mu duk me realja miku im, dhe ti e the te verteten cope. flm per pjesmarrjen tende nursezi.
Postuar mė parė nga StormAngel
Te pershendes StormAngel:
Vertet e kam nje pyetje per ty. Nuk e di vlla po ma shpjego nese mundesh. Ato do flene me ty ne darke apo me veturen e bukur.![]()
E ke thene bukur ne kto thenie te shkurtra por kuptimplota dhe per kete futen ne arsenalin e madh te proverbave te odeonit. thnx nga zemra.Postuar mė parė nga arun
Jam dokort por me vjen keq te them qe di minimalisht 8 raste ku martohen per shkak te parase, dhe thua te jene vetem ato 8 raste qe di une? normalisht une qe hap kete teme jam per dashurine e paster ku vertet njeriu te cilit i dedikoj jeten time, ti jem prane ne hall e gezime, ose si thote gjyshi im te kesh ku te mbeshtesesh koken pa pasur frike se koka do te bjere ne gure e te vritesh.Postuar mė parė nga Mina
Alba te pershendes: I skllaverise thua ti, dakort jam, ndersa ai i urise sma ha mendja sepse ne aspektin material ti mbulon te gjitha paraja ndersa ate shpirteror ka dale moda e fundit tradhetia bashkeshortorePostuar mė parė nga ALBA
C`te bej keshtu jam une Odeoni ti them cope gjerat.
![]()
Me para blen ushqimin por jo oreksin, MEGJITHATE po s'pate para dhe ke oreks nuk ka si te jesh i lumtur.
Me para blen shtepine por jo familjen, dhe familja shkaterohet shume me lehte po nuk pate para ta mbash.
Me para blen krevatin por jo gjumin, pa para nuk ka krevat, detyrimisht do flesh si qen.
Me para blen ilacet por jo shendetin, dhe po nuk pate pare vdes se nuk blen dot ilace. (mos flasim pastaj kur mund fare mire te blesh shendetin, ata qe kane para rralle vdesin nga semundjet qe perpine shumicen)
Me para blen gjakun por jo jeten, pa gjak s'ka jete.
Me para blen kasaforten por jo sigurine. me para blen bodigardin, qenin, alarmin, policet...qe si pasoje te japin sigurine.
Me para blen seksin por jo dashurine, ........
Pra me para nuk mund te blesh ndjenjat, apo ato cka vec Zoti ti ka falur, por pa para, kot sa i ke te gjitha ato. Shendetin...nese une do mund te jetoja 50 vjet me gjithcka qe me donte zemra apo 100 si qen, do zgjidhja 50 vjet i lumtur. Familja....nese do me duhej te zgjidhja midis te qenit perjete i vetem, apo te kisha familje ku nuk isha ne gjendje ti siguroja nevojat elemntare femijve, do zgjidhja te isha beqar.
Shumica nga ata qe shkruajne jane larg Shqiperise, dhe dihet pse keni ikur. Per para. Nese nuk do ishit kaq hipokrite, do e shifnit se ajo cka shkruani ndryshon shume nga ajo qe beni. Te kerkosh te kesh para, dhe ta vendosesh ne rang kryesor nuk eshte as turp as mekat. Para hedh ujin perpjete dhe sigurisht te ben me te lumtur. Frazat, paraja nuk te sjell lumturine u shpiken nga bujkroberit per ti bere qefin vetes.
Vertet ka gjera qe paraja nuk mund ti bleje, por paraja te ndihmon shume qe ti fitosh. Ju me flisni per dashurine. Kush nga ju eshte dashuruar me ndonje lypsar? Kush eshte dashuruar me ndonje njeri qe rri rrugeve? A nuk do zgjidhnit ti jepnit muhabet dikujt qe eshte veshur mire, ne krahasim me dike qe eshte veshur me zhele? Kush do rinte ne nje mardhenie me dike, qe ju kerkon pare sa here qe dilni? Kush do martohej me dike qe nuk ishte ne gjendje te vinte cati mbi koke? (Adoleshntet qe jetojne akoma ke shpia e mamit, nuk ka nevoje te pergjigjen se po fluturojne akoma me presh ke byca, me flitni kur te keni dale ne shpine tuaj)
Parja vertet nuk blen dashurine, po dashuria me fukarenjte nuk ka jete te gjate.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Mire e ben qe i thu cop gjerat , eshte nje gje pozitive per ty , por citatin qe kam shkruajtur me sa shoh e ke kuptuar gabim , sepse ajo ka domethenie , panvarsisht se eshte e shkurter dhe e thjesht , por po ta zberthesh ka domethenie me te madhe se cfare shkruan aty .Postuar mė parė nga Odeon_relax
Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Krijoni Kontakt